Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında o kürü yapacağım ama adetten sonra yapın diyor ben daha olmasın ne zaman olacgomda şüpheli olayım devamı Ramazan'a denk gelmezse aklımda
hamilelik şüphen varsa tabii yapma ama hamilelilik şüphen yoksa adeti beklemene gerek yok canım...

ben kızıma hamile olduğumu bilmiyordum soğan suyu yapıyordum üstüne günde bir saat 6,2 hızla yürüyüş bandında yürüyordum bayram temilizği yapmıştım ...

Son hamileliğimde hamile olduğuna hiç ihtimal vermiyorum teste çıkmadı ben damacana bile taşıdım ayrıca hoplaya zıplayan hali yıkayip temizlik yapmıştım
Normalde günü gelmeden teste çıkardı nasip işte

Hava çoook güzel ...
İşleri hallettim ... yürüdüm ... eşime telefon bıraktım yusufu ve arkadaşını alıp geldim ... onlar şimdi bowling oynuyor ... bende kahve içip güzellere bakayım dedim

ayy demin isim şehir oynuyorlardı ... arkadaşı b ile isme melis :) c ile şehre çin yazmış ... yusuf diyor hile gibi bir şey değil anne bilmeden yaptığı için kabul ettim ... o mu saftirik ben mi cadıyım .. olmaz sıfır puan aldı dedim

Ausencia bence zorlama kendini.

tamam daktırım ..sen ne dersen o .. bi gün var bi gün yok ... olanda da ya yürüyüş ya pilates ... kardiyoyu kaldırdım gitti.

açık havadada yedikçe yedirir insana ne yediğini bile anlamaz insan

hmmmm diyosunnnnnnnn

Kizlar pek gelemiyorum malum babam bizde yarin gidiyor ...yarindan sonra surekli gelirim laf yetiştiririm sizlere ))

Oyyy adacım işin zormuş . Ben unutmuşum da babanın kaldığını ... geçen seferde bahsetmiştim yoksa huylarından .
Nasıl diyeti bırak yeter diyor mu hala :)))

süpeeeer . bu hafta en az 1 kg daha göndereceğiz senden ona göre

kuzularinannesi kız Elif aha bende şuanda hellim peynirli salata yiyorum.yanındada ayran ohh mis.
İnsan bu tarz yemekler yiyince ne kadarda mutlu oluyo demi ama yaaaa

kesinlikleeeeeeeeeee . huzur yaaa huzur .. pişmanlık yok .. emeklerin boşa gitmesi yook .. şişkinlik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…