Oyle mi ben 1 ramazanda denk gelmistim gruplardan birindeydim.. perşembe iftara yakin tartilirdik sabaha bildirim yapardik....Ramazanda bildirim suresi uzatiliyor adacim cuma 6 ya kadardi saat yanlis olabilir ama..
Niii edemm niii edem azcuk makarncaya boooo deyincee yakayimm dedimm tatlimmFatma canım .. aslında tam dönme zamanın ...
Exmadonla sizi sıkı kapıştırırım ...
oyyyy puanlarım yetmeyecek ...55 dk da yürüyüş vardı
Niii edemm niii edem azcuk makarncaya boooo deyincee yakayimm dedimm tatlimm
exmadon hosgeldiiinnnn aramiza...aus seni mezun etmeden birakmaz..
Her geçen gün ne kadar doğru bir grupta olduğumu daha iyi anlıyorum. Ben bazen ps ya da xboxta oyun oynarken yapıyorum squatlatımı ya da iç bacak hareketlerimi, öyle olunca sıkılmıyor insan
canım ex istanbulda ...
senin gözün belki siyasetten ısırır ex i :) eski balılardan3 gün gri bi gün normal
bende ps oyunları
Çoook iyi şeri
Di mi bende kapatınca geliyor herhalde dedim ama
tabii ki de ona getirmek için çıkmadımgeçiyordum geçerken bırakayım dedim
Tatlım sen söyle neresinden sonrasını okuyamadım ... ben hemen yardımcı olayım ... herkes diyorum ...taş diyorum ...elini diyorummm ...altına diyorummm
İki ortinin menüsü de iyi bugün .
Ayyy 2 yil onceki ramazan geldi aklima sahura kadar oturur muhabbet ederdik yasomla..bu ramazanda gelseneeyasom7272
Aslinda cok iyi fikir ama Fatmanin önce kendini ikna etmesi lazim diyet konusunda..İyi yaptın tabiii ... 79 net cuma
Sıkı pazarlık yaptık ... İlk hedef 99 ... fatmaya o yüzden dedim iyi orti olurlar aslında .
Anam topu topu 2 dl baklava loo
Her geçen gün ne kadar doğru bir grupta olduğumu daha iyi anlıyorum. Ben bazen ps ya da xboxta oyun oynarken yapıyorum squatlatımı ya da iç bacak hareketlerimi, öyle olunca sıkılmıyor insan
O ramazan nasil bir gaza geldiysem gece 2 ye kadar muhabbet 1 saat spor (dikkatini cekerim gece 2 de :)) dus sahur..1 ramazan hic bozmadan..Valla nasip olursa bende ilk ramazan muhabbetini takımda yaşayacağım ... bende sahura kadar hiç uyumam 30 ramazan ..
artık gündüz o koltuktan o koltuğa savrulurum
Ağzınnn bal yesin limonlu ılık sulu inşallah insallahhhhh 79 oolurumm kaptanicemmİyi yaptın tabiii ... 79 net cuma
Sıkı pazarlık yaptık ... İlk hedef 99 ... fatmaya o yüzden dedim iyi orti olurlar aslında .
Aslinda cok iyi fikir ama Fatmanin önce kendini ikna etmesi lazim diyet konusunda..Antepia27
Anam topu topu 2 dl baklava loo
Bu kadar kasvet çökmesin ausum eridi gitti o merak etme
İnşallah çabuk çözülür diş problemin canım, ben de uzun süre hiç kıpırdamadım sonra başlayınca o kadar faydasını gördüm ki kilo vermek isteyeni gördüğüm anda nolur hareket et bak ben yandım sen yanma diyorum. O yüzden yani devamlı bu hatırlatma halim.Canım haklısınyoga dersleri bir kaçını seyretim esnemek için iyi gibi geldi birde şu dişimin hasasiyet dönemini atlatırsam yüzmeyede başlayabilirim bakalım sizlere baktıkca bir heves geldi yoksa bende sporun s olmazdı
Ben de diyorum bu grup beni neden kendisine çekiyor, kanım kaynıyor.Doğru gruptasın tabii .. ben eşine konsol kolu alıp hediye olarak ..üzerine geç kaleye yazıp pes oynayan kişiyim :)))
O ramazan nasil bir gaza geldiysem gece 2 ye kadar muhabbet 1 saat spor (dikkatini cekerim gece 2 de :)) dus sahur..1 ramazan hic bozmadan..
Ağzınnn bal yesin limonlu ılık sulu inşallah insallahhhhh 79 oolurumm kaptanicemm
Ben de diyorum bu grup beni neden kendisine çekiyor, kanım kaynıyor.
Ayyyyy kaybolan para araması yapayım dedim yok yok yok !!!
Sinirim bozuldu , bizimde çarşamba günü yarın ki menü güzel. Ama çarşamba cıksss, mantar çorbası , biber dolması var , sanırım ton balıklı salata ,çorba , yoğurt yerim
YapmaaaYürüyüş az oldu birde jillian yapayım bari ...
Şöyle ifademi vereyim .
PAZAR
Yürüyüşe çıkmadan
1 küçük incir
10:30
1 dl ekmek
Yumurta
Domates
1 zeytin
Çikek 5 tn.
14:30 ( düğünde)
Ordövr tabagı ( peynir ,2 çiğ köfte, yogurt)
Tavuk ,salata, yeşil fasulye .
Akşam:
Yr.br ağın
6 çilek
1 ceviz
Su 2 lt
Spor : tempolu 1 saat 50 dk yürüyüş
PAZARTESİ
8:30
Yr . Yumurta
10:30
Peynir .3 zeytin
Domates ,biber ..
1 lokma simit ( hocam lokmasını bölüp verdi yememek olmazdı )
Ara:
3 hurma . Az leplep
15:00
4 köfte
2 dl sucuk
Çoban salata
Patlıcan salata
Karpuz
2 dl ev baklavası ( yenmiycrk gibi değildi pişman değilim. Tabi yarın baskülden sonra bu fikrim değişe bilir .
Sonrasında 1 saat tempolu yürüyüş , oda yetmedi eriteyim diye 40 dk jillian aplayla buluşma
Su az bugun 1,5 ancak ..
Yani bukadar becere bildim 2 gündür çok düzenim yok açıkçası .. yemediklerimi saymayım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?