evet gercekten diyeti birakinca kilolar okadar cabuk geri geliyorki.cünkü herseye hasret kalmis oluyorsun,diyeti bitti nasil olsa diyipte saldiriyorsun.benimher zaman problemim o olmustur zaten.vermek zor degil benim icin,korumak cok zor
canim yaaaaa.ay kirmizim sen yazmissin ya,diger takimlarda bizim sayma islemimize baslamis diye.bende bakiyim dedim veee gördüm gercekten. Allah'im Allah'im,ne güzel yaaa.taklit ediliyoruz.varmi böyle güzel bisey.gururumuz oksansin yaaa.yaptigimiz isler digerlerinin dikkatini cok cekiyor baskana.gözdeyiz biz gözde
evet yaaa,öyle yapalim valla.diyetten sonra uzun bir süre kilomuzu korursak artik vücud ve mide alisir buna.bizde ömrümüzü citir olarak geciririzevet cnm, simdiden nasil koruyacagimizda haziroradada her cuma kilolarimizi bildiririrki zamaninda birbirimizi uyaralim
oyleyiz azericim oyleyiz, ziyaretcilerimiz hic eksilmiyor..hele cuma gunu sonuclar aciklandiktan sonra bir gorseydin, biri geliyor biri gidiyordu ziyaretcilerin
azericim nereye kayboldunn
insan nekadar mutlu oluyor degilmi, benim icinde aynisi gecerli her verdigim kilo biraz daha direnme gucu veriyor banaAmin canım aminnnnnn,Allah emeklerimizi çektiklerimizi unutturmasın.Bedenini ruhunun önünde tutanlardan etmesin inşallah.Ben yalnız yaşadığım ve hafta içi çalıştığım için hafta sonu daha rahat giriyorum.Canım inanki bugün ayaklarım yere basmadı.Hem 3.5 aydır hiç tatmadım takım 1.liğini geldiğim hafta tattırdığınız için,hem de 80'lere değdiğim için.Gerçekten neredeyse aynı kilodayız,sen beni sollayacak gibisin,sporu arttırıyım bariŞaka bir yana kendim vermiş gibi sevindim,100'lere değmeyen bilmez o bıçak sırtı çaresizliği Amaaaaaa hepsi geride kaldıııııı
iyi etmissin canim, bende diyordum, bbenim yoklugumda kesin rahat birakmazlar enistenizi..iyiki sen varmissinsen ıstesın dıye ben kolladım cagatay enısteyıı kımseler yanlıs seyler yapıp haın emellerıne alet etmeye calısmasın dıye kaptanımm sen merak etmee
vallaha billaha tallahada oyle dogacim, cuma isten sonra ciktigim icin yarisina yetismistim,cumartesi kosu bandindayken kucuk hanimefendiye baktim biraktim yurumeyi 7.5 km olunca..pazarda firhaya bakim dedim...okadar kaptirmisimki kendimi dizi bitince kosu bandina bir baktim 9km gitmisim
kaptanımızın sırrını açıklıyorum çağatay diyeti çağatay eniştenin karşısına geçiyor yağlar kendiliginden akkkkııııppppp gidiyor
ya evet dün çok tatlıydı kız bende izledim onu
ohh ne guzel, masallah, boyle devam et canim..yuruyus hareket olmadan kilolar erimiyor cunki..bende haftasonu yuruyusumu yaptim.İyi akşamlarrrrr kızlarrrrStada gittim,tam ilk turu attım gök delinmiş gibi yağmur yağmaya başladı.Hiiiiççç istifimi bozmadım,geçirdim eşofmanın kapşonunu başına,5 km yürüyüşümü yaptım,ohhhh Şimdi bi bulaşık yıkayım,kendime çay demleyim,gelirim
hmm, umarim cumaya artiyla gelmezsin minnosummselamm kızlar bugun okadar cok yedım okadar cok yedımkıı anlatsam burdan cıne yol olur
hemennnn yarın kendımı toparlıyorum sekerlerım cunkum eger yarında boyle yersemm dombılıı olabılırım yanı.ayy bugecede spor yapsamda barım bıraz yedıklerım erıse hooff bakıyım belkımde yapmam
