Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Regl bünyeden bünyeye değişmek kaydıyla 0,5 ila 2 kg arasında oynamaya sebep olabiliyor, son gününe doğru sağlıklı sonuç verir tartı. Bir de menü çok azalmış, o da vücudun tutuluma geçmesine sebep olabilir. 1200 kalorinin altına düşüldüğünde vücut kilo vermeyi kesiyor, bir nevi alarm modu yani. O da yapabilir.

O artılar ondan şey ettiğini için olmasın

Hemde serçe kuşu

Benim sadık yârim umay ablamdır:) yoksa aç kalıyorum en ufak şeyde şişiyorum ya :/

Dün ofise el açması börek ve baklava geldi

Ben geldiği gibi montumu giyip kendimi dışarı attım :) yok ye artık bu kaçar mı ısrarlarını savuşturmak kendim kaçmak sanırım

nehirnil111 morticiğim dünkü menüm

sabah(07:45)
*2 dilim ekmek
*peynir çeşitlerinden
*siyah ve yeşil zeytin
*1 yumurta

ara öğün (10:00)
*1 tatlı kaşığı kadar kuru üzüm

öğlen (11:50)
*etli nohut yemeği
*yoğurt
*limonlu semiz

akşam (19:00)
*tavuk suyuna şehriye çorbası
*tas kebap
*salata
*ayran

45 dakika eliptik 15 dakika bölgesel hareket yaptım,bugün heryerim ağrıyor iş yaparken bu kadar yorulmamıştım

Ahahah koşuşturdum ama Begüş ya artı çıkmaması gerekirdi o çocuğu gördün 1 dakika durmuyor oradan oraya savurdu bizi saat 7 den 9a hep ayaktaydı yürüdük alışveriş merkezinde 10 dakika anca yemek yiyebildik onda da aç kalmayayım diye ekmekle yedim Seninle morti olmak işe yaramadı benimle bildiğin şiştikçe şişiyorum ama genel havam hiç öyle değil tartıyla sanki ters
Evet gerçekten çok az oldu bi de hem reglim hem dün kan aldırdım bi kötü oldum kuru kayısıya dadandım sendeki neyin şişi kardeş :)
Bayağı vereceksin bence regl silip süpürecek seni cumaya kadar böyle az yersen Beni ne şişirdi bilmiyorum vücut olarak öyle hissetmiyorum ama tartı mı bozuk nedir
O artılar ondan şey ettiğini için olmasın

Hemde serçe kuşu
Ben öyle şeylerden artı çıkmam ki kuzu ya erkenden yediysem hele hiç olmaz akşam aç uyudum çünkü karnım gurulduyordu Korka korka yedim galiba
Teşekkür ederim canım henüz yazlıkları çıkaramadım, bahsettiklerim günlük, şu an giydiklerimiz tatlım
Ben çıkardım da daha icraata geçemedim
İnşallah canım..
Dün konuşulmuş bende topiğin ramazanı merak ediyorum

Burada sohbet ederek iftarı bekleriz gibi Sahurda normal kahvaltı yapmayı planlıyorum yumurta peynir domates salatalık bizim favorimiz iftarda aşırı yiyemiyorum tıkanıyorum hemen ya hemen yatarım dana gibi ya da ders çalışırım ben

Teşekkür ederim canım evet bencede akşama birşeyler ekleyebilseydşm süpet olacaktı ama bugün hazırlıklıyım Üstüne akşama spor da ekleyebilirsem muhteşem olacak artık Perşembe'ye bi faydasını görmek ümidi ile

Nasısılsın canım... geçti mi biraz alerjin

İyiyim efserim sen nasılsın ya biraz daha şişliklerim var gözüm De özellikle ama dün ki gibi kaşıntı ve kızarıklık kalmadı çok şükür sanırım bu ara fazla stresli bir dönem oldu

Hamlaştın ondan olmuştur o ağrılar Bende yapsam şimdi sabaha kalkamam yataktanMenün güzel beğendim azıcık geleyim de yemek yedireyim seni pek süzülmüş gördüm morticim

gördüm gördüm çocuklarda bitmeyen enerji var maşallah,sen ayakta kalmaktan ödem topladın bence
bende dün spordan dolayımı şiştim naptım hiç böyle olmazdı,aslında bende kendimi daha zayıf hissediyorum ama tartı öyle demiyo

Ay inşallah iner şu şişlikler ve ödem tartı da gördüğüm rakam kabusum oluyor tam kırılma noktasındayım bence artık vücut kilo almak istiyor ben direniyorum böyle böyle delirdimmm

O da bişey tatlım, başlamak başarmanın yarısıdır

Hamlaştın ondan olmuştur o ağrılar Bende yapsam şimdi sabaha kalkamam yataktanMenün güzel beğendim azıcık geleyim de yemek yedireyim seni pek süzülmüş gördüm morticim

yataktan kalktımda, aşırı sinirli ve geriginim,sabah eşimede oğlumada çattım işe geldim çaycıya çattım,solumdanda kalkmadım ama spor bende stres mi yapıyo ki yapmasam mı acaba
çok üzüldün demi gel gel beraber yeriz yemekleri,kaşıkla birbirimizin ağzına tutarız

Bende tam tersi sahur yiyemem o saate yemek yemek garib gelir 1 2 yerim sonra yapamayınca bırakırım ama iftada da öyle yerimki sonra yatana kardar gözüm tekrar yemek meyve görmesim yemek istemem

O da olabilir aklıma hiç gelmemişti Çocuk ne kucakta ne araba duruyor oyun oynamak istiyor sadece gözüm korktuBende tartı bozuk dedim sabah karnım guruldayarak uyudum
Ay inşallah iner şu şişlikler ve ödem tartı da gördüğüm rakam kabusum oluyor tam kırılma noktasındayım bence artık vücut kilo almak istiyor ben direniyorum böyle böyle delirdimmm
İnşallah hiç kendimi kilo almış hissetmiyorum
O da bişey tatlım, başlamak başarmanın yarısıdır

Aynen bir kere çıktılar gün yüzüne

Spor şişirdi seni yarına kesin güzel inersinÇok üzüldüm geliyim ben
Bende tam tersi sahur yiyemem o saate yemek yemek garib gelir 1 2 yerim sonra yapamayınca bırakırım ama iftada da öyle yerimki sonra yatana kardar gözüm tekrar yemek meyve görmesim yemek istemem

Ben kalkar kalkmaz yemek yiyen bir insanım yemenin zamanı yok bende İftarda fazla yemem çok şişerim sonrasında da canım bir şey istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…