Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanım burdan devam edeyim istersen kendi listemden zorlandıysan.bide bu yük olmasın sana.haftaya da ite kaka idare ederiz

Dur hele arkamdan beceremedi dedirtmem pek itiraz gelmiyor .. yapıyoz bişeyler

içim açıldı valla ... menüye spora ..

Kıyma bile yaparım kıymak ne kelime ?
Şimdiden cuma hedefini koydum ... 118 118 lik olmamak için bence sıva kolları

Ha bide 3 plankla 200 ip 5 dk sürüyo oyüzden puanım 20 olacak Ausum ikoncanım

ben 200 ip atlasam kesin 20 dk sürerdi

Hoşgeldin aramıza

Başlarda benimde öyle oluyodu şimdi 100 ip 1 dk

Yaaa telefonun hatası yagliymis diyecektim kontrol etmedimdi

Huuuuu 2 dl baklava ausun gözlerini kör etmiş ayol 2 gündür 20 şer spor puantlarımı görmemiş bacııı

Ben kalori diyeti olarak başladım fatsecret ile takip ediyorum. Tabi kalori sadece kalori değil karbonhidrat yağ ve proteini de dengeli tutmaya çalışıyorum. Bu gün kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği yemedim.

Yediklerimi paylaşayım

Kahvaltı:
234 kalori

Tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost
Yeşil çay

Akşam Yemeği:
441 kalori

Ton balıklı Makarna

2 adet minaralli su
3 bardak yeşil çay

Yediklerimi %50'si karbonhidrat
%30'u yağ
%20'si protein olması lazım

Bu günki tükettiklerim %47 karbonhidrat
%26 yağ
%27 protein

Yaptığım egzersizler; 30 dakika dans ısınma için yapıyorum. 5 dakika kick box 25 dakika karma spor. Bir tek kol çalışmadım. Bu sabah yürüyemedim. Hava yağmurlu akşamda çıkamıyorum yürüyüş yattı yani

Keşke bizdede öyle olsa emekli dolu site herkes evde.
Dansta daha çabuk ısınıyorsun iyi oluyor. Xbox hareket açısından wii den daha iyi bence ondan devam et.

Ausencia aaaa olmaz ama siz burda muhabbet ederken bizi uyku tutmaz sonra hastalara nasıl bakicam ben .sedyeye sarılırım.saat 12de en geç takımı kilitleri ben.sahur da ceee diyebilirsiniz.

Mümkün değil uyuyamam ... yoksa aptal gibi kaknem suratsız bir şey oluyorum sahurda ... namazı kılar yatarım .. yusufa kahvaltı için kalk ..okula yolla .. sonra bi posta daha uyurum kesin ...zaten ruh sağlığınız için gündüz vakti takıma az geleyim

Huuuuu 2 dl baklava ausun gözlerini kör etmiş ayol 2 gündür 20 şer spor puantlarımı görmemiş bacııı

acemiyiz ablası idare et

Kim dedi be onu ?
%50 karbonhidratla bi 5 kilo daha verir ..tıkanır kalırsın .
tost ile kahvaltı akşama makarna

salatan nerdeeee yoğurdun nerdeee sebzen nerdeeeeee

Anam görmeyeli hitler çıkmış içinden
Tamam kaptan sen merak etme gerekirse düz duvara tırmanırım yaparım o skoru

Aferin

geçmişte okumadım sen ... Antepia27 var izinde şu an .. 107 lerle gitti .. kaçla gelecek bakalım ... iyi bir eküriye ihtiyacı var ... hedefi 99 partisi yapmak ...
Sizi birbirinize münasip gördüm .
Bu cumadan tezi yok ikili yarışa alırım sizi ... 90 küsürlerde de Efser var ... onunla da olur ..

Evet yakınız diyen arkadaştı o sanırım rakip mi olucaz şimdi hımm ateşlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…