ya inanirmisin neredeyse benim duygularimi paylasiyorsun....resmen ayni seyleri yasadik..bende 110 kilo oldugum halde tartidaki rakami gorunce oturup chips yemistim..nekadar yanlis..simdi uzagindan ykinindan gecmiyorumSağol canım benim.3 günde erinse keşke Yine de çok merhametli insan bedeni.30 yılda aldım ama,vermek için 30 yıl bekletmiyor şükürler olsun Canım ben,tanıdığım en iradesiz insan olarak bilirdim kendimi.105 kiloya ağlaya ağlaya çıkarken,yine de tartıyı görüp ağladıktan sonra deli gibi yerdim.Ama açıkçası hayatımı değiştiren bu site oldu.Tam 20 gün bu siteye girip çıktım.Diyet başarı öykülerini okudum.Okurken yine de benim için bir olabilirlik ifade etmiyordu okuduklarım,dinlediklerim.Çok isteyerek,ama kendime inanmayarak başladım.Kendime değil ama,Rabbime güvendim.Şükürler olsun o azmi içime verdi.Şimdi ise elbette önce kendim için,sonra da takım sorumluluğundan diyetimi bırakmıyorum.Bugün yürüyüşe gitmek istemedi canım,sonra aklıma cuma günü ve sizler gelince giyindim gittim.Gerçekten bu takım olayı,bu yüzden muhteşem bir motivasyon kaynağı.Tek başıma olsam asla başaramazdım.14. takımdan özellikle 3 arkadaşım hep motive ettiler,çok sevdiğim arkadaşlarım vardı bilhassa Triptofan,Roseberry ve Anşaa olmasa başaramazdım.Onlar hep destekleri ile yanımda oldular.Çünkü ben sözle değil,icraatla kamçılanıyorum.Gerçekten bu sebeple Onları hiç unutamam.Şimdi de sizlerle,yeniden hasret kaldığım azmi ve iradeyi soludum ve resetlendim adeta.Çooookk teşekkür ederim sizlere,azminiz beni öyle kamçılıyor ki,doğru yerde olduğumu biliyorum
Hanımlar bugün şu beden kitle hesaplama sitelerinden birine girdim.Kategorim şişmanmış,öyle sevindim kiŞişman olduğuma sevinmedim de yani ,eskiden AŞIRI şişman yazıyordu,ondan sevindim
canim bizede ver, belki ileride lazim olurCanım özel hamilelik diyeti varmış.Benim arkadaşım hamileliğinde o sayede yalnızca 7 kilo aldı ve bebeği de nur topu gibi 3.5 kg doğdu.
istedigin zaman katilabilirsin aramiza canim, ama cansusluk yapmamak sartiylaToplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
triptofan anşaaa+ nev81+
manzaraya bak yaaa. birden bi tuhaf oldum. ben arada bir gelebilir miyim buraya kaptanınız kim? izin almam lazımmı? kırmızıgülmüydüü? lüffen lüffeenn.
owww oylemi nevcim, cnaimrakibenm..ogrendigim iyi oldu..bende cumartesi gunleri sirf yogurt yiyeyim ozamanGüünnnnaaaaayyyddddıııınnnnnHanımlar her cuma tartılma gününden sonra kendime 1 günlük tatil veririm.Cumartesi diyetimin tatil günüydü,ama ben yine de çok dışına çıkmamaya çalıştım.Dün sabah haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 domates ve 1 salatalıkla kahvaltımı yaptım.Öğle yemeğinde 1 simit ve 1 ayran yedim Akşam yemeğinde kepek ekmeği ile yapılmış olsa da karışık orta boy bir tost yedim.Aralarda meyve atıştırdım.Dün biraz karbonhidrat ağırlıklı beslendim.Bugün ise ciddiyetle diyetime döndüm İnşallah akşama kadar evde olduğum bu pazar gününü kazasız belasız atlatırım kaçamaksız
banada banadaaaaİnşallah Doğa'cım,şimdi 7'leri görmenin sabırsızlığı var,hepimize nasip olur inşallah.Ben sana özelden profilimin linkini atarım canım.
