Ausencia aferin akilli kızım.dr sözü dinle .sana bisey olacak diye odumuz kopuyor.
İyi akşamlar
Mini miniydi canimmm iki yeseydim gözüm kalacakti 3 yaptim saatte erken olunca yuttum valla dolmalari hahaha
tatlım senin spor var mıydı bugün ? sabah sanki yazmıştın .
eeee ama az yiyorsun ondan
evet canım ahu ortin ama bu ara kayıp ..gece ceeee diyor .. @Ahu060812 huuuuuuuuuuuuu
Menün öğlen iyi değil saydın . bu şekilde gr. vereceğine .. biraz toparlasan şahane sonuçlar gelecek .
bayıldımmmm elif ... sen bu işi böyle güzel yapabiliyorken ... ne diye pes edersin ki
Canım biz her daim burdayız .. keşke sende daha sık gelsen .. diyetine devam ettiğin sürece ben mutluyum . biliyorsun canım ...
efserim gayet iyi kilona göre ...
dolmalar minikti herhalde :)) 3 biraz fazla geldi de .. desene kaptaaaaaaaaaaaan yediğim bi dolma onda da lokmamı sayma
Yok yavrum yok aynısında bende ıslandım :)))
Mini miniydi canimmm iki yeseydim gözüm kalacakti 3 yaptim saatte erken olunca yuttum valla dolmalari hahaha))
Adı üstünde hayal işteA haaaaaaaa piknik kaçağı geldiecenin çok hayalleri var üzerinde
Adı üstünde hayal işte
Buyunce aeben olucamİyi akşamlar
Bugun arkidişlerle gölbaşında bir köye gittik piknige . Ordan yazarım dedim ama net pek çekmiyordu ..
Gelincede yürüdüm yagmur bastırdı geldim.
sen ailemizin doktorusun canım benimaile hekimin kim deseler Burcu hanım diye yasemin diyeceğim bir gün bir yerde
Ol ol . Be de küçükken sen gibiydimBuyunce aeben olucam
tatlım senin spor var mıydı bugün ? sabah sanki yazmıştın .
eeee ama az yiyorsun ondan
evet canım ahu ortin ama bu ara kayıp ..gece ceeee diyor .. @Ahu060812 huuuuuuuuuuuuu
Menün öğlen iyi değil saydın . bu şekilde gr. vereceğine .. biraz toparlasan şahane sonuçlar gelecek .
bayıldımmmm elif ... sen bu işi böyle güzel yapabiliyorken ... ne diye pes edersin ki
Canım biz her daim burdayız .. keşke sende daha sık gelsen .. diyetine devam ettiğin sürece ben mutluyum . biliyorsun canım ...
efserim gayet iyi kilona göre ...
dolmalar minikti herhalde :)) 3 biraz fazla geldi de .. desene kaptaaaaaaaaaaaan yediğim bi dolma onda da lokmamı sayma
Yok yavrum yok aynısında bende ıslandım :)))
Eki Görüntüle 1992993
Akşam yemeğini ekliyim tam olsun :)) biber, sarımsak, mantar, tavuk göğsü, maydanoz, salça, kaşar peyniri
Resim çektiğim zaman kendimi daha güzel frenliyorum sanki. Daha iyi adapte olmamı sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?