Heyyy heyy teyy teyyy teyy hayde daktirimm birtanem cekelim halayyAy seninle bi halay cekesim var haydaaaaaa hunileri haxirka
Heyyy heyy teyy teyyy teyy hayde daktirimm birtanem cekelim halayy
Dizii izliyorumm bende kaptanicemm uyuyamiyoreeee bennn heycandannnHalay malay çekmeyin gidicem gidemiyorum
Dizii izliyorumm bende kaptanicemm uyuyamiyoreeee bennn heycandannn
Askeri dizi izliyorumm canimm kalpten gidecemm simdikkne heyecanı ? ne kaçırdım yine ?
Bizde sözü izliyoruz heyecanlıydı bayaAskeri dizi izliyorumm canimm kalpten gidecemm simdikkazcuk psikopatlikta var ya bendee
Aynenn bende onuu izliyorum guzelimm canlar.herkese hayirlii gecelerr tatli ruyalar ben kaçarBizde sözü izliyoruz heyecanlıydı baya
Aferin
geçmişte okumadım sen ...Antepia27 var izinde şu an .. 107 lerle gitti .. kaçla gelecek bakalım ... iyi bir eküriye ihtiyacı var ... hedefi 99 partisi yapmak ...
Sizi birbirinize münasip gördüm .
Bu cumadan tezi yok ikili yarışa alırım sizi ... 90 küsürlerde de @Efser var ... onunla da olur ..
Evet yakınız diyen arkadaştı o sanırım rakip mi olucaz şimdi hımm ateşlendim
Vampirellam aman diyeyim sakın yeme hele bu saatte. Bak ablan bu gun kalburabasti yaptı parmağını bile yalamadı. Basenli olma, Ablan gibi olAy midem kazınıyor resmen ay zor duruyorum eve çikolata almışlar Allahım nefsime mukayyet olmaya çalışıyorum hayat basenli insanlara çok zor
Abla harikasın valla yaa mükemmel iradeVampirellam aman diyeyim sakın yeme hele bu saatte. Bak ablan bu gun kalburabasti yaptı parmağını bile yalamadı. Basenli olma, Ablan gibi ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?