Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aa alerji durumunu kaçırmışım ben çok geçmiş olsun. Sağlığın normale dönsün de ödemler gider zaten.

Canımmmmseni neyi rahatsız ediyor
Çocukluğumdan beri yiyemiyorum kokusuna bile tahammülüm yok. Çocuklara her sabah pişirip midem bulana bulana yediriyorum. Geçen gün bulaşık mak 2 defa çalıştırdım yumurta kokuyor diye.
Çocukken annem çok zorlamıştı ondan herhalde içim almıyor yumurtayı

Afiyet olsun
Şu yumurtayı yiyebilmeyi çok isterdim. En sağlıklısı ama hiç sevmiyorum. Arasıra kurunane ve maydanozlu omlet yiyebiliyorum sadece
Ben de hiç sevmiyorum, ancak çırpılmış içine soğan, yeşillik vs eklenmiş halde yiyebiliyordum. Onu da haftada 1 zorla.. ama baktım olmuyor kilo verme yolunda sabah yenilen o bir yumurta çok etkili. Şimdi bol yeşilliği doğruyorum onun içine kayısı kıyamındaki yumurtayı koyup kesiyorum, üzerine bol kimyon ve peynir ile yumurta tadını tamamen bastırıp yemeye alıştım. Haftada 3 ya da 4 gün yiyebiliyorum böyle. Belki sana da yardımı olur. :)

Anlıyorum benseverim tabi kokusu yetikten sonra banada itiçi gelir birazda pisirmeyle alakalı kuzum kaysı kıvamı ve rafatan kıvamı ćok koku yapmaz birde kimyon kokusunu büyük ölçüde alıyor tam pişince ben sadece bayazını yerim mesala

Günaydın bebekler ben cuma gördüğüm kiloyu bidaha göremiyorum ta öbür cumaya kadar.niye ki.
Kaptanım şu misafir işim bitsin kendimi senin listelerine bırakacağım..

Ay midem kazınıyor resmen ay zor duruyorum eve çikolata almışlar Allahım nefsime mukayyet olmaya çalışıyorum hayat basenli insanlara çok zor
Akşam tek çorba içtiğin için tutmamış olabilir yanına büyük bi kase salatalıklı yoğurt yeseydin açlık maçlık bilmezdin.ben salata yapmaya üşenince öyle yaparım
günaydın arkadaşlar nasılsınız
Ooo kaçak Tuba göründü de bakem kaç kilosun diyetisyene devam ediyomusun selam verdiğine göre pişmanlık ve geri dönüş isteği gelmiş gibi
Akşam ben böyle mangal yeyince hep artı 500 çıkarım Nil ondandır.yarına geçer
Başlarda öyle oluyo ama Sonra alışıyorsun Aynura 100 ipi bir dakkada atlıyorum artık bide okadar egzersizin eliptiğin üstüne yorgun bacaklarla.devam et alışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…