Sen yeni gelmiştin o sene takıma...yakalayacağız Fatma'm..bu takımla daha çooook olur muhabbetimiz..Ausencia aynen kaptanım takıma 100kilo üzeri gelenler hep heyecanlandırıyor
Sınıf arkadas ım gelmiş gibi
Ama 2 yıldır burdayım devam edemediler inşallah arkadaşımız kalırda birlikte zayıflarız
Amaaa ben çok kilo aldımm
@ Daydream hülyam 2015 yazı ve ramazanı şerifi ı yıl benim içinde çok özeldir inşallah aynı heyecanı hırsı azmi gayreti sinerjiyi enerjiyi motivasyon onu yakalarız
Kız ne kadar dikkatlisin maşallahZaten yine olmamış abla başkasına gitmiş etiket.
Menum
Yoğurt yulaf greyfurt
Kahve yEsil çay
Kabak ayran bi dilim çavdar
Kahve
Bi avuç leblebi
Tavuk haşlama amatör agliymiscok kötüyüm şu an
Salata ayran
Soda
2 lt su
20 dk leslie
45 dk bisiklet
Ausencia
Sen yeni gelmiştin o sene takıma...yakalayacağız Fatma'm..bu takımla daha çooook olur muhabbetimiz..
Ayy ahu alemsinZaten yine olmamış abla başkasına gitmiş etiket.
Pazar sabah çocuklara yaptıgım canım gözlemeler
Düğünde caanım su böregi her çeşit meze , düğün pastası .akşam herüfün getirdiği canım tatlı
Piknikte tazecik simitler mis gibi börekler . Ekmek arası sucuk üstübe bi tepsi baklava
Beni de alın hele..bide yanına crazy woman kontenjanıda açın..
Ben bide cepten yapıyom kız.
Kaçırırsan yada bi kaç gün yapmazsan sarpa sarıyor baya
Menüm sabah 1.5 dl tam buğday ekmeği ile klasik kahvaltı
Akşam salata yoğurt köfte yarım dilim ekmek 3 kaşık çorba arada ne bulduysan içtim soğan kabuğu suyu kekik çayı zerdecallı yoğurt kahve
Arada çayın yanında biraz fındık diyet bisküvi
65 dk yürüyüş
Menüm
Sabah
Bir yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalık biber
Öğlen
Hellimli salata
Ayran
ara
Yoğurt
Akşam
Ondan
bundan
şundan
(Evde kalan yemekler vardı
Senin sevmiyeceğin bi patates tava bi kaç tane,bi de yaprak sarma minik bi kaç)
Su 2
Spor
90 dk eliptik
30 dk plates
3set 1 dk plank
200 ip
@saydin78
Kaptanıııım nerde benim 60+45dakikalık puanımmmm?
Ausencia aynen kaptanım takıma 100kilo üzeri gelenler hep heyecanlandırıyor
Ama 2 yıldır burdayım devam edemediler inşallah arkadaşımız kalırda birlikte zayıflarız
@ Daydream hülyam 2015 yazı ve ramazanı şerifi ı yıl benim içinde çok özeldir inşallah aynı heyecanı hırsı azmi gayreti sinerjiyi enerjiyi motivasyon onu yakalarız
Menum
Yoğurt yulaf greyfurt
Kahve yEsil çay
Kabak ayran bi dilim çavdar
Kahve
Bi avuç leblebi
Tavuk haşlama amatör agliymiscok kötüyüm şu an
Salata ayran
Soda
2 lt su
20 dk leslie
45 dk bisiklet
Ausencia
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ | ||||||||
. | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
Tavuk haşlama ama çok yağlıymış demiş klavye karıştırmış ablaAkşam yediğin amatör ağlıymış onu anlamadım ama listene uymulsun
Tebrikler arkadaş ım
Spor puanını 60 dk şansa bıeakmamışsın kaptın tam puanı
Kaptanım burdan devam edeyim istersen kendi listemden zorlandıysan.bide bu yük olmasın sana.haftaya da ite kaka idare ederizKız sussss olan var olmayan var
Anaaaaaaaaaaam hacı bekler gibi bekliyom dönüşünü
hiç tartıldın mı ece
heeeeeee
sevmedim de işte anaaaam orda 25 puan mı var
dağa kaçmışaynurm hiç sevmedim bu puan toplama işini ..sana devredeyim ekliyorum şimdi canım ... 20 point
Tahmin edebiliyorum kilo aldığını ..
Daha önce gidenler gibi olmazexmadon ... kapıdan çıksa bacadan sokarım onu ...
15 pointte sana ...
Akşamı bende anlamaya çalıştım .. çok yağlıymış mı ?
Aaaa aynura spor yapmışKaptanıııım nerde benim 60+45dakikalık puanımmmm?
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah beraber veririz kilolariYes; sir
ADINIZ: exmadon
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 119,1
HEDEF KİLONUZ: 70
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Aburcubur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olmak
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Teknoloji ve video oyunu delisi, 1 prenses ve kedi annesi, pasif okulöncesi öğretmeniyim.
Ben genelde veririm.okadar çok içiyorum ki yiyeceği yer kalmıyor.bi de artık teravih namazına da gidebiliyorum oda iyi geliyor.Allah kabul etsin.Ben ramazanda hep kilo alırım, hep o gözümün doymamasından zaten, iftarda tek nefeste bütün masayı yiyip sonra koyun yutmuş piton gibi hareketsiz kalıyorum hazımsızlıktan. İnşallah ben de diyetin faydalarını görmeye başlarım bu sene. İçten içe korkuyorum çünkü yine kilo almaktan.
Hoşgeldin fatmacım. 2015 ramazan nedense benim içinde özeldi,Ausencia aynen kaptanım takıma 100kilo üzeri gelenler hep heyecanlandırıyor
Bizde akşam olunca herkes teker teker dökülüyor site içinde bi kavimler göçü var adeta devinim halinde o yüzden akşam rahat yürüyüş oluyor da egzersizleri yaparken çok sıkılıyorum ben ya bi noktadan sonra otur kalk falan. Aslında wii'm de duruyor hala ondan belki daha eğlenceli olabilir bi ara da onu deneyeyim. Xbox ın da dans olaylarına hala bakamadım cardio niyetine baya iyidir aslında de miAbovv ne kalabalık burası hepsini alıntılayamadım, Hoşbuldum canlar, Hepinize teşekkür ederim
Ausencia kıyamazsın ki sen bana, şu şirinliğime bak
irmae bende xbox ta çalışıyorum. 30 dk dans 30 dk your share spor yapıyorum. Sabah yürüyüşü akşam herzaman olmuyor. Hava durumuna bide kalabalığa bağlı bu site çok ısısız bazen korkuyorum köşeler acayip karanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?