Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne yapcan bana Bugün Salı dimiiiGörürsün eksiyi sen
Acıkmazsın iftara kadar
Ben iftarın son saatleri biraz yeseydin böyle olmazdı diye söylenirim açlıktan
İlk günler açlıktan ya da susuzluktan baş ağrısı çok oluyor ama sonra normale dönüyorum Aynen o son dilimi yiyeydim iyiydi dimi
O pencelere yakışmamış sanki salata
Ne istiyorsunuz hanımefendi
bu artıları anca bu kurtarır

Bu hafta ay büyüyor herhalde herkes pek bir şiş

Suçu hemen şeye atmayalım ama yazık günahBegümle bir daha morti olmayacağım bana yaramadı ahaha

Of kaptanım offffo kadar spor yaptım kilom iyi inmemiş moralim çok bozuldu inan.şu an asık surat oturdum keyfim kaçtı

asla moral bozmuyoruzzzz ...sadece moralle yolla devam etmek ... olacaaaaak bu haftada ooo lalalall demek bile kafadan cumaya -500

nohuttan mı diyosun babam
sen öyle diyosan öyledir,eyvallah

yanlız yediğim nohut 200-250 gram, çıkan artı

250 gr nohut * 2 = 500 gr içerde şişiyor ya

500 * 2 = 1000 o da şişenler ödem yapıyor ya

Dün senin senaryoya gülüyorum sesli kocam sorunca ona da anlattım...çok güldü...ne alaka diyo kendisi çok sever o diziyi

Tabii ki ne alaka aynuracım geyik versiyon içerde o

Bugünden sonra cumaya -500 mü?

yooooo ...şimdi sen zaten 1.5 vereceksin ya ... işte sadece vereceğine inanmakta onu -500 yapar .... yani totalda 2000 gr.cık

umay ablamdan yarın bi 2 günlük patlatmazsam olmayacak böyle açlıktan bayılıcam yoksa

Aynen

ay yine seçtigim renkler
kemik rengi, vizon , bi vazgeçemiyorum bu renklerden ahahah

bitince foto atıcam sizlere inşallah ,

bugün sabah saat yürüdüm , ama şu 30 dk koşularımıda yapsam hiç fena olmayacak yaaaa
bugünden itibaren başlasam aslında

dün yine aç yattım tabiiki
bugünde yemek 10 numaraaa , cumaya rast gele inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…