Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlar efendim geçmişe dalmıştım ama dedim günü kaçırmayayım sohbete gireyim

Ödemlerim ve ben yeni günde yine beraberiz tartı çıktı inmiyor

Dün 45 dakika koştum Ausencia ama tişört su olmuştu 5.5 km yi gördüm

Bu haftada perşembe çatlak tedavisi var benim yine yanacağım cayır cayır

Menümü vereyim:

Sabah yulaf ve süt kuru üzüm
Öğlen : yoğurtlu ıspanak haşlama
Akşam: beyaz leblebi kuru kayısı

Böyle kuş menüsü oldu ama tartı hiç inmedi spor da yaptım 3.5 lt su da içtim kendimi ilk günlerdeki gibi hissediyorum regl olalı 2 gün oldu ama o etki eder mi bilemedim

Bende şiştim beraberiz kardeş Menün çok az iyice sıkmasın kilo

dert etme artılarını nil cim, ödemdir yarına iner, bende dün öyleydim, bu gün gitmiş tüm artılar
Hayırlı sabahlar
Bugun henüz net çekerken haber vereyim :)
Eltimin babası vefat etmiş onların memlekete gidiyorum, akşama görüşürüz inş .

Allah rahmet etsin, Başınız sağolsun aebenim

Iyiyim canım benim birazdan ütüye başlayacağım sen nasılsın canım?
İyiyim bende canım kolay gelsin ütü dedin yazlık ütülenecekleri hatırlattın bana bakıyorlar evde berjerin üstünden
dert etme artılarını nil cim, ödemdir yarına iner, bende dün öyleydim, bu gün gitmiş tüm artılar

Allah rahmet etsin, Başınız sağolsun aebenim

İnşallah öyledir canımcım çünkü şiştikçe şişiyor sanki artılar Lavaboya da çıktım nasıl ödemdir o

Günaydın ooo senmi açtın dükkanı

baktım kimseler yok açayım dedim

ooo mortim artılardaymışsın çok üzüldümkız harbiden üzüldüm amaakşamki 2 dilim ekmek az olmuş biraz daha yeseydinde az daha artı çıksaydın,bide bide hayırdır sen ekmek yemezdinbu arada aramızda kalsın bende bugün artıdayım

Hayırlı sabahlar
Bugun henüz net çekerken haber vereyim :)
Eltimin babası vefat etmiş onların memlekete gidiyorum, akşama görüşürüz inş .

aeben abla allah rahmet eylesin,başınız sağolsun

O artılar ondan şey ettiğin için olmasın

Hemde serçe kuşu

Teşekkür ederim canım henüz yazlıkları çıkaramadım, bahsettiklerim günlük, şu an giydiklerimiz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…