Gidip biraz evi toplayayım ... kahvemle geleyim sonra ..
Ocağa yemek koydum şimdi tatlım. Hemen açıyorum masayı yetiş
Geçen gün kardeşimle beraber aldık biz de. Kardeşim kot aldı, bende ince uzun kollu bir bluz aldım üzerinekızlar anneler günü için hediye fikirlerinizi almak isterim
Ben de bir kahve içerim sana zahmet10:30 da burada oll bende gelicem kahvem ile
Aa alerji durumunu kaçırmışım ben çok geçmiş olsun. Sağlığın normale dönsün de ödemler gider zaten.Teşekkür ederim canım evet bencede akşama birşeyler ekleyebilseydşm süpet olacaktı ama bugün hazırlıklıyım Üstüne akşama spor da ekleyebilirsem muhteşem olacak artık Perşembe'ye bi faydasını görmek ümidi ile
İyiyim efserim sen nasılsın ya biraz daha şişliklerim var gözüm De özellikle ama dün ki gibi kaşıntı ve kızarıklık kalmadı çok şükür sanırım bu ara fazla stresli bir dönem oldu
Afiyet olsun
Geçen gün kardeşimle beraber aldık biz de. Kardeşim kot aldı, bende ince uzun kollu bir bluz aldım üzerine
Moralini hiç bozma belki kilo inmez iki günde ama sıkılaşma başlamıştır bile. Onu düşün, canımı sıkma. Gidecek kilolar da.Of kaptanım offffo kadar spor yaptım kilom iyi inmemiş moralim çok bozuldu inan.şu an asık surat oturdum keyfim kaçtı
CanımmmmAfiyet olsun
Şu yumurtayı yiyebilmeyi çok isterdim. En sağlıklısı ama hiç sevmiyorum. Arasıra kurunane ve maydanozlu omlet yiyebiliyorum sadece
Ben de bir kahve içerim sana zahmet
Çocukluğumdan beri yiyemiyorum kokusuna bile tahammülüm yok. Çocuklara her sabah pişirip midem bulana bulana yediriyorum. Geçen gün bulaşık mak 2 defa çalıştırdım yumurta kokuyor diye.Canımmmmseni neyi rahatsız ediyor
Dediğim gibi senin menülerin yanında benimkiler 3 kişilik gibi kalıyorayyy gel cnm nedemek
elifcim dün sana yazacaktım unuttummm
yaa ben , açlıkta son noktayım yani bakma cidden az yiyorum ben
bir gün öncede çok kh aldıgım için baya bi az yemiştim yani
Ben de hiç sevmiyorum, ancak çırpılmış içine soğan, yeşillik vs eklenmiş halde yiyebiliyordum. Onu da haftada 1 zorla.. ama baktım olmuyor kilo verme yolunda sabah yenilen o bir yumurta çok etkili. Şimdi bol yeşilliği doğruyorum onun içine kayısı kıyamındaki yumurtayı koyup kesiyorum, üzerine bol kimyon ve peynir ile yumurta tadını tamamen bastırıp yemeye alıştım. Haftada 3 ya da 4 gün yiyebiliyorum böyle. Belki sana da yardımı olur. :)Afiyet olsun
Şu yumurtayı yiyebilmeyi çok isterdim. En sağlıklısı ama hiç sevmiyorum. Arasıra kurunane ve maydanozlu omlet yiyebiliyorum sadece
Çok güzel görünüyor kahvaltın, hem ellerine sağlık hem de afiyet olsun.:)
Anlıyorum benseverim tabi kokusu yetikten sonra banada itiçi gelir birazda pisirmeyle alakalı kuzum kaysı kıvamı ve rafatan kıvamı ćok koku yapmaz birde kimyon kokusunu büyük ölçüde alıyor tam pişince ben sadece bayazını yerim mesalaÇocukluğumdan beri yiyemiyorum kokusuna bile tahammülüm yok. Çocuklara her sabah pişirip midem bulana bulana yediriyorum. Geçen gün bulaşık mak 2 defa çalıştırdım yumurta kokuyor diye.
Çocukken annem çok zorlamıştı ondan herhalde içim almıyor yumurtayı
Akşam tek çorba içtiğin için tutmamış olabilir yanına büyük bi kase salatalıklı yoğurt yeseydin açlık maçlık bilmezdin.ben salata yapmaya üşenince öyle yaparımAy midem kazınıyor resmen ay zor duruyorum eve çikolata almışlar Allahım nefsime mukayyet olmaya çalışıyorum hayat basenli insanlara çok zor
Ooo kaçak Tuba göründü de bakem kaç kilosun diyetisyene devam ediyomusun selam verdiğine göre pişmanlık ve geri dönüş isteği gelmiş gibigünaydın arkadaşlar nasılsınız
Akşam ben böyle mangal yeyince hep artı 500 çıkarım Nil ondandır.yarına geçerDün ki menüm @Ausenciabegum75 İlginç şekilde sabah + 500 idim Benim bu meta ne olacak ya anlamadım bir anda düşüyor bir anda çıkıyor kafası döndü zaar Lavaboya da çıktım kendimi kilolu da hissetmiyorum göbek falanda yok
2 lt su içtim yaklaşık 2 saat yürüdüm(arkadaşımın bebesi peşinden koştuk düşün)
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt +15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Ara; 11:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; 12:15 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon taze fasulye + 200 gr kaymaksız sütaş yoğurt + 1 minik kase naneli çoban salata
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe (su mu tutuyor acaba)
Akşam; 19:15 - 4 ad.ızgara köfte + 1 ad.kanat ızgara minik + 2 dilim ekmek + 250 ml light kola (dışarıdaydık ondan şey ettim)
Başlarda öyle oluyo ama Sonra alışıyorsun Aynura 100 ipi bir dakkada atlıyorum artık bide okadar egzersizin eliptiğin üstüne yorgun bacaklarla.devam et alışırsınGünaydınlar kızlaaar...dün kendime atlamak için ip aldım.100de kalbim ağzıma geliyo 2set yaptım şimdilik.terledim baya...bugün burada bayram kızım evde onu gezmeye götürücem...şimdi kahvaltı zamanııı...
Yakın olsam sanada hazırlardımÇok güzel görünüyor kahvaltın, hem ellerine sağlık hem de afiyet olsun.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?