Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam tatlım bundan böyle daha iyi olacak

Sahur
bi kaç kaşık lor yeşil biber 1 yulafli pogaca kurabiye boyutunda var yok
Vaktim sınırlıydı amca bu kadar oldu.
Iftar
Semiz otu salatası
5 köfte kadar sebzeli fırında kıymali
Spor 1 saat yürüyüş
Ek olursa yazarim

Menülerin çok güzel gidiyor spor konusunda bilmiyorum vakitsizlikten mi yoksa isteksizlik mi ama eğer isteksizlikse yavaş yavaş evde 5 dakikalık hareketlerle ya da 15 dakikalık yürüyüşlerle alışmaya çalış istersen. :)

Deliiiii huuuuuu menücü başı oldun sende .. sohbetini yediğim akşam makarnayı sevmedi aus tabii ki ...
daha sıkı ...

Tamam tatlım bundan böyle daha iyi olacak

daha iyisini yapabileceğini biliyorum canım

Allah kabul etsin canım

Benim bugünkü menüm:

Sabah:
1 bardak ılık sirkeli su

Kahvaltı:
Bir kase yaban mersinli yulaf lapası

Ara: 10 tane kaju

Öğlen:
Bir kase haşlanmış karnabahar ve brokoli (bol pulbiber, zerdeçal, karabiber)
Bir kase yoğurt (Pulbiberli)

Ara:
500 ml yeşil çay

Akşam:
Keçi peynirli salata
Bir kase pulbiberli yoğurt
Efser
Üç litre su içtim şimdiye kadar. Belki 3,5 olur yatmadan. Bir saat yürüyüş, 40 squat, 30 saniyelik 7 li plank. 20 dakika karın ve kalça çalıştım. Ausencia

Hatırlatalımmmm efenimmm ...
salı çarşamba perşembe ...3 günde neler değişir neler ?

Şimdiiiii gelelim fasulyenin faydalarınaaaaaa ....

Bu hafta ki yarışların mantığı şu ... İlk kez şunu düşünün ..Yani hep düşünüyoruz da muhakkak Genelde ikili yarışlar rakip yenme .. bireysel kilo verme .... Ama bu sefer vereceğiniz her gram için takımımı 1. yapacağım ... diye hedefe kilitlenin ... Ben topu attım size ..pası verdim .... ister gol yapın ... ister taca atın ....
Bu hafta herkes takımın herosu

_AYNURA_ ve @_SARAYCA_ ve ada81 ...

3 nüzde geçtiğimiz haftanın artılı güzelleri olarak , artık birbirinizi nasıl gazlarsınız bilemem de ... Coşunnnn

nehirnil111 ve begum75 ....

Kankigiller bu hafta mortisiniz .... birbirinizi balım şekerimle değil acı acı eleştirin ..eee dost acı söyler.

ecemavi ve aeben

2.raund 2-0 ile aeben havlu mu attıracak eceye .... durum 1-1 mi olacak ?
Hadi göreyim sizi

DelyDoly ve kelebekolacam ve Ahu060812 ... . saydin78 ....

Sabit dely , 400cü başı ahu ... iki ayrı kulvarda yarışan daktırım ... Siz de ne var ne yok dökün ortaya ... Coşun

Burada dely ile daktırımı orti ilan ediyorummm ...
Ahu ile de saydını ....

@Lunya & kelebekolacam

Oyyyyyy bu maça yürek dayanmaz diyorummmm ve susuyorummmmmmmm

@masumm & mimu88

Siz iki güzeli birbirinize emanet ettim bu hafta ... burdan telden ... orti misiniz morti mi ? ona da karışmıyorum ... İster köstekle gaz verin ister destekle ... bu hafta kaçamaklarınızdan da sorumlusunuz bir birinize .. eti senin kemiği benim yaptım sizi ikinize

