güzel menü .... sandal sefası özellikle .. pek severim
beşamel sos yapacaklardı bende yapmayın dedim
50 kişinin yiyecegi benden geçiyor ahahahaa ben ne dersem o
Demez miii sacim dökülüyor diyorum normal dökülür elbette diyor bisey yemiyorsun ki diyor :)))) yoruldum diyorum normal bisey yemiyon ki diyor hahahatamam daktırım ..sen ne dersen o .. bi gün var bi gün yok ... olanda da ya yürüyüş ya pilates ... kardiyoyu kaldırdım gitti.
hmmmm diyosunnnnnnnn
Oyyy adacım işin zormuş . Ben unutmuşum da babanın kaldığını ... geçen seferde bahsetmiştim yoksa huylarından .
Nasıl diyeti bırak yeter diyor mu hala :)))
süpeeeer . bu hafta en az 1 kg daha göndereceğiz senden ona göre
kesinlikleeeeeeeeeee . huzur yaaa huzur .. pişmanlık yok .. emeklerin boşa gitmesi yook .. şişkinlik yok
Merhaba şekerler
Sabah kardeşimin kontrolü vardı, koşuşturmayla geçti. Annemlere geldik temizlik yemek ancak oturdum
Menümü yazayım
Sabah
1 kase meyveli nesfit sütle, 1 ceviz
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 tabak peynirli makarna, birkaç patates kızartması, biraz peynir, 3 zeytin, domates, salatalık
Ara
Yeşil çay
Akşam
Bir kepçe mercimek çorbası
Az tavuk göğsü
Bol çoban salata 1 kase yoğurt
Su:2,250 ml.
Spor: yokAusencia Ahu060812 ortim Ausencia değil mi yanlış bilmiyorum. Etiket göremiyorum da birkaç gündür
seni gördükçe kendimi 5-6 bin kalori yemek yiyormuş gibi hissediyorum banu
sabah 1 tk aspir + su
kahvaltı 07:45
yarım kk peynir
öglen 13:00
250 gr kadar tavuk gögüs haslama
4 ymk yogurt
300 ml ayran
12 çig badem
(yogurt azmış az verdiler tabi bana yetmedi ayran ile takviye yaptım)
bugün az yedim malum telafi menüsüdür.
yarın sıkı kahvaltı yapıcam
şuan hiç açlık yok
kahve filan içeirm eve geçicnce
suyuda zor içtim bugün
2,5 lt su
2 kahve
1 soda
1 yeşilçay
Teşekürler canım ne diyim :) makarna ve birkaç patates kaçamağım oldu evet
saydın sneinde metanın maşallahı var
ben bir kaç gün öyle kaçamak yapınca 2 haftama maal oluyor
Canim cook degilmi bu menu bu menu ile kilo verebiliyorsan superrr metan var kiymetini bil....Merhaba şekerler
Sabah kardeşimin kontrolü vardı, koşuşturmayla geçti. Annemlere geldik temizlik yemek ancak oturdum
Menümü yazayım
Sabah
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 tabak peynirli makarna, birkaç patates kızartması, 3 zeytin, domates, salatalık
Ara
Yeşil çay
Akşam
Az tavuk göğsü
yemeyi planlıyorum.
Spor: yokAusencia Ahu060812 ortim Ausencia değil mi yanlış bilmiyorum. Etiket göremiyorum da birkaç gündür
ayy demin isim şehir oynuyorlardı ... arkadaşı b ile isme melis :) c ile şehre çin yazmış ... yusuf diyor hile gibi bir şey değil anne bilmeden yaptığı için kabul ettim ... o mu saftirik ben mi cadıyım .. olmaz sıfır puan aldı dedim
tamam daktırım ..sen ne dersen o .. bi gün var bi gün yok ... olanda da ya yürüyüş ya pilates ... kardiyoyu kaldırdım gitti.
hmmmm diyosunnnnnnnn
Oyyy adacım işin zormuş . Ben unutmuşum da babanın kaldığını ... geçen seferde bahsetmiştim yoksa huylarından .
