Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia aynen kaptanım takıma 100kilo üzeri gelenler hep heyecanlandırıyor
Sınıf arkadas ım gelmiş gibi
Ama 2 yıldır burdayım devam edemediler inşallah arkadaşımız kalırda birlikte zayıflarız
Amaaa ben çok kilo aldımm
@ Daydream hülyam 2015 yazı ve ramazanı şerifi ı yıl benim içinde çok özeldir inşallah aynı heyecanı hırsı azmi gayreti sinerjiyi enerjiyi motivasyon onu yakalarız

Sen yeni gelmiştin o sene takıma...yakalayacağız Fatma'm..bu takımla daha çooook olur muhabbetimiz..

Menum
Yoğurt yulaf greyfurt
Kahve yEsil çay

Kabak ayran bi dilim çavdar

Kahve
Bi avuç leblebi

Tavuk haşlama amatör agliymiscok kötüyüm şu an
Salata ayran

Soda
2 lt su
20 dk leslie
45 dk bisiklet
Ausencia

Akşam yediğin amatör ağlıymış onu anlamadım ama listene uymulsun
Tebrikler arkadaş ım
Spor puanını 60 dk şansa bıeakmamışsın kaptın tam puanı

Sen yeni gelmiştin o sene takıma...yakalayacağız Fatma'm..bu takımla daha çooook olur muhabbetimiz..

Ayyy inşallah hülyacım inan o heyecanımı özledim

Zaten yine olmamış abla başkasına gitmiş etiket.
Ayy ahu alemsin
O günlere dair seninle aklımda kalanda paça resmi atmıştın takıma
Birileri bizim takıma laf atmıştı
Ne gülmüştüm
Kilolarını kaybettin ama tatlılığıdan hiç bir şey kaybetmedin canım arkadaşım

Kız sussss olan var olmayan var

Beni de alın hele..bide yanına crazy woman kontenjanıda açın..

Ben bide cepten yapıyom kız.
Kaçırırsan yada bi kaç gün yapmazsan sarpa sarıyor baya

Anaaaaaaaaaaam hacı bekler gibi bekliyom dönüşünü

hiç tartıldın mı ece

heeeeeee
sevmedim de işte anaaaam orda 25 puan mı var

Kaptanıııım nerde benim 60+45dakikalık puanımmmm?

dağa kaçmış aynurm hiç sevmedim bu puan toplama işini ..sana devredeyim ekliyorum şimdi canım ... 20 point

Tahmin edebiliyorum kilo aldığını ..
Daha önce gidenler gibi olmaz exmadon ... kapıdan çıksa bacadan sokarım onu ...

Menum
Yoğurt yulaf greyfurt
Kahve yEsil çay

Kabak ayran bi dilim çavdar

Kahve
Bi avuç leblebi

Tavuk haşlama amatör agliymiscok kötüyüm şu an
Salata ayran

Soda
2 lt su
20 dk leslie
45 dk bisiklet
Ausencia

15 pointte sana ...

Akşamı bende anlamaya çalıştım .. çok yağlıymış mı ?

7.TAKIM SPOR ÇETELESİ
.CUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]

Akşam yediğin amatör ağlıymış onu anlamadım ama listene uymulsun
Tebrikler arkadaş ım
Spor puanını 60 dk şansa bıeakmamışsın kaptın tam puanı
Tavuk haşlama ama çok yağlıymış demiş klavye karıştırmış abla
Ay ozamanlar da çok eğleniyodum ben ya

Kaptanım burdan devam edeyim istersen kendi listemden zorlandıysan.bide bu yük olmasın sana.haftaya da ite kaka idare ederiz

İyi akşamlar

İşten çıktım eve geldim ve yeni oturdum çay içiyorum. Bu saatten sonrada spor yapacağım. Lütfen spora vaktim yok demeyin beni örnek alın

Menüm

Sabah
2 dl peynir
4 ceviz
2 dl TB ekmeği
Marul
Maydanoz
Domates
Salatalik
Biber

Öğlen
3 köfte
Yoğurt

Akşam
2 yumurta haslanmis
Yoğurt
Marul

Su 2 lt

Spor jillian nmtz videosu 56 dk (birazdan kalkacagim) yürüyüş 40 dk

Abovv ne kalabalık burası hepsini alıntılayamadım, Hoşbuldum canlar, Hepinize teşekkür ederim
Ausencia kıyamazsın ki sen bana, şu şirinliğime bak
irmae bende xbox ta çalışıyorum. 30 dk dans 30 dk your share spor yapıyorum. Sabah yürüyüşü akşam herzaman olmuyor. Hava durumuna bide kalabalığa bağlı bu site çok ısısız bazen korkuyorum köşeler acayip karanlık

Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah beraber veririz kilolari

Ben genelde veririm.okadar çok içiyorum ki yiyeceği yer kalmıyor.bi de artık teravih namazına da gidebiliyorum oda iyi geliyor.

Hoşgeldin fatmacım. 2015 ramazan nedense benim içinde özeldi, Daydream- hulya ile rakibeydik gece yasom7272 ile çok keyifli yürüyüşüm olurdu, Sohbet muhabbet bıraksalar sabaha kadar yuruycez. Ay çok özledim yasemini.

Bizde akşam olunca herkes teker teker dökülüyor site içinde bi kavimler göçü var adeta devinim halinde o yüzden akşam rahat yürüyüş oluyor da egzersizleri yaparken çok sıkılıyorum ben ya bi noktadan sonra otur kalk falan. Aslında wii'm de duruyor hala ondan belki daha eğlenceli olabilir bi ara da onu deneyeyim. Xbox ın da dans olaylarına hala bakamadım cardio niyetine baya iyidir aslında de mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…