Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Her geçen gün ne kadar doğru bir grupta olduğumu daha iyi anlıyorum. Ben bazen ps ya da xboxta oyun oynarken yapıyorum squatlatımı ya da iç bacak hareketlerimi, öyle olunca sıkılmıyor insan

Ayyy 2 yil onceki ramazan geldi aklima sahura kadar oturur muhabbet ederdik yasomla..bu ramazanda gelsenee yasom7272

Valla nasip olursa bende ilk ramazan muhabbetini takımda yaşayacağım ... bende sahura kadar hiç uyumam 30 ramazan ..
artık gündüz o koltuktan o koltuğa savrulurum

Her geçen gün ne kadar doğru bir grupta olduğumu daha iyi anlıyorum. Ben bazen ps ya da xboxta oyun oynarken yapıyorum squatlatımı ya da iç bacak hareketlerimi, öyle olunca sıkılmıyor insan

Doğru gruptasın tabii .. ben eşine konsol kolu alıp hediye olarak ..üzerine geç kaleye yazıp pes oynayan kişiyim :)))

Valla nasip olursa bende ilk ramazan muhabbetini takımda yaşayacağım ... bende sahura kadar hiç uyumam 30 ramazan ..
artık gündüz o koltuktan o koltuğa savrulurum
O ramazan nasil bir gaza geldiysem gece 2 ye kadar muhabbet 1 saat spor (dikkatini cekerim gece 2 de :)) dus sahur..1 ramazan hic bozmadan..

Aslinda cok iyi fikir ama Fatmanin önce kendini ikna etmesi lazim diyet konusunda.. Antepia27

ben aldım sanki o ışığı hülyam ...selam da vermiş fatma .. bence o da dişime göre birisi geldi dedi ..

Anam topu topu 2 dl baklava loo
Bu kadar kasvet çökmesin ausum eridi gitti o merak etme

eridi tabii yaaa .... eridi eridi ... erimez mi ?
oyyy bi su serpildi

İnşallah çabuk çözülür diş problemin canım, ben de uzun süre hiç kıpırdamadım sonra başlayınca o kadar faydasını gördüm ki kilo vermek isteyeni gördüğüm anda nolur hareket et bak ben yandım sen yanma diyorum. O yüzden yani devamlı bu hatırlatma halim.

O ramazan nasil bir gaza geldiysem gece 2 ye kadar muhabbet 1 saat spor (dikkatini cekerim gece 2 de :)) dus sahur..1 ramazan hic bozmadan..

oyyyyyyyyyyyyyy demesen de olurdu ...bir hayli çekti dikkatimi .. ayy ben iftardan sonra da o koltuktan o koltuğa savruluyorum ... sanki bu ramazan o potansiyel ada81 ile savrulup duracağız ... en fazla yaptığımız spor iftardan sonra sahilde yürüyüş eşimle .

Ağzınnn bal yesin limonlu ılık sulu inşallah insallahhhhh 79 oolurumm kaptanicemm

Yahu o para harbiden bulunmadı di mi ?
Ya harcadın da unuttun mu banu ?

biber dolması yesene .. zaten 1 de yiyorsun

Yürüyüş az oldu birde jillian yapayım bari ...
Yapmaaa

Abovvv hemde baklava hemide 2 dilim

içim kapandı ...böyle kasvet çöktü ..
bende dedim yememiştir ..oyyyyy ecemavi okudun mu ?

Yemiş yemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…