Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hemen ilk sayfadaki formu doldur .. hem bana yolla özelden (top secret dosyalarım arasına alayım) hem burda alıntı olarak formu paylaş ... herkes tanısın seni ..

Gel biz de tanışak aus ben
Yes; sir
ADINIZ: exmadon

YAŞINIZ: 28

BOYUNUZ: 162

KİLONUZ: 119,1

HEDEF KİLONUZ: 70

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Aburcubur

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olmak

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Teknoloji ve video oyunu delisi, 1 prenses ve kedi annesi, pasif okulöncesi öğretmeniyim.

Hosgeldin tatlim aramıza bende yeşim eskişehirliyim 36 yaşımdayım evliyim satış on muhasebe özel sektor topikin 1.numarali tescilli delysiyimm

Hosgeldin tatlim aramıza bende yeşim eskişehirliyim 36 yaşımdayım evliyim satış on muhasebe özel sektor topikin 1.numarali tescilli delysiyimm
Hoşbulduk canım, tanıştığıma memnun oldum. Bende trakyalıyım. Ausumun takımının normal olacağını hiç düşünmedim zaten. Deli deli koparız inşallah

Ramazanda tartı saatleri ne oluyor acaba ? siz eskisiniz bilirsin ...acaba iftar öncesi mi kilo bildiriyoruz aeben ?
Persembe iftar zamanina yakin olan bi zaman tartilip cuma sabah onu bildirim yapardik )) iftara 1 saat kala surekli ustumu cikarip tartilirdim iyi bilirim ))

Hosgeldin aramiza keyifli kilo vermeler )

Yok kuzum ben sevmiyorum bu durumda oldukca rahatsızım ,galiba benim kilo almamın başlıca sebelerinden biri hareketsizlik burayı okudukca bir heveste gelmiyor değilspor yapmadığım için hiç esnek degilim yapmaya kalksam kendimi sopa yutmuş gibi hisetiyorum
Menünü okudum çok güzel Canım

Hosgeldinnnn.
Kusura bakma sana kaptan in torpillisi dedim hemen ausu çok severim kiskandim azcik.ama onun arkadaşı bizim de arkadaşımız.
Ben 38 yaşında 3 çocuk annesiyim.kayseridenim.
Nasipse ause gelince de görüşürüz.
Ay bende kedi severim.bigun edinecegim inşallah.

Aramıza hoş geldiniz :)

Hoşgeldin aramıza Ben de gruba yeni katıldım, adım Elif. Tanıtım yazın ekstra dikkatimi çekti çünkü çünkü ben de konsol oyunlarının ve teknolojinin hastasıyım. O yüzden ekstradan memnun oldum.

Menumu vereyim
08.05.2017 pazartesi
08:00
2 haşlanmış yumurta
2 lokma süzme peynir

13:00
Ton balıklı salata
1 kase portakalli yoğurt
20.15
2 köfte
Salata
1 kase çorba
Su 2000 ml.
Akşam geç oldu kv orucluydu onu bekledik yemek yemek için.

Çok iyi anlıyorum seni, benim rahatsızlığımdan dolayı kas kütlem çok az olduğundan oyuncak gibi bırakıldığım yerde saatlerce kıpırdamadan duruyordum. Beş dakikalık esneme egzersizleri ile başladım, şimdi 20-25 dakikalık egzersizleri üstüne squat, plank vs yapabilecek enerjiyi bulmaya başladım. Yaptıkça da vücudumu daha esnek, daha ince, uzun gibi hissediyorum. Ufak ufak dizi vs izlerken bile başlasan devamı gelecek. Ben kilo kaybetmesem bile sporla bir beden küçük pantolonlara girmeye başladım, öyle düşün daha sevimli gelir belki.

Arkandan konuşmak gibi olmasın açık havada insanın iştahı ne açılmıştır dedik ... dediler yani :)) ben değil ben hep aeben yemez dedim
Kim dedi acaba

Buyunce aeben olucam

Ol ol . Be de küçükken sen gibiydim .
alemsiniz ikinizde

En sevdiğim şey iftar öncesi tartilmak
Benimde en bi sevdigim

Çiğ çiğ yiyeceğim mortimi @nehirnil111

@aeben abla çalışanlar için tartilma vakti nedir

Hoşgeldin kaptanimizin arkadaşı

Persembe iftar zamanina yakin olan bi zaman tartilip cuma sabah onu bildirim yapardik )) iftara 1 saat kala surekli ustumu cikarip tartilirdim iyi bilirim ))
Ama ben pijama yla tartiliyorum

Noldu nolduki
Hayırdır sular mı kesildi yine

Hava çoook güzel ...
İşleri hallettim ... yürüdüm ... eşime telefon bıraktım yusufu ve arkadaşını alıp geldim ... onlar şimdi bowling oynuyor ... bende kahve içip güzellere bakayım dedim

Sen getirdin dimek, telefonu kapatmasindan belliydi

Çocuklar ne saf temiz

Ilk oruç hep zor olurdu çok şükür zorlanmadım tek korkum kafeinsizlikti oda sarsmadi.diyette olmanın faydası sanırım.
Allah kabul etsin. Ben ramazanda hep kilo alırım, hep o gözümün doymamasından zaten, iftarda tek nefeste bütün masayı yiyip sonra koyun yutmuş piton gibi hareketsiz kalıyorum hazımsızlıktan. İnşallah ben de diyetin faydalarını görmeye başlarım bu sene. İçten içe korkuyorum çünkü yine kilo almaktan.

Aslında o kürü yapacağım ama adetten sonra yapın diyor ben daha olmasın ne zaman olacgomda şüpheli olayım devamı Ramazan'a denk gelmezse aklımda
Niye belli değil nezaman olacağın abla ilaç falanmı kullanıyorsun
Benimde haftasonu misafirlerim geliyomAlmanya dan bi ön temizlik gibi bişey oldu benimki ama beni rahatlattı.iki kadın 4-5 saat bide ben göze batan yerler halloldu
Anam ben bilmiyodum ki Ablam o ara geçmişi hızlı geçmiştim kaynadı bugünden itibaren etiketlerim kusura bakma ortim

Ahanda bu mesajın başını okudum gerisi YOk artık ne olduysa o ara
heeee bütün gün tavukları pişirmişemmm diye niye dolanıyorum diyorum bende

gazına sağlık fıstığımmm
Bugün benimde ağzıma bu şarkı dolandı
Hoşgeldiniz burda hep beraber kiloları veririz inşallah bende 94 le başladım Kasım aynda.geçen cuma 75.3 geldim daha bi bu kadar vermek istiyorum uzun zaman size eşlik edicem yani.
Kendimi de tanıtayım
Anakaradayım 33 yaşında 3 çocuk annesiyim çocukları büyütürken mali müşavirlik sınavlarını verip smmm belgesi aldım fakat kilodan dolayı bi özgüvensizlik vardı bu seneyi zayıflamaya ayırdım seneye inşallah iş hayatının da tadına bakacağım
Siz öğretmenlik yapmadınız mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…