Ortim süper menü..kusur bulamadim8 mayıs pzt
09:00Eki Görüntüle 1992968
13:00 Eki Görüntüle 1992969
Ara: yarım kase erik-kiraz, 1 avuç leblebi
Akşam : mantarlı tavuk sote, 1 brd ayran
Ausencia Daydream- _AYNURA_
Allah kabul etsinIlk oruç hep zor olurdu çok şükür zorlanmadım tek korkum kafeinsizlikti oda sarsmadi.diyette olmanın faydası sanırım.
Anaaaa kaptanin torpillisi gelmis
Yes; sir
ADINIZ: exmadon
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 119,1
HEDEF KİLONUZ: 70
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Aburcubur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olmak
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Teknoloji ve video oyunu delisi, 1 prenses ve kedi annesi, pasif okulöncesi öğretmeniyim.
Persembe iftar zamanina yakin olan bi zaman tartilip cuma sabah onu bildirim yapardik)) iftara 1 saat kala surekli ustumu cikarip tartilirdim iyi bilirim ))
Eve geliş 5 te o zaman sabah tok ve wc siz tartilacamBegümüm çalışanların eve geliş saatine göre canım ...
Sabah işe gitmeden tartılırsan sahurdan dolayı kilon fazla çıkar .. Eger akşam işten geliş saatin liste hazırlamadan önceye yetişiyorsa o vakit yapacan başka yol yokyada baskülü çantana koyup öğlen tartılacan
Yes; sir
ADINIZ: exmadon
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 119,1
HEDEF KİLONUZ: 70
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Aburcubur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olmak
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Teknoloji ve video oyunu delisi, 1 prenses ve kedi annesi, pasif okulöncesi öğretmeniyim.
Canım haklısınÇok iyi anlıyorum seni, benim rahatsızlığımdan dolayı kas kütlem çok az olduğundan oyuncak gibi bırakıldığım yerde saatlerce kıpırdamadan duruyordum. Beş dakikalık esneme egzersizleri ile başladım, şimdi 20-25 dakikalık egzersizleri üstüne squat, plank vs yapabilecek enerjiyi bulmaya başladım. Yaptıkça da vücudumu daha esnek, daha ince, uzun gibi hissediyorum. Ufak ufak dizi vs izlerken bile başlasan devamı gelecek. Ben kilo kaybetmesem bile sporla bir beden küçük pantolonlara girmeye başladım, öyle düşün daha sevimli gelir belki.
Ayıpsın güzelim sabahlar kasiklari hazirla oyun havasi ile açılış yapiyorummHoşbulduk canım, tanıştığıma memnun oldum. Bende trakyalıyım. Ausumun takımının normal olacağını hiç düşünmedim zaten. Deli deli koparız inşallah
Hosgeldinnnn.
Kusura bakma sana kaptan in torpillisi dedim hemen ausu çok severim kiskandim azcik.ama onun arkadaşı bizim de arkadaşımız.
Ben 38 yaşında 3 çocuk annesiyim.kayseridenim.
Nasipse ause gelince de görüşürüz.
Ay bende kedi severim.bigun edinecegim inşallah.
Hoşgelir ex arkadaş
Hoşgeldin aramızaBen de gruba yeni katıldım, adım Elif. Tanıtım yazın ekstra dikkatimi çekti çünkü çünkü ben de konsol oyunlarının ve teknolojinin hastasıyım. O yüzden ekstradan memnun oldum.
Menumu vereyim
08.05.2017 pazartesi
08:00
2 haşlanmış yumurta
2 lokma süzme peynir
13:00
Ton balıklı salata
1 kase portakalli yoğurt
20.15
2 köfte
Salata
1 kase çorba
Su 2000 ml.
Akşam geç oldu kv orucluydu onu bekledik yemek yemek için.
