Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet gercekten diyeti birakinca kilolar okadar cabuk geri geliyorki.cünkü herseye hasret kalmis oluyorsun,diyeti bitti nasil olsa diyipte saldiriyorsun.benimher zaman problemim o olmustur zaten.vermek zor degil benim icin,korumak cok zor

evet cnm, simdiden nasil koruyacagimizda hazir oradada her cuma kilolarimizi bildiririrki zamaninda birbirimizi uyaralim

oyleyiz azericim oyleyiz, ziyaretcilerimiz hic eksilmiyor..hele cuma gunu sonuclar aciklandiktan sonra bir gorseydin, biri geliyor biri gidiyordu ziyaretcilerin

Son düzenleme:
evet cnm, simdiden nasil koruyacagimizda hazir oradada her cuma kilolarimizi bildiririrki zamaninda birbirimizi uyaralim
evet yaaa,öyle yapalim valla.diyetten sonra uzun bir süre kilomuzu korursak artik vücud ve mide alisir buna.bizde ömrümüzü citir olarak geciririz
oyleyiz azericim oyleyiz, ziyaretcilerimiz hic eksilmiyor..hele cuma gunu sonuclar aciklandiktan sonra bir gorseydin, biri geliyor biri gidiyordu ziyaretcilerin
aman nazar degdirmesin kimse bize.kem gözlere $i$.kem gözlere $i$
azericim nereye kayboldunn

canim teyzemden telefon geldi. oda ne zaman arasa saatlerce konusuyor.anca kappattim.oglum bokstan gelince kurtardi beni.dedim ona biseyler hazirlamam lazim

insan nekadar mutlu oluyor degilmi, benim icinde aynisi gecerli her verdigim kilo biraz daha direnme gucu veriyor bana
sen ıstesın dıye ben kolladım cagatay enısteyıı kımseler yanlıs seyler yapıp haın emellerıne alet etmeye calısmasın dıye kaptanımm sen merak etmee
iyi etmissin canim, bende diyordum, bbenim yoklugumda kesin rahat birakmazlar enistenizi..iyiki sen varmissin

kaptanımızın sırrını açıklıyorum çağatay diyeti çağatay eniştenin karşısına geçiyor yağlar kendiliginden akkkkııııppppp gidiyor
vallaha billaha tallahada oyle dogacim, cuma isten sonra ciktigim icin yarisina yetismistim,cumartesi kosu bandindayken kucuk hanimefendiye baktim biraktim yurumeyi 7.5 km olunca..pazarda firhaya bakim dedim...okadar kaptirmisimki kendimi dizi bitince kosu bandina bir baktim 9km gitmisim okadar yanip tutusuyorum resmen, yani gercektende cagatay diyeti benimkisii
ya evet dün çok tatlıydı kız bende izledim onu
nen sen benim baktigim gozlerle bakmiyorsun degilmi enistene????bilelimde ona gore davranalim sana
ohh ne guzel, masallah, boyle devam et canim..yuruyus hareket olmadan kilolar erimiyor cunki..bende haftasonu yuruyusumu yaptim.
hmm, umarim cumaya artiyla gelmezsin minnosumm eziyetini yine sen cekeceksin sonra
ya inanirmisin neredeyse benim duygularimi paylasiyorsun....resmen ayni seyleri yasadik..bende 110 kilo oldugum halde tartidaki rakami gorunce oturup chips yemistim..nekadar yanlis..simdi uzagindan ykinindan gecmiyorum
Hanımlar bugün şu beden kitle hesaplama sitelerinden birine girdim.Kategorim şişmanmış,öyle sevindim ki Şişman olduğuma sevinmedim de yani ,eskiden AŞIRI şişman yazıyordu,ondan sevindim
seninki yine iyi cikiyormus canim, ben obezite cikiyordum hep, sonrada bakmadim zaten
Canım özel hamilelik diyeti varmış.Benim arkadaşım hamileliğinde o sayede yalnızca 7 kilo aldı ve bebeği de nur topu gibi 3.5 kg doğdu.
canim bizede ver, belki ileride lazim olur
istedigin zaman katilabilirsin aramiza canim, ama cansusluk yapmamak sartiylasonucta biz rakib takimlardayiz
owww oylemi nevcim, cnaimrakibenm..ogrendigim iyi oldu..bende cumartesi gunleri sirf yogurt yiyeyim ozaman
İnşallah Doğa'cım,şimdi 7'leri görmenin sabırsızlığı var,hepimize nasip olur inşallah.Ben sana özelden profilimin linkini atarım canım.
banada banadaaaa
canim sonucta hafta ici hep beraberiz, oyuzden haftasonunuda ailelerimizle geciriyoruz..girebilmek isteyen yine giriyor hafta sonu
tamam canim..sen haber ver persembeden
kızlar bugün misafirlerim vardı ve çok güzel yemekler çoooooook yedim ((((((((((((((((((((((

s.a kizlar gunaydin nasilsiniz balkli kurabiyeler size bomba gibi bir haber azeriyi kandirdim bugun gelecek vede diyete devam diyorhaberiniz olsun
evet gordum canim, destegin icin cok saol
gecmis olsun frangicim,,cocugun iyilesince gelirsin aramiza