canim sonucta hafta ici hep beraberiz, oyuzden haftasonunuda ailelerimizle geciriyoruz..girebilmek isteyen yine giriyor hafta sonuBen sizi özledim amaaaaaaaGerçi bu da benim neredeyse son 2 boş haftasonum,sonra haftasonlarını ben de haftasonu gibi geçiricem;ailemleeeee Ama şaka bir yana kararınız çok isabetli,haftasonları pc başında geçirmeme ve aile ile vakit geçirme kararınız.Hafta içleri hepiniz sürekli burda paylaşım halindesiniz zaten,haftasonu da olursa gerçekten sevdiklerimizle beraberliğimizden çalıyoruz kimi zaman istemeyerek.Ben de takım arkadaşlarım sevdikleri ile beraberken takımın yalnız yaşayan üyesi olarak nöbetimi hiç aksatmadım.ASAYİŞŞŞŞŞ BERKEMAAAALLL
tamam canim..sen haber ver persembedenhosgeldın meyvem valla bende bılgısayarı kapattım dus aldım saclarımı falan kuruttum dedım bı bakım belkı gelmıstır meyvısım ne yaptı acep dıye sen yazmıssın ıyı barı sevındım annesının gelmemesıne cok guzel bır gun gecırdın demek ne guzel. 5 gunde 5 kıloya degılde ufaktan proteın agırlıklı bır deıyete baslıyorum bende tatlım. zaten persembe gunu kayınvalıdemler gelıyor pazara kadar ben yokum kılzar sımdıden soylıyımkı sonradan karısıklıga gelır unuturum falan kılomuda persembe gunu bıldırırım kırmızı gulum cunku onları bır ılceye goturucegız gezmeye orda kalabılırız . ama cuma sabahı evdeysem tabıkı tekrardan bıldırırım canlarım. hadı bende yatıyorum hepınızıe ıyı geceler kızlarr
meyvısımm datlı datlıı ruyalar gor emıı
kızlar bugün misafirlerim vardı ve çok güzel yemeklerçoooooook yedim ((((((((((((((((((((((
evet gordum canim, destegin icin cok saols.a kizlar gunaydin nasilsiniz balkli kurabiyeler size bomba gibi bir haber azeriyi kandirdim bugun gelecek vede diyete devam diyorhaberiniz olsun
gecmis olsun frangicim,,cocugun iyilesince gelirsin aramizagünaydın kızlarr.. gördüğüm kadarıyla muhabbet güzel gidiyor.. biz güne pek iyi başlamadık ama 5.30 gibi oğlum ağlayarak uyandı, o saatten sonra susmadan ağladı ve de sürekli istifra etti.. en sonunda dayanamayıp 8de acile gittik çünkü kendi doktoru 10 gibi gelecekti.. salgın varmış, viral enfeksiyon ama ishale çevirebilir dedi doktor.. istifrayı önlesin diye iğne yaptılar biraz sakinleşti.. şimdi uyuyor, uyanınca karnını doyurucam bakalım tekrar çıkaracak mı yediklerin?? sizden bugün için izin istiyorum, hazır uyuyorken yazayım dedim.. düzelirse akşam girip aranıza katılmaya çalışırım..
ya hic sorma,,hayaletler felan gordum..sonrada korkudan uyumadim..kendime gelene kadar dua ettim durdum:18::18:
evet yaaa,öyle yapalim valla.diyetten sonra uzun bir süre kilomuzu korursak artik vücud ve mide alisir buna.bizde ömrümüzü citir olarak geciririz
aman nazar degdirmesin kimse bize.kem gözlere $i$.kem gözlere $i$
canim teyzemden telefon geldi. oda ne zaman arasa saatlerce konusuyor.anca kappattim.oglum bokstan gelince kurtardi beni.dedim ona biseyler hazirlamam lazim
selam.............
oyle yapalim...mezun olan ilk 2 kisi acar topigi..kilo veren oraya gecer..buda bizim sirrimiz olurama tabi biazleride arada yoklayin yoksa yanliz kaliriz malum bizim yolumuza daha cokkk varr
gelmeseydin seni böyle getirecektik
25 dk yürüdüm şimdi tel geldi eltim oturmaya geliyormuş gideyim barimmmmm
ya ben becerebilir miyim ki? azeriyle aynı mı mezun olcaz acaba biz?