Kim dedi acaba
alemsiniz ikinizde
Benimde en bi sevdigim
Çiğ çiğ yiyeceğim mortimi @nehirnil111
aeben abla çalışanlar için tartilma vakti nedir
Hoşgeldin kaptanimizin arkadaşı
Ama ben pijama yla tartiliyorum
Noldu nolduki
Hayırdır sular mı kesildi yine
Sen getirdin dimek, telefonu kapatmasindan belliydi
Çocuklar ne saf temiz
Niye belli değil nezaman olacağın abla ilaç falanmı kullanıyorsun
Benimde haftasonu misafirlerim geliyomAlmanya dan bi ön temizlik gibi bişey oldu benimki ama beni rahatlattı.iki kadın 4-5 saat bide ben göze batan yerler halloldu
Anam ben bilmiyodum ki Ablam o ara geçmişi hızlı geçmiştim kaynadı bugünden itibaren etiketlerim kusura bakma ortim
Ahanda bu mesajın başını okudum gerisi YOk artık ne olduysa o ara
Bugün benimde ağzıma bu şarkı dolandı
Hoşgeldiniz burda hep beraber kiloları veririz inşallah bende 94 le başladım Kasım aynda.geçen cuma 75.3 geldim daha bi bu kadar vermek istiyorum uzun zaman size eşlik edicem yani.
Kendimi de tanıtayım
Anakaradayım 33 yaşında 3 çocuk annesiyim çocukları büyütürken mali müşavirlik sınavlarını verip smmm belgesi aldım fakat kilodan dolayı bi özgüvensizlik vardı bu seneyi zayıflamaya ayırdım seneye inşallah iş hayatının da tadına bakacağım
Siz öğretmenlik yapmadınız mı hiç
Selam bacilarim
Menü
08:30 2 dilim kizarmis diyet ekmek.yumurta.6 zeytin
11:00 elma
13:00 yogurt.4 kasik hindili pilav
16:00 5 cilek
19:00 1 kase salata.6 tam bugdayli bisküvi
kuzularinannesi sevgili orticim..durum bu..
Hahhaaa tatlimm ne demekk başım üstüne1.sirayi paylaşalım mi.artik ikimizde sigariz.
Ramazanda bildirim suresi uzatiliyor adacim cuma 6 ya kadardi saat yanlis olabilir ama..Persembe iftar zamanina yakin olan bi zaman tartilip cuma sabah onu bildirim yapardik)) iftara 1 saat kala surekli ustumu cikarip tartilirdim iyi bilirim ))
Hoşgeldin canım inşallah hedef kilona ulaşırsın
Menümü de yazayım...
11.15 2yumurta
1dilim ekmek
Salatalık yeşillik
Lor
Yeşil çay bi ısırık diyey çiko
15.30 karabugday haşlama içinde bi parça et
Salatalık yeşillik
Pul bib.li yoğurt
Lor
3.5litreden fazla su
3yeşil çay
60+45 DAkika yürüyüş...
Not:akşam karbon olduğu için erkenden yedim ve sabah ekmeyi az yedim...karabuğday hafifte olsa karbom sonuçta.
Şöyle ifademi vereyim .
PAZAR
Yürüyüşe çıkmadan
1 küçük incir
10:30
1 dl ekmek
Yumurta
Domates
1 zeytin
Çikek 5 tn.
14:30 ( düğünde)
Ordövr tabagı ( peynir ,2 çiğ köfte, yogurt)
Tavuk ,salata, yeşil fasulye .
Akşam:
Yr.br ağın
6 çilek
1 ceviz
Su 2 lt
Spor : tempolu 1 saat 50 dk yürüyüş
PAZARTESİ
8:30
Yr . Yumurta
10:30
Peynir .3 zeytin
Domates ,biber ..
1 lokma simit ( hocam lokmasını bölüp verdi yememek olmazdı )
Ara:
3 hurma . Az leplep
15:00
4 köfte
2 dl sucuk
Çoban salata
Patlıcan salata
Karpuz
2 dl ev baklavası ( yenmiycrk gibi değildi pişman değilim. Tabi yarın baskülden sonra bu fikrim değişe bilir .
Sonrasında 1 saat tempolu yürüyüş , oda yetmedi eriteyim diye 40 dk jillian aplayla buluşma
Su az bugun 1,5 ancak ..
Yani bukadar becere bildim 2 gündür çok düzenim yok açıkçası .. yemediklerimi saymayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?