Kaptanım burdan devam edeyim istersen kendi listemden zorlandıysan.bide bu yük olmasın sana.haftaya da ite kaka idare ederiz
İyi akşamlar
İşten çıktım eve geldim ve yeni oturdum çay içiyorum. Bu saatten sonrada spor yapacağım. Lütfen spora vaktim yok demeyin beni örnek alın
Menüm
Sabah
2 dl peynir
4 ceviz
2 dl TB ekmeği
Marul
Maydanoz
Domates
Salatalik
Biber
Öğlen
3 köfte
Yoğurt
Akşam
2 yumurta haslanmis
Yoğurt
Marul
Su 2 lt
Spor jillian nmtz videosu 56 dk (birazdan kalkacagim) yürüyüş 40 dk
Abovv ne kalabalık burası hepsini alıntılayamadım, Hoşbuldum canlar, Hepinize teşekkür ederim
Ausencia kıyamazsın ki sen bana, şu şirinliğime bak
irmae bende xbox ta çalışıyorum. 30 dk dans 30 dk your share spor yapıyorum. Sabah yürüyüşü akşam herzaman olmuyor. Hava durumuna bide kalabalığa bağlı bu site çok ısısız bazen korkuyorum köşeler acayip karanlık
Ha bide 3 plankla 200 ip 5 dk sürüyo oyüzden puanım 20 olacak Ausum ikoncanım
Hoşgeldin aramızaAbovv ne kalabalık burası hepsini alıntılayamadım, Hoşbuldum canlar, Hepinize teşekkür ederim
Ausencia kıyamazsın ki sen bana, şu şirinliğime bak
irmae bende xbox ta çalışıyorum. 30 dk dans 30 dk your share spor yapıyorum. Sabah yürüyüşü akşam herzaman olmuyor. Hava durumuna bide kalabalığa bağlı bu site çok ısısız bazen korkuyorum köşeler acayip karanlık
Ay seninle bi halay cekesim var haydaaaaaa hunileri haxirkaHahhaaa tatlimm ne demekk başım üstünesigisirizzz
Başlarda benimde öyle oluyodu şimdi 100 ip 1 dkDur hele arkamdan beceremedi dedirtmempek itiraz gelmiyor .. yapıyoz bişeyler
içim açıldı valla ... menüye spora ..
Kıyma bile yaparım kıymak ne kelime ?
Şimdiden cuma hedefini koydum ... 118118 lik olmamak için bence sıva kolları
ben 200 ip atlasam kesin 20 dk sürerdi
Yaaa telefonun hatası yagliymis diyecektim kontrol etmedimdiKız sussss olan var olmayan var
Anaaaaaaaaaaam hacı bekler gibi bekliyom dönüşünü
hiç tartıldın mı ece
heeeeeee
sevmedim de işte anaaaam orda 25 puan mı var
dağa kaçmışaynurm hiç sevmedim bu puan toplama işini ..sana devredeyim ekliyorum şimdi canım ... 20 point
Tahmin edebiliyorum kilo aldığını ..
Daha önce gidenler gibi olmazexmadon ... kapıdan çıksa bacadan sokarım onu ...
15 pointte sana ...
Akşamı bende anlamaya çalıştım .. çok yağlıymış mı ?
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
Benide al mortim şu an tam horon havamdayım duramıyorım blue eyes bize horon suflörü yapsın bizde ona baka baka oynayalımAy seninle bi halay cekesim var haydaaaaaa hunileri haxirka
Keşke bizdede öyle olsa emekli dolu site herkes evde.Bizde akşam olunca herkes teker teker dökülüyor site içinde bi kavimler göçü var adeta devinim halinde o yüzden akşam rahat yürüyüş oluyor da egzersizleri yaparken çok sıkılıyorum ben ya bi noktadan sonra otur kalk falan. Aslında wii'm de duruyor hala ondan belki daha eğlenceli olabilir bi ara da onu deneyeyim. Xbox ın da dans olaylarına hala bakamadım cardio niyetine baya iyidir aslında de mi
Anam görmeyeli hitler çıkmış içindenKıyma bile yaparım kıymak ne kelime ?
Şimdiden cuma hedefini koydum ... 118118 lik olmamak için bence sıva kolları
Ausencia aaaa olmaz ama siz burda muhabbet ederken bizi uyku tutmaz sonra hastalara nasıl bakicam ben .sedyeye sarılırım.saat 12de en geç takımı kilitleri ben.sahur da ceee diyebilirsiniz.
Huuuuu 2 dl baklava ausun gözlerini kör etmiş ayol 2 gündür 20 şer spor puantlarımı görmemiş bacııı
Ben kalori diyeti olarak başladım fatsecret ile takip ediyorum. Tabi kalori sadece kalori değil karbonhidrat yağ ve proteini de dengeli tutmaya çalışıyorum. Bu gün kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği yemedim.
Yediklerimi paylaşayım
Kahvaltı:
234 kalori
Tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost
Yeşil çay
Akşam Yemeği:
441 kalori
Ton balıklı Makarna
2 adet minaralli su
3 bardak yeşil çay
Yediklerimi %50'si karbonhidrat
%30'u yağ
%20'si protein olması lazım
Bu günki tükettiklerim %47 karbonhidrat
%26 yağ
%27 protein
Yaptığım egzersizler; 30 dakika dans ısınma için yapıyorum. 5 dakika kick box 25 dakika karma spor. Bir tek kol çalışmadım. Bu sabah yürüyemedim. Hava yağmurlu akşamda çıkamıyorum yürüyüş yattı yani
Anam görmeyeli hitler çıkmış içinden
Tamam kaptan sen merak etme gerekirse düz duvara tırmanırım yaparım o skoru
Evet yakınız diyen arkadaştı o sanırım rakip mi olucaz şimdi hımm ateşlendimAferin
geçmişte okumadım sen ...Antepia27 var izinde şu an .. 107 lerle gitti .. kaçla gelecek bakalım ... iyi bir eküriye ihtiyacı var ... hedefi 99 partisi yapmak ...
Sizi birbirinize münasip gördüm .
Bu cumadan tezi yok ikili yarışa alırım sizi ... 90 küsürlerde deEfser var ... onunla da olur ..
Tamam o zaman yarından itibaren dansa da giriş yapayım ben deKeşke bizdede öyle olsa emekli dolu site herkes evde.
Dansta daha çabuk ısınıyorsun iyi oluyor. Xbox hareket açısından wii den daha iyi bence ondan devam et.
Evet yakınız diyen arkadaştı o sanırım rakip mi olucaz şimdi hımm ateşlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?