2 gün sporla kilo inseydi keşke aynuraOf kaptanım offffo kadar spor yaptım kilom iyi inmemiş moralim çok bozuldu inan.şu an asık surat oturdum keyfim kaçtı
Ne yapcan banasen gel gel ben seni çok mutlu edicek tarifler biliyorum
bugün spor yapamıycam zaten,iş çıkışı önce pazara sonra eve yemek yapıcam,sonrada arkadaşlara oturmaya gidicez
orda kaçırmazsam yarına kesin kocaman eksiyim
İlk günler açlıktan ya da susuzluktan baş ağrısı çok oluyor ama sonra normale dönüyorumAcıkmazsın iftara kadar
Ben iftarın son saatleri biraz yeseydin böyle olmazdı diye söylenirim açlıktan
Ne istiyorsunuz hanımefendiO pencelere yakışmamış sanki salata
bu artıları anca bu kurtarır
Bu hafta ay büyüyor herhalde herkes pek bir şişAyyy şunun güzelliyine bakarmısınız...keşke görüntüsü gibi tatı da güzel ola
Maydanoz detoksu.. kilom istediyim gibi inmiyo...reglin şişliyini atmsm gerek.o yüzden önümüzdeki 2gün de sabahları yapmam gerek....kaptanım hedefi öyle koymuş ki bana...kafayı bozdum resmen...dün karabuğday da bana yaramamış...o kadar spora ve erken yememe rağmen sadece bi gün önceden arta gelen 200gramcık gitmiş
@aeben canım Allah rahmet eylesin ..sana da hayırlı yolculuklar güzelim ...
@MorVampirella o gece açlığını yendiysen menün gayet kısa öz güzel ... mutfağa uğradın mı yatmadan
nehirnil111 canommmmm o dışarda şeyetmişsin ya heeee ondan ondan ... hazır begum75 de spordan gerginleşiyormuş fırsatın yakasından tutaydın iyiydi de ... begum75 nohut seni şişirmiyordu di miiiii
mimu88 akşam harbi kuş olmuş ..umaysız ne olcak böyle
_AYNURA_ ipin hayırlı uğurlu olsun canım
Nare83 sesin çıkmayınca sızdığını tahmin ettim gece
şöyle de bir toplu günaydınnnnnnnnnnnnnnn
@tuba52 canım hoş geldinnnn ...kayıp ..nasıl geçiyor izin dönemi de hele bakayım ?
Of kaptanım offffo kadar spor yaptım kilom iyi inmemiş moralim çok bozuldu inan.şu an asık surat oturdum keyfim kaçtı
Dizi final mi yapacak nedir çok heyecanlınehirnil111 tatlım diziyi sormuşsun .
Herkes dışarda yavrum... büyük hesaplaşma başlıyorson noktayı tak tak taka tak koyacak
Dün senin senaryoya gülüyorum sesli kocam sorunca ona da anlattım...çok güldü...ne alaka diyonehirnil111 tatlım diziyi sormuşsun .
Herkes dışarda yavrum... büyük hesaplaşma başlıyorson noktayı tak tak taka tak koyacak
kaldık çoşkuna (kıızzz sidikliiiinehirnil111 tatlım diziyi sormuşsun .
Bugünden sonra cumaya -500 mü?
asla moral bozmuyoruzzzz ...sadece moralle yolla devam etmek ... olacaaaaak bu haftada ooo lalalall demek bile kafadan cumaya -500
kaptanım kalk kalk gidiyozDizi final mi yapacak nedir çok heyecanlı
Benim kilo inerdi begüşüm...kesin karbon yaptı kesinnn...ah karabuğday ahhh2 gün sporla kilo inseydi keşke aynurayelkenleri hemen suya indirme spora başladın madem devam et
buğday sağlıklıdır çok takılma,bazen arada olur öyle takılmalar stres yapma sen cumaya kadar ip atla eksileri görürsünBenim kilo inerdi begüşüm...kesin karbon yaptı kesinnn...ah karabuğday ahhh
Bu sezon biteceğini biliyorum kız sadece çok yakın sandımkaptanım kalk kalk gidiyoz
nehürrr seni celala veririm heee,dizi tek sezonluk didik yaa
39 bölümlük diye duydum canım. 34 bölüme geçti. Tadında bırakalım demiş senaristlerDizi final mi yapacak nedir çok heyecanlı
Bu sezon biteceğini biliyorum kız sadece çok yakın sandım
nohuttan mı diyosun babam
sen öyle diyosan öyledir,eyvallah
yanlız yediğim nohut 200-250 gram, çıkan artı
Dün senin senaryoya gülüyorum sesli kocam sorunca ona da anlattım...çok güldü...ne alaka diyokendisi çok sever o diziyi
Bugünden sonra cumaya -500 mü?
@aeben canım Allah rahmet eylesin ..sana da hayırlı yolculuklar güzelim ...
@MorVampirella o gece açlığını yendiysen menün gayet kısa öz güzel ... mutfağa uğradın mı yatmadan
nehirnil111 canommmmm o dışarda şeyetmişsin ya heeee ondan ondan ... hazır begum75 de spordan gerginleşiyormuş fırsatın yakasından tutaydın iyiydi de ... begum75 nohut seni şişirmiyordu di miiiii
mimu88 akşam harbi kuş olmuş ..umaysız ne olcak böyle
_AYNURA_ ipin hayırlı uğurlu olsun canım
Nare83 sesin çıkmayınca sızdığını tahmin ettim gece
şöyle de bir toplu günaydınnnnnnnnnnnnnnn
@tuba52 canım hoş geldinnnn ...kayıp ..nasıl geçiyor izin dönemi de hele bakayım ?
AynenNe yapcan banaBugün Salı dimiii Görürsün eksiyi sen
İlk günler açlıktan ya da susuzluktan baş ağrısı çok oluyor ama sonra normale dönüyorumAynen o son dilimi yiyeydim iyiydi dimi
Ne istiyorsunuz hanımefendi
Bu hafta ay büyüyor herhalde herkes pek bir şiş
Suçu hemen şeye atmayalım ama yazık günahBegümle bir daha morti olmayacağım bana yaramadı ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?