Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy benim esim ramazan ilk haftasi hicc cekilmez oluyor... yürüyüşede cikmaz ancaaa yüzü düşük yatar koltukta ben olmadi 45 dakika yuruyus bandinda yururum dus alir 1 lt suyumu icer yatarim .....

7.TAKIM SPOR ÇETELESİ
.CUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]

eksik puan var mı bi bakın hele ?

Oyyyy ahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... bu iş ne meremmiş ...sohbete dalıp unutuyorum sanki eklemeyi

Ayyy benim esim ramazan ilk haftasi hicc cekilmez oluyor... yürüyüşede cikmaz ancaaa yüzü düşük yatar koltukta ben olmadi 45 dakika yuruyus bandinda yururum dus alir 1 lt suyumu icer yatarim .....

Bende baygın tavuk gibi dolanırım hep .. iftara bir iki saat kala bir enerji gelir ..sanırım vakit yaklaşıyor diye

Daha ne yesin di mi
Pazar sabah çocuklara yaptıgım canım gözlemeler
Düğünde caanım su böregi her çeşit meze , düğün pastası .akşam herüfün getirdiği canım tatlı
Piknikte tazecik simitler mis gibi börekler . Ekmek arası sucuk üstübe bi tepsi baklava

1.sirayi paylaşalım mi.artik ikimizde sigariz.
Beni de alın hele..bide yanına crazy woman kontenjanıda açın..
Ben bide cepten yapıyom kız.
Kaçırırsan yada bi kaç gün yapmazsan sarpa sarıyor baya

Ne kadar kilo verdin canim ??
Benim her ramazan 3-4 kilom vardır..az yer çok su içerim..sahura kadar otururum ama Can'ım istemezse yemem birşey..yersemde standarttır yumurta.peynir.zeytin.1 dl ekmek..iftarla sahur arası birey yemem çok acıkırsam ince1 dilim karpuz ve sporumu yaparım muhakkak..bu ramazan spor Nasıl olacak bilmiyorum ama..

Menüm sabah 1.5 dl tam buğday ekmeği ile klasik kahvaltı
Akşam salata yoğurt köfte yarım dilim ekmek 3 kaşık çorba arada ne bulduysan içtim soğan kabuğu suyu kekik çayı zerdecallı yoğurt kahve
Arada çayın yanında biraz fındık diyet bisküvi
65 dk yürüyüş

Bende baygın tavuk gibi dolanırım hep .. iftara bir iki saat kala bir enerji gelir ..sanırım vakit yaklaşıyor diye
Bende minimum enerji harcarım..temizliği bile iftardan sonra yaparım altım üstüm boş olunca şikayet edende olmuyor

Menüm
Sabah
Bir yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalık biber
Öğlen
Hellimli salata
Ayran
ara
Yoğurt
Akşam
Ondan
bundan
şundan
(Evde kalan yemekler vardı
Senin sevmiyeceğin bi patates tava bi kaç tane,bi de yaprak sarma minik bi kaç)
Su 2
Spor
90 dk eliptik
30 dk plates
3set 1 dk plank
200 ip
saydin78

Kaptanıııım nerde benim 60+45dakikalık puanımmmm?

Bende en az 4 kilo veriririm sahur hic yapmam ...esim kalkar sahura sadece buyuk bardak su getirir niyet eder yatarim... ammmaaa iftarda catlayana kadar yerimmm haha spor esimle kizimla yürüyüş o kadar oda arada hergun degil.. bu ramazan hergun en az 45 dakika yurutusbandinda yurumeye çalışacağım...

O para hiçççç ummadığın bir yerden çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…