Yedin mi yoksaAbla harikasın valla yaa mükemmel irade
Çabuk çık kaptanım herkes dışarda,zaten citirsin çıtır çıtır yerler seniHala içerdeyim... geç başladım izlemeye :)
Günaydın ooo senmi açtın dükkanıKızlar günaydın
Dün ki menümAusencia begum75 İlginç şekilde sabah + 500 idim Benim bu meta ne olacak ya anlamadım bir anda düşüyor bir anda çıkıyor kafası döndü zaar Lavaboya da çıktım kendimi kilolu da hissetmiyorum göbek falanda yok
2 lt su içtim yaklaşık 2 saat yürüdüm(arkadaşımın bebesi peşinden koştuk düşün)
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt +15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:15 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + 200 gr kaymaksız sütaş yoğurt + 1 minik kase naneli çoban salata
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe (su mu tutuyor acaba)
Akşam; 19:15 - 4 ad.ızgara köfte + 1 ad.kanat ızgara minik + 2 dilim ekmek + 250 ml light kola (dışarıdaydık ondan şey ettim)
Kaptanım dün ne oldu dışarıdaydım izleyemedimHala içerdeyim... geç başladım izlemeye :)
Günaydın
Kızlar günaydın
Günaydın
Günaydın
Gunaydin
Gunaydin
günaydın arkadaşlar nasılsınız
Günaydın herkeslere ♡♡♡
Günaydın çıtırlar lokmalarGünaydın hanımlar
Nil sen kaç kilo verdin ?
Aaa başınız sağolsun canım hasta mıydı Rabbim sabır versin çok zordur ailesini kaybetmesi insanınHayırlı sabahlar
Bugun henüz net çekerken haber vereyim :)
Eltimin babası vefat etmiş onların memlekete gidiyorum, akşama görüşürüz inş .
Günaydın tatlım ♡♡♡Kaptanım dün ne oldu dışarıdaydım izleyemedim
Günaydın çıtırlar lokmalar
Kuzum ben geçen sene düğünden sonra 60 kiloya çıkmıştım 10 kilo verdim 50 ye düştüm sonra yaz dedik saldık çayıra 56-57 arası geri döndüm şimdi 53 kilodayım aşağı yukarı oynuyor işteHedefim buydu 50 bana çok geldi yüzüm çok çöktü herkes isyanlara başladı çevremde şimdi bu kilodan memnunum korumaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?