İyiyim bitanem.200iple pertim çıktıgünaydın canım, nasılsın
İnşallah canım..Zaten 55 benim için tavan nokta onu aşmamalıyım aslaİnşallah sizler de koruma noktasına gelirsiniz beraber daha keyifli olur
Regl bünyeden bünyeye değişmek kaydıyla 0,5 ila 2 kg arasında oynamaya sebep olabiliyor, son gününe doğru sağlıklı sonuç verir tartı. Bir de menü çok azalmış, o da vücudun tutuluma geçmesine sebep olabilir. 1200 kalorinin altına düşüldüğünde vücut kilo vermeyi kesiyor, bir nevi alarm modu yani. O da yapabilir.Günaydınlar efendim geçmişe dalmıştım ama dedim günü kaçırmayayım sohbete gireyim
Ödemlerim ve ben yeni günde yine beraberiz tartı çıktı inmiyor
Dün 45 dakika koştumAusencia ama tişört su olmuştu 5.5 km yi gördüm
Bu haftada perşembe çatlak tedavisi var benim yine yanacağım cayır cayır
Menümü vereyim:
Sabah yulaf ve süt kuru üzüm
Öğlen : yoğurtlu ıspanak haşlama
Akşam: beyaz leblebi kuru kayısı
Böyle kuş menüsü oldu ama tartı hiç inmedi spor da yaptım 3.5 lt su da içtim kendimi ilk günlerdeki gibi hissediyorum regl olalı 2 gün oldu ama o etki eder mi bilemedim
Nasısılsın canım... geçti mi biraz alerjinaeben ablacım başınız sağolsun hayırlı yolculuklar
O artılar ondan şey ettiğini için olmasın
Hemde serçe kuşu
Teşekkür ederim tatlım ♡♡yinemi ütü
kolay gelsin saydin
Ahahah koşuşturdum ama Begüş ya artı çıkmaması gerekirdi o çocuğu gördün 1 dakika durmuyor oradan oraya savurdu bizi saat 7 den 9a hep ayaktaydı yürüdük alışveriş merkezinde 10 dakika anca yemek yiyebildik onda da aç kalmayayım diye ekmekle yedimooo mortim artılardaymışsın çok üzüldümkız harbiden üzüldüm ama akşamki 2 dilim ekmek az olmuş biraz daha yeseydinde az daha artı çıksaydın,bide bide hayırdır sen ekmek yemezdin bu arada aramızda kalsın bende bugün artıdayım
Bayağı vereceksin bence regl silip süpürecek seni cumaya kadar böyle az yersenEvet gerçekten çok az oldu bi de hem reglim hem dün kan aldırdım bi kötü oldum kuru kayısıya dadandım sendeki neyin şişi kardeş :)
Ben öyle şeylerden artı çıkmam ki kuzu ya erkenden yediysem hele hiç olmaz akşam aç uyudum çünkü karnım gurulduyorduO artılar ondan şey ettiğini için olmasın
Hemde serçe kuşu
Ben çıkardım da daha icraata geçemedimTeşekkür ederim canımhenüz yazlıkları çıkaramadım, bahsettiklerim günlük, şu an giydiklerimiz tatlım
İnşallah canım..
Dün konuşulmuş bende topiğin ramazanı merak ediyorum
Regl bünyeden bünyeye değişmek kaydıyla 0,5 ila 2 kg arasında oynamaya sebep olabiliyor, son gününe doğru sağlıklı sonuç verir tartı. Bir de menü çok azalmış, o da vücudun tutuluma geçmesine sebep olabilir. 1200 kalorinin altına düşüldüğünde vücut kilo vermeyi kesiyor, bir nevi alarm modu yani. O da yapabilir.