Harikasınız,ben gerçekten hemen alıştım,yeni gelmeme rağmen bana çok sıcakl davrandınız,teşekkür ederim hepinize çıtırlar
nevcimm .. haklısın hafta sonları hepimiz için tam bi fiyasko ama pazartesiler toparlanmak için süper
cumaya yine biz 1. yizzz
durmadan üşenmeden yorulmadan hedefge kosuyoruzzz
Kesinlikle öyle canım benim,herşeyin fazlası zarar.Acele giden,ecele gider diye boşuna dememiş atalarımıznev81 zayiflama hapi olan yazini okudum . cokda ilgimi cekti ama malesef hic ders almiyoruz . zayiflatiyor diye buldugumuz her ilaci yutuyoruz sonucunu dusunmeden malesef sonuc genelde husran oluyor ben dogal yokldan vede doktor kontrolunde zayiflamaktan yanayim insan biraz dikkat edince zaten kilolar gidiyor demi o yuzden riske girmeye gerek yok
1.liği tatmak çok güzeldi ama,inanın 10. olsak da biliyorum ki 7. takım her bir üyesi ile elinden geleni yapıyor.İşte bunu bilmek bana yetiyorhelal valla kiz supersin devam bu haftada sizin sayenizde birinci olacagiz benden bu hafta umut yok verebilecegimi sanmiyorum cunku gecen hafta verdim bu hafta tasarrufta vucudum
Canım ben bu diyeti 14. takımdan takım arkadaşım Gülçin ile yapmıştım.500 gr-1 kg arası vermiştik.Ama ben o hafta spor yapamamamıştım ve patates günü patatesi püre yapmıştım mesela.Oynamaar yaptığım halde fazlaca,sporsuz 1 kg gitmişti.Geri de almadım ama sonraki hafta az vermiştim.yarın bu 5günde 5kilo diyetine başlayacağın inş. Size sormak istediğim bunu yapan varmı? Var ise örnek veriyorum ben eti fzl sevmem onun yerine protein olarak h.yumurta yada birgün yoğurt yesem olmazmı?
5 günde 5 kg tavsiyemdir toparlanmak ve azimlenmek isteyenlere.slm kızlar yarın değişik bir rejime başlayayı di,orum ama ne yapsam karar veremedim
Canım sen polis misin?Arazi demişsin de,ondan soruyorum minnoşselam kızlar bugun acayıpp bır yogunluk var bende. yarın arazıye gıdıcem oyuzden butun gun olmıycam yarınn ee oyuzden bugun daıredekı ıslerımı bıtırmem gerekıyorr ayy neyapsam ne etsemde bıtse eve gotursem olmuyor ısyerınde programda calısıyoruz oofff cok sıkılıdım cok yoruldum ustune bıde cok bunaldım yaaadıyet mıyet hak getıre bugun hıcbıse yapamadım yedım de yedım sınırımden yarın adam akıllı bsıeye baslamam lazım ama dur bakalım
Kaptanımmmmmmmm,harikasınnnnnnsekerler biliyormusunuz...bende 8leri gordummmhaftasonu dietimi hicccc bozmadim ayriyetten yuruyuslerimide yaptim..kilo verince insanin morali nekadarda duzgun oluyor ya..yerimde duramiyorum resmen
Canım Allah içine ferahlık versin...selam kızlaaar.....biraz moralim bozuk..pc bozuldu arkadaştan giriyorum...cumaları bildirim yapmaya çalışcam beni idare edermisiniz mesajlar içn pc yapılana kadar.. cevap bekliyoruuum...
