Yapmaaa
Abovvv hemde baklava hemide 2 dilim
Yemiş yemiş
Ne kadar kilo verdin canim ??O ramazan nasil bir gaza geldiysem gece 2 ye kadar muhabbet 1 saat spor (dikkatini cekerim gece 2 de :)) dus sahur..1 ramazan hic bozmadan..
La siz iddayami girdiniz geçmişide okumadımYapmaaa
Abovvv hemde baklava hemide 2 dilim
Yemiş yemiş
Ayyy benim esim ramazan ilk haftasi hicc cekilmez oluyor... yürüyüşede cikmaz ancaaa yüzü düşük yatar koltukta ben olmadi 45 dakika yuruyus bandinda yururum dus alir 1 lt suyumu icer yatarim .....oyyyyyyyyyyyyyy demesen de olurdu ...bir hayli çekti dikkatimi .. ayy ben iftardan sonra da o koltuktan o koltuğa savruluyorum ... sanki bu ramazan o potansiyelada81 ile savrulup duracağız ... en fazla yaptığımız spor iftardan sonra sahilde yürüyüş eşimle .
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ | ||||||||
. | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
Ayyy benim esim ramazan ilk haftasi hicc cekilmez oluyor... yürüyüşede cikmaz ancaaa yüzü düşük yatar koltukta ben olmadi 45 dakika yuruyus bandinda yururum dus alir 1 lt suyumu icer yatarim .....
La siz iddayami girdiniz geçmişide okumadım
Niye belli değil nezaman olacağın abla ilaç falanmı kullanıyorsun
Benimde haftasonu misafirlerim geliyomAlmanya dan bi ön temizlik gibi bişey oldu benimki ama beni rahatlattı.iki kadın 4-5 saat bide ben göze batan yerler halloldu
Anam ben bilmiyodum ki Ablam o ara geçmişi hızlı geçmiştim kaynadı bugünden itibaren etiketlerim kusura bakma ortim
Ahanda bu mesajın başını okudum gerisi YOk artık ne olduysa o ara
Bugün benimde ağzıma bu şarkı dolandı
Hoşgeldiniz burda hep beraber kiloları veririz inşallah bende 94 le başladım Kasım aynda.geçen cuma 75.3 geldim daha bi bu kadar vermek istiyorum uzun zaman size eşlik edicem yani.
Kendimi de tanıtayım
Anakaradayım 33 yaşında 3 çocuk annesiyim çocukları büyütürken mali müşavirlik sınavlarını verip smmm belgesi aldım fakat kilodan dolayı bi özgüvensizlik vardı bu seneyi zayıflamaya ayırdım seneye inşallah iş hayatının da tadına bakacağım
Siz öğretmenlik yapmadınız mı hiç
Bende ramazanin sonlarina dogru baygin yatarım ilk zamanlar depodan enerji kullaniyorum heraldeBende baygın tavuk gibi dolanırım hep .. iftara bir iki saat kala bir enerji gelir ..sanırım vakit yaklaşıyor diye
Pazar sabah çocuklara yaptıgım canım gözlemelerDaha ne yesin di mi
Beni de alın hele..bide yanına crazy woman kontenjanıda açın..1.sirayi paylaşalım mi.artik ikimizde sigariz.
Ben bide cepten yapıyom kız.[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
eksik puan var mı bi bakın hele ?
Oyyyy ahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... bu iş ne meremmiş ...sohbete dalıp unutuyorum sanki eklemeyi
Benim her ramazan 3-4 kilom vardır..az yer çok su içerim..sahura kadar otururum ama Can'ım istemezse yemem birşey..yersemde standarttır yumurta.peynir.zeytin.1 dl ekmek..iftarla sahur arası birey yemem çok acıkırsam ince1 dilim karpuz ve sporumu yaparım muhakkak..bu ramazan spor Nasıl olacak bilmiyorum ama..Ne kadar kilo verdin canim ??
İnşallahİnşallah çabuk çözülür diş problemin canım, ben de uzun süre hiç kıpırdamadım sonra başlayınca o kadar faydasını gördüm ki kilo vermek isteyeni gördüğüm anda nolur hareket et bak ben yandım sen yanma diyorum. O yüzden yani devamlı bu hatırlatma halim.
Bende minimum enerji harcarım..temizliği bile iftardan sonra yaparım altım üstüm boş olunca şikayet edende olmuyorBende baygın tavuk gibi dolanırım hep .. iftara bir iki saat kala bir enerji gelir ..sanırım vakit yaklaşıyor diye
Kaptanıııım nerde benim 60+45dakikalık puanımmmm?
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
eksik puan var mı bi bakın hele ?
Oyyyy ahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... bu iş ne meremmiş ...sohbete dalıp unutuyorum sanki eklemeyi
Bende en az 4 kilo veriririm sahur hic yapmam ...esim kalkar sahura sadece buyuk bardak su getirir niyet eder yatarim... ammmaaa iftarda catlayana kadar yerimmm hahaBenim her ramazan 3-4 kilom vardır..az yer çok su içerim..sahura kadar otururum ama Can'ım istemezse yemem birşey..yersemde standarttır yumurta.peynir.zeytin.1 dl ekmek..iftarla sahur arası birey yemem çok acıkırsam ince1 dilim karpuz ve sporumu yaparım muhakkak..bu ramazan spor Nasıl olacak bilmiyorum ama..
O para hiçççç ummadığın bir yerden çıkacakAyyyyy kaybolan para araması yapayım dedim yok yok yok !!!
Sinirim bozuldu , bizimde çarşamba günü yarın ki menü güzel. Ama çarşamba cıksss, mantar çorbası , biber dolması var , sanırım ton balıklı salata ,çorba , yoğurt yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?