Nasısılsın canım... geçti mi biraz alerjin
Hamlaştın ondan olmuştur o ağrılarnehirnil111 morticiğim dünkü menüm
sabah(07:45)
*2 dilim ekmek
*peynir çeşitlerinden
*siyah ve yeşil zeytin
*1 yumurta
ara öğün (10:00)
*1 tatlı kaşığı kadar kuru üzüm
öğlen (11:50)
*etli nohut yemeği
*yoğurt
*limonlu semiz
akşam (19:00)
*tavuk suyuna şehriye çorbası
*tas kebap
*salata
*ayran
45 dakika eliptik 15 dakika bölgesel hareket yaptım,bugün heryerim ağrıyor iş yaparken bu kadar yorulmamıştım
gördüm gördüm çocuklarda bitmeyen enerji var maşallah,sen ayakta kalmaktan ödem topladın benceAhahah koşuşturdum ama Begüş ya artı çıkmaması gerekirdi o çocuğu gördün 1 dakika durmuyor oradan oraya savurdu bizi saat 7 den 9a hep ayaktaydı yürüdük alışveriş merkezinde 10 dakika anca yemek yiyebildik onda da aç kalmayayım diye ekmekle yedimSeninle morti olmak işe yaramadı benimle bildiğin şiştikçe şişiyorum ama genel havam hiç öyle değil tartıyla sanki ters
Bayağı vereceksin bence regl silip süpürecek seni cumaya kadar böyle az yersenBeni ne şişirdi bilmiyorum vücut olarak öyle hissetmiyorum ama tartı mı bozuk nedir
Ben öyle şeylerden artı çıkmam ki kuzu ya erkenden yediysem hele hiç olmaz akşam aç uyudum çünkü karnım gurulduyorduKorka korka yedim galiba
Ben çıkardım da daha icraata geçemedim
Burada sohbet ederek iftarı bekleriz gibiSahurda normal kahvaltı yapmayı planlıyorum yumurta peynir domates salatalık bizim favorimiz iftarda aşırı yiyemiyorum tıkanıyorum hemen ya hemen yatarım dana gibi ya da ders çalışırım ben
Ahahah koşuşturdum ama Begüş ya artı çıkmaması gerekirdi o çocuğu gördün 1 dakika durmuyor oradan oraya savurdu bizi saat 7 den 9a hep ayaktaydı yürüdük alışveriş merkezinde 10 dakika anca yemek yiyebildik onda da aç kalmayayım diye ekmekle yedimSeninle morti olmak işe yaramadı benimle bildiğin şiştikçe şişiyorum ama genel havam hiç öyle değil tartıyla sanki ters
Bayağı vereceksin bence regl silip süpürecek seni cumaya kadar böyle az yersenBeni ne şişirdi bilmiyorum vücut olarak öyle hissetmiyorum ama tartı mı bozuk nedir
Ben öyle şeylerden artı çıkmam ki kuzu ya erkenden yediysem hele hiç olmaz akşam aç uyudum çünkü karnım gurulduyorduKorka korka yedim galiba
Burada sohbet ederek iftarı bekleriz gibiSahurda normal kahvaltı yapmayı planlıyorum yumurta peynir domates salatalık bizim favorimiz iftarda aşırı yiyemiyorum tıkanıyorum hemen ya hemen yatarım dana gibi ya da ders çalışırım ben
Ahahah koşuşturdum ama Begüş ya artı çıkmaması gerekirdi o çocuğu gördün 1 dakika durmuyor oradan oraya savurdu bizi saat 7 den 9a hep ayaktaydı yürüdük alışveriş merkezinde 10 dakika anca yemek yiyebildik onda da aç kalmayayım diye ekmekle yedimSeninle morti olmak işe yaramadı benimle bildiğin şiştikçe şişiyorum ama genel havam hiç öyle değil tartıyla sanki ters
O da bişey tatlım, başlamak başarmanın yarısıdırAhahah koşuşturdum ama Begüş ya artı çıkmaması gerekirdi o çocuğu gördün 1 dakika durmuyor oradan oraya savurdu bizi saat 7 den 9a hep ayaktaydı yürüdük alışveriş merkezinde 10 dakika anca yemek yiyebildik onda da aç kalmayayım diye ekmekle yedimSeninle morti olmak işe yaramadı benimle bildiğin şiştikçe şişiyorum ama genel havam hiç öyle değil tartıyla sanki ters
Hamlaştın ondan olmuştur o ağrılarBende yapsam şimdi sabaha kalkamam yataktan Menün güzel beğendim azıcık geleyim de yemek yedireyim seni pek süzülmüş gördüm morticim
Bende tam tersiAhahah koşuşturdum ama Begüş ya artı çıkmaması gerekirdi o çocuğu gördün 1 dakika durmuyor oradan oraya savurdu bizi saat 7 den 9a hep ayaktaydı yürüdük alışveriş merkezinde 10 dakika anca yemek yiyebildik onda da aç kalmayayım diye ekmekle yedimSeninle morti olmak işe yaramadı benimle bildiğin şiştikçe şişiyorum ama genel havam hiç öyle değil tartıyla sanki ters
O da olabilir aklıma hiç gelmemiştigördüm gördüm çocuklarda bitmeyen enerji var maşallah,sen ayakta kalmaktan ödem topladın bence
bende dün spordan dolayımı şiştim naptım hiç böyle olmazdı,aslında bende kendimi daha zayıf hissediyorumama tartı öyle demiyo
İnşallah hiç kendimi kilo almış hissetmiyorumAy inşallah iner şu şişlikler ve ödem tartı da gördüğüm rakam kabusum oluyor tam kırılma noktasındayım bence artık vücut kilo almak istiyor ben direniyorum böyle böyle delirdimmm
O da bişey tatlım, başlamak başarmanın yarısıdır
Spor şişirdi seni yarına kesin güzel inersinyataktan kalktımda, aşırı sinirli ve geriginim,sabah eşimede oğlumada çattım işe geldim çaycıya çattım,solumdanda kalkmadım ama spor bende stres mi yapıyo ki yapmasam mı acaba
çok üzüldün demigel gel beraber yeriz yemekleri,kaşıkla birbirimizin ağzına tutarız
Bende tam tersisahur yiyemem o saate yemek yemek garib gelir 1 2 yerim sonra yapamayınca bırakırım ama iftada da öyle yerimki sonra yatana kardar gözüm tekrar yemek meyve görmesim yemek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?