Azimli kaptanım,sevgili rakibeminsan nekadar mutlu oluyor degilmi, benim icinde aynisi gecerli her verdigim kilo biraz daha direnme gucu veriyor bana
ohh ne guzel, masallah, boyle devam et canim..yuruyus hareket olmadan kilolar erimiyor cunki..bende haftasonu yuruyusumu yaptim.
ya inanirmisin neredeyse benim duygularimi paylasiyorsun....resmen ayni seyleri yasadik..bende 110 kilo oldugum halde tartidaki rakami gorunce oturup chips yemistim..nekadar yanlis..simdi uzagindan ykinindan gecmiyorum
seninki yine iyi cikiyormus canim, ben obezite cikiyordum hep, sonrada bakmadim zaten
canim bizede ver, belki ileride lazim olur
owww oylemi nevcim, cnaimrakibenm..ogrendigim iyi oldu..bende cumartesi gunleri sirf yogurt yiyeyim ozaman
banada banadaaaa
canim sonucta hafta ici hep beraberiz, oyuzden haftasonunuda ailelerimizle geciriyoruz..girebilmek isteyen yine giriyor hafta sonu
amin Nevcim, Allah saglikli sekilde 7leride 6larida gormeyi nasib etsin..bende gece uyuyamadim icin sabah yuruyus yapamadim..bende eve gidince yuruyus yapmayi dusunuyorumHarikasınız,ben gerçekten hemen alıştım,yeni gelmeme rağmen bana çok sıcakl davrandınız,teşekkür ederim hepinize çıtırlar
Kesinlikle öyle canım benim,herşeyin fazlası zarar.Acele giden,ecele gider diye boşuna dememiş atalarımız
1.liği tatmak çok güzeldi ama,inanın 10. olsak da biliyorum ki 7. takım her bir üyesi ile elinden geleni yapıyor.İşte bunu bilmek bana yetiyor
Canım ben bu diyeti 14. takımdan takım arkadaşım Gülçin ile yapmıştım.500 gr-1 kg arası vermiştik.Ama ben o hafta spor yapamamamıştım ve patates günü patatesi püre yapmıştım mesela.Oynamaar yaptığım halde fazlaca,sporsuz 1 kg gitmişti.Geri de almadım ama sonraki hafta az vermiştim.
5 günde 5 kg tavsiyemdir toparlanmak ve azimlenmek isteyenlere.
Canım sen polis misin?Arazi demişsin de,ondan soruyorum minnoş
Kaptanımmmmmmmm,harikasınnnnnnTebrik ederim canım,inan sen verdikçe ben vermiş gibi seviniyorum
Canım Allah içine ferahlık versin...
Azimli kaptanım,sevgili rakibemİnşallah en yakın zamanda sağlıkla 7'leri de görürüz.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın,6'ları da beraber görürüz inşallah
Şimdi yürüyüşten geldim hanımlar.Diyetlerimize sıkı sıkı sarılalım,cumaya bişey kalmadı
gelmeseydin seni böyle getirecektik
ya ben becerebilir miyim ki? azeriyle aynı mı mezun olcaz acaba biz?
Hanımlar biraz kaygılandım,sizlerle de paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz ben 4 ay önce diyete başladım.Diyetten önce de regl düzensizliğim vardı,doktor kilodan demişti hap kullanmamıştım daha da kilo aldırmasın diye.Diyete başladığım günlerde,idrarımdan 1-2 kere kan gelmişti çok afedersiniz.Tam panikleyecektim,geçti.Ben de üşüttüğümü düşünerek üzerinde durmadım.3 ay geçti üzerinden.Özellikle bu hafta afedersiniz,yine kahverengi ya da pıhtı şeklinde akıntı geldi.Ayy çok özür dilerim açık açık yazıyorum ama,fikir almaya çok ihtiyacım var.Acaba regl olmaya mı çalışıyor vücut da sökülemiyor amiyane tabirle,yoksa bitki çayı filan derken böbreklere mi çok yüklendim,yoksa spordan sonra üşütüyor muyum ki :26: Cuma günü hazır tatilken okullar,doktora gidicem.Ama birden çok panikledim bugün ya böbrekse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?