İnşallah bu hafta hiç + olmak istemiyorum olmaz akşam ekmeği corbayı icmiyeyim diyorumçok iyi yapmışsın canım 3 tane yemişsin, ara öğün olarak gayet güzel
yerinde olsam diyetisyenimin listesini aynen uygulardım, akşam ekmek ve çorban varsa yemelisin,İnşallah bu hafta hiç + olmak istemiyorum olmaz akşam ekmeği corbayı icmiyeyim diyorum
hamilelik şüphen varsa tabii yapma ama hamilelilik şüphen yoksa adeti beklemene gerek yok canım...Aslında o kürü yapacağım ama adetten sonra yapın diyor ben daha olmasın ne zaman olacgomda şüpheli olayım devamı Ramazan'a denk gelmezse aklımda
Aslında o kürü yapacağım ama adetten sonra yapın diyor ben daha olmasın ne zaman olacgomda şüpheli olayım devamı Ramazan'a denk gelmezse aklımda
Akşam diyet listesinde et ve çorba var çorba yoksa ekmek ve pilav makarna varyerinde olsam diyetisyenimin listesini aynen uygulardım, akşam ekmek ve çorban varsa yemelisin,
yarın öğlen abant kebap tarhana çorba mozaik pasta (ben ayran alırım) varmışNare83 sizde ne var acep?
hamilelik şüphen varsa tabii yapma ama hamilelilik şüphen yoksa adeti beklemene gerek yok canım...
ben kızıma hamile olduğumu bilmiyordum soğan suyu yapıyordum üstüne günde bir saat 6,2 hızla yürüyüş bandında yürüyordum bayram temilizği yapmıştım ...
ayy demin isim şehir oynuyorlardı ... arkadaşı b ile isme melis :) c ile şehre çin yazmış ... yusuf diyor hile gibi bir şey değil anne bilmeden yaptığı için kabul ettim ... o mu saftirik ben mi cadıyım .. olmaz sıfır puan aldı dedim
Ausencia bence zorlama kendini.
açık havadada yedikçe yedirir insana ne yediğini bile anlamaz insan
Kizlar pek gelemiyorum malum babam bizde yarin gidiyor ...yarindan sonra surekli gelirim laf yetiştiririm sizlere))
ahhhhh kaptanımmm ahhh inan koştur halindeyim kahvaltıyı nasıl yaptığımı bile bilmiyorum masuma anlatıyordum yana yakıla hahah)) inan kahvaltı hazırlığı babam değişik biri kimseyi beklemez ben kızımın kavaltısını bititrene kadar hoop onun kahvaltısı biter tam ben başlayacam kahvaltıya babam kahve ister kalkar onu yaparım... ben tam oturacam bana ceviz kır der yaniiii nasıl kahvaltı yaptım bilmiyorum acıktım biraz önce dolaptan peynir ve badem yedim ..severim kendisini ama çook düzensiz bir yaşamı var ....düzensizde değilde ben merkezci bi hayatı var....o an senin ne yaptığını önemi yok onun istekleri anında hallolsun ister ütü varsa ütüsü yemeği varsa yemeği hazırlansın ister....
yarın sabah babam gidiyor düzen oturur inşallah....o yüzden pek gelemiyorum...
Öglden sonra kayınvaldeme çıktım
Meçbur ara öğünüm orda geçti 3 zeytinyaglı sarma yedimbaktım zeytin yaglıya abanacam en iyi yeşillik yiyeyim dedim çayın yanında yeşillik yedim ilk yeşilikli çay deneyimim
Ausencia canım 3 zeytin yağlı sarmadan sora dünkü yazın aklıma geldi ve bıraktım
kuzularinannesi kız Elif aha bende şuanda hellim peynirli salata yiyorum.yanındada ayran ohh mis.
İnsan bu tarz yemekler yiyince ne kadarda mutlu oluyo demi ama yaaaa
cnmm mercimek çorbası+sandal sefası (kabagın içini kıyma ile doldurp üzerine kaşar)+çoban salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?