Tamam tatlım bundan böyle daha iyi olacak
tatlım senin spor var mıydı bugün ? sabah sanki yazmıştın .
eeee ama az yiyorsun ondan
evet canım ahu ortin ama bu ara kayıp ..gece ceeee diyor ..Ahu060812 huuuuuuuuuuuuu
Menün öğlen iyi değil saydın . bu şekilde gr. vereceğine .. biraz toparlasan şahane sonuçlar gelecek .
bayıldımmmm elif ... sen bu işi böyle güzel yapabiliyorken ... ne diye pes edersin ki
Canım biz her daim burdayız .. keşke sende daha sık gelsen .. diyetine devam ettiğin sürece ben mutluyum . biliyorsun canım ...
efserim gayet iyi kilona göre ...
dolmalar minikti herhalde :)) 3 biraz fazla geldi de .. desene kaptaaaaaaaaaaaan yediğim bi dolma onda da lokmamı sayma
Yok yavrum yok aynısında bende ıslandım :)))
Menülerin çok güzel gidiyorBugünkü menüm
Sabah
1 bardak limonlu su
2 yumurta beyazı
1 köz biber
2 dilim tahıllı ekmek(gramaj olarak düşük olabilir ekmeğin köşeleri denk geldi)
Domates salatalık 1fincan yeşilçay
Ara 3 kaysı türk kahvesi
Öğlen
Canım çorba istemedi bende
1 tabak biraz sulu bamya
1 dilim tahıllı ekmek
5 kaşık yoğurt
Ara
3 zeytin yağlı yeşilik çay
Maden suyu
Akşam
1 büyük kase salata 1 buçuk kk penir ile
Ara tarcınlı süt
Suyumu içtim
Spor
irmae
Menum 08.05.2017 Pazartesi
Sabah
1 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 karışık izgara
1 kase yoğurt
Akşam
1 kepce corba
2 yk makarna
Salata
4 lt su 1 türk kahvesi sade 55 dakika yürüyüş
Hayirli aksamlar kizlar
Tamam tatlım bundan böyle daha iyi olacak
Sahur
bi kaç kaşık lor yeşil biber 1 yulafli pogaca kurabiye boyutunda var yok
Vaktim sınırlıydı amca bu kadar oldu.
Iftar
Semiz otu salatası
5 köfte kadar sebzeli fırında kıymali
Spor 1 saat yürüyüş
Ek olursa yazarim
En sevdiğim şey iftar öncesi tartilmak
Benim bugünkü menüm:
Sabah:
1 bardak ılık sirkeli su
Kahvaltı:
Bir kase yaban mersinli yulaf lapası
Ara: 10 tane kaju
Öğlen:
Bir kase haşlanmış karnabahar ve brokoli (bol pulbiber, zerdeçal, karabiber)
Bir kase yoğurt (Pulbiberli)
Ara:
500 ml yeşil çay
Akşam:
Keçi peynirli salata
Bir kase pulbiberli yoğurt
Efser
Üç litre su içtim şimdiye kadar. Belki 3,5 olur yatmadan. Bir saat yürüyüş, 40 squat, 30 saniyelik 7 li plank. 20 dakika karın ve kalça çalıştım.Ausencia
Ausencia güzelim sabah oynak oynak veriyorum gazii sonrasi topik patlayıp gidiyorr hahaha saka bir yana canim yogundu bugun nalett pazartesi geberdimm
Genelde öğleden sonra bildirim oluyordu ausum ...
Ramazanda tartı saatleri ne oluyor acaba ? siz eskisiniz bilirsin ...acaba iftar öncesi mi kilo bildiriyoruzaeben ?
Ayy çok teşekkür ederim, sizlerin sayesinde motivasyon sağlıyorum. Cuma son durum ne gösterecek bilmiyorum tabii regl dönemi ödem yapabilirim normalde 2 kg falan ödemim oluyor ama asıl önemli olan konu şöyle ki; diyetisyene gidiyordum ve "bu değerler ve hastalıkla kilo vermen imkansız" dedi hatta iki ay denedik yok veremedim. Beni kibarca gönderdi, "dedim ben bu durumda veremezsiz boşuna açlık çekersin" dedi. Sonra "az da olsa bir şeyler de olsa elbet de olur" dedim kendim birşeyler yapmaya başladım. Ve tartıda eksi görüyorum. Evet çok yavaş ilerliyor ama "kilo veremiyorum" deyip depresyona gömülmektense yavaş da olsa hedefe yaklaşmak çok güzel. Pes etmiyorum o yüzden. Zor ya da geç de gelse o hedef gelecek.Her şey süper gidiyor irmaemenü ..spor ..su
Bize düşen kopmamak bu tempodan .
Genelde öğleden sonra bildirim oluyordu ausum ...
Ama ben 12 gibi gerçek kilonun göründüğünü düşünüyorum .. Akşam üstü olan yalancı kilo çünki çok su kaybı oluyor baskül yanıltıyor .. Benim gözlemim tabiki bu
Ayy çok teşekkür ederim, sizlerin sayesinde motivasyon sağlıyorum. Cuma son durum ne gösterecek bilmiyorum tabii regl dönemi ödem yapabilirim normalde 2 kg falan ödemim oluyor ama asıl önemli olan konu şöyle ki; diyetisyene gidiyordum ve "bu değerler ve hastalıkla kilo vermen imkansız" dedi hatta iki ay denedik yok veremedim. Beni kibarca gönderdi, "dedim ben bu durumda veremezsiz boşuna açlık çekersin" dedi. Sonra "az da olsa bir şeyler de olsa elbet de olur" dedim kendim birşeyler yapmaya başladım. Ve tartıda eksi görüyorum. Evet çok yavaş ilerliyor ama "kilo veremiyorum" deyip depresyona gömülmektense yavaş da olsa hedefe yaklaşmak çok güzel. Pes etmiyorum o yüzden. Zor ya da geç de gelse o hedef gelecek.
Hahaha bende tüm gun erik dali gevrektirr amaninn basmaya gelmezz diyeee agiz 5 karış milletle ugrastim guzelimmm hahahaheeee bütün gün tavukları pişirmişemmm diye niye dolanıyorum diyorum bende
gazına sağlık fıstığımmm
Selam kızlar , selam ausum ben geldim.
Hazır ve nazır sopalarını bekliyorum şekerim. Kaç posta olursa razıyım.
Şimdi nerden başlıyoruz
Evet aynen öyle oluyor.persembe iftar oncesi
Ramazanda tartı saatleri ne oluyor acaba ? siz eskisiniz bilirsin ...acaba iftar öncesi mi kilo bildiriyoruzaeben ?
Eki Görüntüle 1993007
Şu avucuma sığan minik şekerligin içindeki surların sadece üst pirincsiz kısmından bi kaç kaşık yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?