Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anaaaa kaptanin torpillisi gelmis

En çok sopa ona

Memnun oldum efenim

Persembe iftar zamanina yakin olan bi zaman tartilip cuma sabah onu bildirim yapardik )) iftara 1 saat kala surekli ustumu cikarip tartilirdim iyi bilirim ))

Bu ramazan çook şenlik olacak gibi

yalnız kilo bildirimleri olduğunda ben oruçlu olacağımmmmmm ve benim kafama vuranlar oluyorrrr

Begümüm çalışanların eve geliş saatine göre canım ...
Sabah işe gitmeden tartılırsan sahurdan dolayı kilon fazla çıkar .. Eger akşam işten geliş saatin liste hazırlamadan önceye yetişiyorsa o vakit yapacan başka yol yok yada baskülü çantana koyup öğlen tartılacan

Eve geliş 5 te o zaman sabah tok ve wc siz tartilacam ben yine 5 te ve ezan öncesinde de tartilirim

İyi akşamlar kızlar.bugün gelemedim.gün boyu netim yoktu.sonra kızı kreşten aldım gezindik biraz...sonra yeme doyurma,kocamla yürüyüş derken anca gelebildim...şimdi başım çok ağrıyor...yürüyüş terlemelerinde boynumu iyice üşütmüşüm çok ağrıyo başım...menümü yazıp kafamı gömücem yastığa.geçmiş te çok birikmiş atlaya atlaya baka bildim anca.yeni arkadaşımız var...hoş gelmiş exmadon
@kuzularinannesi senin menüde güzeldi...

Hoşgeldin canım inşallah hedef kilona ulaşırsın

Canım haklısın yoga dersleri bir kaçını seyretim esnemek için iyi gibi geldi birde şu dişimin hasasiyet dönemini atlatırsam yüzmeyede başlayabilirim bakalım sizlere baktıkca bir heves geldi yoksa bende sporun s olmazdı

Hoşbulduk canım, tanıştığıma memnun oldum. Bende trakyalıyım. Ausumun takımının normal olacağını hiç düşünmedim zaten. Deli deli koparız inşallah
Ayıpsın güzelim sabahlar kasiklari hazirla oyun havasi ile açılış yapiyorumm

Menümü de yazayım...
11.15 2yumurta
1dilim ekmek
Salatalık yeşillik
Lor
Yeşil çay bi ısırık diyey çiko

15.30 karabugday haşlama içinde bi parça et
Salatalık yeşillik
Pul bib.li yoğurt
Lor

3.5litreden fazla su
3yeşil çay
60+45 DAkika yürüyüş...

Not:akşam karbon olduğu için erkenden yedim ve sabah ekmeyi az yedim...karabuğday hafifte olsa karbom sonuçta.

canım ex istanbulda ...

Hoşgelir ex arkadaş

senin gözün belki siyasetten ısırır ex i :) eski balılardan 3 gün gri bi gün normal

bende ps oyunları

Çoook iyi şeri

Di mi bende kapatınca geliyor herhalde dedim ama

tabii ki de ona getirmek için çıkmadım geçiyordum geçerken bırakayım dedim

Tatlım sen söyle neresinden sonrasını okuyamadım ... ben hemen yardımcı olayım ... herkes diyorum ...taş diyorum ...elini diyorummm ...altına diyorummm

Selam bacilarim

Menü

08:30 2 dilim kizarmis diyet ekmek.yumurta.6 zeytin

11:00 elma

13:00 yogurt.4 kasik hindili pilav

16:00 5 cilek

19:00 1 kase salata.6 tam bugdayli bisküvi

kuzularinannesi sevgili orticim..durum bu..

İki ortinin menüsü de iyi bugün .

Persembe iftar zamanina yakin olan bi zaman tartilip cuma sabah onu bildirim yapardik )) iftara 1 saat kala surekli ustumu cikarip tartilirdim iyi bilirim ))
Ramazanda bildirim suresi uzatiliyor adacim cuma 6 ya kadardi saat yanlis olabilir ama..

Şöyle ifademi vereyim .

PAZAR
Yürüyüşe çıkmadan
1 küçük incir
10:30
1 dl ekmek
Yumurta
Domates
1 zeytin
Çikek 5 tn.

14:30 ( düğünde)
Ordövr tabagı ( peynir ,2 çiğ köfte, yogurt)
Tavuk ,salata, yeşil fasulye .

Akşam:
Yr.br ağın
6 çilek
1 ceviz

Su 2 lt
Spor : tempolu 1 saat 50 dk yürüyüş

PAZARTESİ

8:30
Yr . Yumurta

10:30
Peynir .3 zeytin
Domates ,biber ..
1 lokma simit ( hocam lokmasını bölüp verdi yememek olmazdı )

Ara:
3 hurma . Az leplep

15:00
4 köfte
2 dl sucuk
Çoban salata
Patlıcan salata
Karpuz
2 dl ev baklavası ( yenmiycrk gibi değildi pişman değilim . Tabi yarın baskülden sonra bu fikrim değişe bilir .

Sonrasında 1 saat tempolu yürüyüş , oda yetmedi eriteyim diye 40 dk jillian aplayla buluşma

Su az bugun 1,5 ancak ..

Yani bukadar becere bildim 2 gündür çok düzenim yok açıkçası .. yemediklerimi saymayım şimdi

Hoşgeldin canım inşallah hedef kilona ulaşırsın

Fatma canım .. aslında tam dönme zamanın ...
Exmadonla sizi sıkı kapıştırırım
...

Ausencia güzelim leslie 3 mil 45 dk. 30 3 kg dambil kol 30 sguat yaptim kanepede bayginimm

oyyyy puanlarım yetmeyecek ...55 dk da yürüyüş vardı

içim kapandı ...böyle kasvet çöktü ..
bende dedim yememiştir ..oyyyyy ecemavi okudun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…