@Dersaadet_ & @Sherrysherrylady & D Dilekiyi

Bu arada ne olacağı belirsiz isimler var . İşiniz mesajın en üstünde yazıyor ... Bir şekilde mission complete ... göreceğiz ...
Saadet şov yapacak 8 haftadır ... şeri şimdiden ovulasyon dedi ... dilek bu hafta iyi verdi aynı istikarı yakalar mı ?
Yarışta olun ... kaçak güreşmeyin ... Ve tabii sizde coşun

Efser & irmae

İkinizde takımdaki diyet anlamında yenisiniz ... efserciğim bi tık daha önde başladı sadece .
Bu hafta menülerinize birbirinizi etiketleyerek , daha dikkatli inceleyin menülerinizi .
Haftanın kaderdaşısınız .
Bol eksilerle gelin cumaya

kuzularinannesi & @daydream-

Ben sizi birbirinize çok yakıştırıyorum ikinizde bir bırakmadan sonra yeniden start verdiniz ... ikinizde zaman zaman kopma potansiyeli var ... iyi kollayın birbirinizi ... cumaya kadar düzenli ve kaçamaksız menü için .
Hadi bakalım Elif Hülyaya ..Hülya Elife emanet

Başka varsa bildirsin eklerim ... düzenli menü bildirimi ve Cuma bildirime göre yaptım ben .

Her şey süper gidiyor irmae menü ..spor ..su

Bize düşen kopmamak bu tempodan .

Ausencia güzelim sabah oynak oynak veriyorum gazii sonrasi topik patlayıp gidiyorr hahaha saka bir yana canim yogundu bugun nalett pazartesi geberdimm

heeee bütün gün tavukları pişirmişemmm diye niye dolanıyorum diyorum bende

gazına sağlık fıstığımmm

Ramazanda tartı saatleri ne oluyor acaba ? siz eskisiniz bilirsin ...acaba iftar öncesi mi kilo bildiriyoruz aeben ?
Genelde öğleden sonra bildirim oluyordu ausum ...
Ama ben 12 gibi gerçek kilonun göründüğünü düşünüyorum .. Akşam üstü olan yalancı kilo çünki çok su kaybı oluyor baskül yanıltıyor .. Benim gözlemim tabiki bu

Her şey süper gidiyor irmae menü ..spor ..su

Bize düşen kopmamak bu tempodan .
Ayy çok teşekkür ederim, sizlerin sayesinde motivasyon sağlıyorum. Cuma son durum ne gösterecek bilmiyorum tabii regl dönemi ödem yapabilirim normalde 2 kg falan ödemim oluyor ama asıl önemli olan konu şöyle ki; diyetisyene gidiyordum ve "bu değerler ve hastalıkla kilo vermen imkansız" dedi hatta iki ay denedik yok veremedim. Beni kibarca gönderdi, "dedim ben bu durumda veremezsiz boşuna açlık çekersin" dedi. Sonra "az da olsa bir şeyler de olsa elbet de olur" dedim kendim birşeyler yapmaya başladım. Ve tartıda eksi görüyorum. Evet çok yavaş ilerliyor ama "kilo veremiyorum" deyip depresyona gömülmektense yavaş da olsa hedefe yaklaşmak çok güzel. Pes etmiyorum o yüzden. Zor ya da geç de gelse o hedef gelecek.

Mantıklı tatlım ...
hadi en geç 2-3 te bildirim olsa ... 12 saat ... sahurdan sonra .

Yani başlanmayan her diyette mantık şu bence . yavaş veren biri için ...
Kilo 70 ... diyete başlamadı 6 ay geçti en iyi ihtimal kilo 75...
Diyete başladı gr g verdi .. Kilo 6 sonra ... 65 .. 5 verdi ama 10 kilo karda :)))

Selam kızlar , selam ausum ben geldim.
Hazır ve nazır sopalarını bekliyorum şekerim. Kaç posta olursa razıyım.
Şimdi nerden başlıyoruz

Hemen ilk sayfadaki formu doldur .. hem bana yolla özelden (top secret dosyalarım arasına alayım) hem burda alıntı olarak formu paylaş ... herkes tanısın seni ..

Gel biz de tanışak aus ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…