oyle yapalim...mezun olan ilk 2 kisi acar topigi..kilo veren oraya gecer..buda bizim sirrimiz olur ama tabi biazleride arada yoklayin yoksa yanliz kaliriz malum bizim yolumuza daha cokkk varr

nevcimm .. haklısın hafta sonları hepimiz için tam bi fiyasko ama pazartesiler toparlanmak için süper
cumaya yine biz 1. yizzz
durmadan üşenmeden yorulmadan hedefge kosuyoruzzz
Harikasınız,ben gerçekten hemen alıştım,yeni gelmeme rağmen bana çok sıcakl davrandınız,teşekkür ederim hepinize çıtırlar
Kesinlikle öyle canım benim,herşeyin fazlası zarar.Acele giden,ecele gider diye boşuna dememiş atalarımız
helal valla kiz supersin devam bu haftada sizin sayenizde birinci olacagiz benden bu hafta umut yok verebilecegimi sanmiyorum cunku gecen hafta verdim bu hafta tasarrufta vucudum
1.liği tatmak çok güzeldi ama,inanın 10. olsak da biliyorum ki 7. takım her bir üyesi ile elinden geleni yapıyor.İşte bunu bilmek bana yetiyor
yarın bu 5günde 5kilo diyetine başlayacağın inş. Size sormak istediğim bunu yapan varmı? Var ise örnek veriyorum ben eti fzl sevmem onun yerine protein olarak h.yumurta yada birgün yoğurt yesem olmazmı?
Canım ben bu diyeti 14. takımdan takım arkadaşım Gülçin ile yapmıştım.500 gr-1 kg arası vermiştik.Ama ben o hafta spor yapamamamıştım ve patates günü patatesi püre yapmıştım mesela.Oynamaar yaptığım halde fazlaca,sporsuz 1 kg gitmişti.Geri de almadım ama sonraki hafta az vermiştim.
slm kızlar yarın değişik bir rejime başlayayı di,orum ama ne yapsam karar veremedim
5 günde 5 kg tavsiyemdir toparlanmak ve azimlenmek isteyenlere.
Canım sen polis misin?Arazi demişsin de,ondan soruyorum minnoş
sekerler biliyormusunuz...bende 8leri gordummmhaftasonu dietimi hicccc bozmadim ayriyetten yuruyuslerimide yaptim..kilo verince insanin morali nekadarda duzgun oluyor ya..yerimde duramiyorum resmen
Kaptanımmmmmmmm,harikasınnnnnn Tebrik ederim canım,inan sen verdikçe ben vermiş gibi seviniyorum
selam kızlaaar.....biraz moralim bozuk..pc bozuldu arkadaştan giriyorum...cumaları bildirim yapmaya çalışcam beni idare edermisiniz mesajlar içn pc yapılana kadar.. cevap bekliyoruuum...
Canım Allah içine ferahlık versin...
Azimli kaptanım,sevgili rakibemİnşallah en yakın zamanda sağlıkla 7'leri de görürüz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın,6'ları da beraber görürüz inşallah
Şimdi yürüyüşten geldim hanımlar.Diyetlerimize sıkı sıkı sarılalım,cumaya bişey kalmadı

Son düzenleme:
amin Nevcim, Allah saglikli sekilde 7leride 6larida gormeyi nasib etsin..bende gece uyuyamadim icin sabah yuruyus yapamadim..bende eve gidince yuruyus yapmayi dusunuyorum

Hanımlar biraz kaygılandım,sizlerle de paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz ben 4 ay önce diyete başladım.Diyetten önce de regl düzensizliğim vardı,doktor kilodan demişti hap kullanmamıştım daha da kilo aldırmasın diye.Diyete başladığım günlerde,idrarımdan 1-2 kere kan gelmişti çok afedersiniz.Tam panikleyecektim,geçti.Ben de üşüttüğümü düşünerek üzerinde durmadım.3 ay geçti üzerinden.Özellikle bu hafta afedersiniz,yine kahverengi ya da pıhtı şeklinde akıntı geldi.Ayy çok özür dilerim açık açık yazıyorum ama,fikir almaya çok ihtiyacım var.Acaba regl olmaya mı çalışıyor vücut da sökülemiyor amiyane tabirle,yoksa bitki çayı filan derken böbreklere mi çok yüklendim,yoksa spordan sonra üşütüyor muyum ki :26: Cuma günü hazır tatilken okullar,doktora gidicem.Ama birden çok panikledim bugün ya böbrekse diye

nevcim selam canim.bilemedim valla sorunun cevabini canim:26:simdi ne desem yalan olur,yanlis olur.sen mutlaka doktora git,sakin ihmal etme

kirmizim gözümden kacmis kizzzzz.
sen 8 lerimi gördünnnnnnnnnnnn
inanmiyorum yaaaaaaa,süpersiiiiinnnnnnn
harikasinnnnnn,valla ben görmüs kadar sevindim yaaaaa

yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugitti 9 lar geldi 8 lerrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…