kesinlikleeeeeeeeeee . huzur yaaa huzur .. pişmanlık yok .. emeklerin boşa gitmesi yook .. şişkinlik yok
ayy demin isim şehir oynuyorlardı ... arkadaşı b ile isme melis :) c ile şehre çin yazmış ... yusuf diyor hile gibi bir şey değil anne bilmeden yaptığı için kabul ettim ... o mu saftirik ben mi cadıyım .. olmaz sıfır puan aldı dedim
tamam daktırım ..sen ne dersen o .. bi gün var bi gün yok ... olanda da ya yürüyüş ya pilates ... kardiyoyu kaldırdım gitti.
hmmmm diyosunnnnnnnn
hmmmm diyosunnnnnnnn
Genelde veriyorum ama :) umarım bu haftada öyle olur canımCanim cook degilmi bu menu bu menu ile kilo verebiliyorsan superrr metan var kiymetini bil....
sabah 1 tk aspir + su
kahvaltı 07:45
yarım kk peynir
öglen 13:00
250 gr kadar tavuk gögüs haslama
4 ymk yogurt
300 ml ayran
12 çig badem
(yogurt azmış az verdiler tabi bana yetmedi ayran ile takviye yaptım)
bugün az yedim malum telafi menüsüdür.
yarın sıkı kahvaltı yapıcam
şuan hiç açlık yok
kahve filan içeirm eve geçicnce
suyuda zor içtim bugün
2,5 lt su
2 kahve
1 soda
1 yeşilçay
Demez miii sacim dökülüyor diyorum normal dökülür elbette diyor bisey yemiyorsun ki diyor :)))) yoruldum diyorum normal bisey yemiyon ki diyor hahaha)) sporyapacam diyorum canina yazik diyor hahaha )))
Merhaba şekerler
Menümü yazayım
Sabah
Ara
Yeşil çay
Öğlen
1 tabak peynirli makarna, birkaç patates kızartması, 3 zeytin, domates, salatalık
Ara
Yeşil çay
Akşam
Az tavuk göğsü
yemeyi planlıyorum.
8 mayıs pzt
09:00Eki Görüntüle 1992968
13:00 Eki Görüntüle 1992969
Ara: yarım kase erik-kiraz, 1 avuç leblebi
Akşam : mantarlı tavuk sote, 1 brd ayran
Ausencia Daydream- _AYNURA_
Ausencia canım kaptanım emeğinin hakkını nasıl öderim bilmem aeben ablam ve değerli arkadaşlarım. Ben diyetime devam ediyorum elhamdülillah. Yani dur kalk çok yavaş ilerliyorum ama olsun. Yazamıyorum buraya da. İnşallah cuma kilo bildiririm. Netim yarın yenileniyor. Daha fazla burda olmaya çalışacağım. Ama gelemesem de hayat şekli haline getirmeye çalışıyorum
Şahane bir alıntı yapmışımtelefon kafayı yedi
Bugünkü menüm
Sabah
1 bardak limonlu su
2 yumurta beyazı
1 köz biber
2 dilim tahıllı ekmek(gramaj olarak düşük olabilir ekmeğin köşeleri denk geldi)
Domates salatalık 1fincan yeşilçay
Ara 3 kaysı türk kahvesi
Öğlen
Canım çorba istemedi bende
1 tabak biraz sulu bamya
1 dilim tahıllı ekmek
5 kaşık yoğurt
Ara
3 zeytin yağlı yeşilik çay
Maden suyu
Akşam
1 büyük kase salata 1 buçuk kk penir ile
Ara tarcınlı süt
Suyumu içtim
Spor
irmae
Bugün menü
Sabah 10.00
1haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
4 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis etiform ekmek
Ara
7 badem ve bir parca peynir
Aksam 15.30
3 adet biber dolma (bulgurlu )
1 kase cacik
2 lt su icildiAusencia ..spor sadece 30 dakika bisiklet cevirdim....
Ahmak ıslatan buysa ben ahmağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?