Günaydınsanırım ben şu an ayakta uyuyorum
Geçmişe döneyim ... sesim kesilirse pc başında
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu arada
sen gel gel ben seni çok mutlu edicek tarifler biliyorumSpor şişirdi seni yarına kesin güzel inersinÇok üzüldüm geliyim ben
Ben kalkar kalkmaz yemek yiyen bir insanım yemenin zamanı yok bendeİftarda fazla yemem çok şişerim sonrasında da canım bir şey istemez
Acıkmazsın iftara kadarSpor şişirdi seni yarına kesin güzel inersinÇok üzüldüm geliyim ben
Ben kalkar kalkmaz yemek yiyen bir insanım yemenin zamanı yok bendeİftarda fazla yemem çok şişerim sonrasında da canım bir şey istemez
O pencelere yakışmamış sanki salata
bu artıları anca bu kurtarır
üzerine 3-5 kutu yağlısından ton balığı atar kesinO pencelere yakışmamış sanki salata
Kesinüzerine 3-5 kutu yağlısından ton balığı atar kesin
Az yemişsin orticim ama ekmek, pilav, bisküvi derken gün boyu kh almışsın.Selam bacilarim
Menü
08:30 2 dilim kizarmis diyet ekmek.yumurta.6 zeytin
11:00 elma
13:00 yogurt.4 kasik hindili pilav
16:00 5 cilek
19:00 1 kase salata.6 tam bugdayli bisküvi
kuzularinannesi sevgili orticim..durum bu..
Oy ne olmuş canım kankime.sonra yatağa geçmedin mi?tutulmamışsındır inşallah...günaydınnnnnnnnnnn
akşam koltukta sızan bennn
koltuk çlöüsü almaya geldiler, balkondu odaydı gir çık gir çık sızmışım sonraa
Günaydın
Kızlar günaydın
Günaydın ooo senmi açtın dükkanı
Günaydın
Günaydın
Gunaydin
Gunaydin
günaydın arkadaşlar nasılsınız
Günaydın herkeslere ♡♡♡
Günaydın hanımlar
Ayyy şunun güzelliyine bakarmısınız...keşke görüntüsü gibi tatı da güzel ola
Maydanoz detoksu.. kilom istediyim gibi inmiyo...reglin şişliyini atmsm gerek.o yüzden önümüzdeki 2gün de sabahları yapmam gerek....kaptanım hedefi öyle koymuş ki bana...kafayı bozdum resmen...dün karabuğday da bana yaramamış...o kadar spora ve erken yememe rağmen sadece bi gün önceden arta gelen 200gramcık gitmiş
Of kaptanım offffHalledersin seeeeen ...yeni bir şeyler deneme ... sana güzel eksi gösteren taktiklerini uygula ... daha 3 gün var
aeben canım Allah rahmet eylesin ..sana da hayırlı yolculuklar güzelim ...
@MorVampirella o gece açlığını yendiysen menün gayet kısa öz güzel ... mutfağa uğradın mı yatmadan
nehirnil111 canommmmm o dışarda şeyetmişsin ya heeee ondan ondan ... hazır begum75 de spordan gerginleşiyormuş fırsatın yakasından tutaydın iyiydi de ... begum75 nohut seni şişirmiyordu di miiiii
mimu88 akşam harbi kuş olmuş ..umaysız ne olcak böyle
_AYNURA_ ipin hayırlı uğurlu olsun canım
Nare83 sesin çıkmayınca sızdığını tahmin ettim gece
şöyle de bir toplu günaydınnnnnnnnnnnnnnn
T tuba52 canım hoş geldinnnn ...kayıp ..nasıl geçiyor izin dönemi de hele bakayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?