kızlar selamlar, yarından itibaren müsli dietine başlıyorum zira durumum çok kötü...
5 günde 5 kilo diyetimi yoksa k flex le 2 hafta mı karar veremiorum yaaa :84::84:
kolay gelsin Cemrecim.insallah bozmadan basarirsin.demek sendede durumlar kötü.ben tartilmiyorum bile.cuma günü tartilicam artik mecburen.bende pazar günü 5 günde 5 kilo diyeti yapicam.insallah 5 gün bozmadan dayanirim
Selam canım,evet cuma günü nasip olursa sabah erkenden gidicem.Bu haftaya mahsus kilo bildirimimi perşembe akşamından yaparım.
nevcim selam canim.bilemedim valla sorunun cevabini canim:26:simdi ne desem yalan olur,yanlis olur.sen mutlaka doktora git,sakin ihmal etme
Bitanem elbette her şok diyette olduğu gibi sağlıklı olduğunu iddia edemeyiz.Ama toparlanmak ve ivme kazanmak için ideal.Ben kılımı kıpırdatmadan 1 kg vermiştim,hem de dışına çıkarak.Dışına çıkılmazsa en az 3 kg kaçınılmaz.nevcim demek 5 günde 5 kilo diyetini öneriyorsun.senin tecrübelerine güvniyorum.simdiye kadar ynasmiyordum ama sen diyince yapma istegim geldi.tamamdir.zaten moral bozuklugundan diyet gitmisti benim.carsamba senin icecegi yapicam,persembe lapa yapicam.ondan sonra pazardan itibaren 5 g 5 k diyetini yapicam
Canım biliyorsun benim 21 günlük müsli programım cuma bitiyor.Toplamda müsli ile yaklaşık 3 kg atmış olucam 21 günde.Hem de bel kalça ve göğüsten 5'er cm inceldim.Bir de ki bu benim için müslinin en mucizevi yanı;müsli ile benim açlık duygum kayboldu.Ki ben öyle böyle obur değilimdir,ama müsli beni açlıktan muaf hale getirdi,gerçekten hem de kansere karşı çok kuvvetli bir antioksiden.Bence herkes hayatında herhangi bir 21 gün kullanmalı bu sağlık deposunu.kızlar selamlar, yarından itibaren müsli dietine başlıyorum zira durumum çok kötü...
Kfleks;içinde bulunan ve cips çikolata vb ürünlerin içeriğinde de yer alan katkı maddeleri ile,açlığı harekete geçiriyor iddasını okumuştum.Yine de denedim ve diyete alışmış vücudum açlıktan kıvranıyordu.Hemen bıraktım.Sen bilirsin yine de Julia'cım.5 günde 5 kilo diyetimi yoksa k flex le 2 hafta mı karar veremiorum yaaa :84::84:
Başaracaksınben karar verdim.insallah basaririm
Kfleks;içinde bulunan ve cips çikolata vb ürünlerin içeriğinde de yer alan katkı maddeleri ile,açlığı harekete geçiriyor iddasını okumuştum.Yine de denedim ve diyete alışmış vücudum açlıktan kıvranıyordu.Hemen bıraktım.Sen bilirsin yine de Julia'cım.
Selam canım,evet cuma günü nasip olursa sabah erkenden gidicem.Bu haftaya mahsus kilo bildirimimi perşembe akşamından yaparım.
Bitanem elbette her şok diyette olduğu gibi sağlıklı olduğunu iddia edemeyiz.Ama toparlanmak ve ivme kazanmak için ideal.Ben kılımı kıpırdatmadan 1 kg vermiştim,hem de dışına çıkarak.Dışına çıkılmazsa en az 3 kg kaçınılmaz.
Canım biliyorsun benim 21 günlük müsli programım cuma bitiyor.Toplamda müsli ile yaklaşık 3 kg atmış olucam 21 günde.Hem de bel kalça ve göğüsten 5'er cm inceldim.Bir de ki bu benim için müslinin en mucizevi yanı;müsli ile benim açlık duygum kayboldu.Ki ben öyle böyle obur değilimdir,ama müsli beni açlıktan muaf hale getirdi,gerçekten hem de kansere karşı çok kuvvetli bir antioksiden.Bence herkes hayatında herhangi bir 21 gün kullanmalı bu sağlık deposunu.
Kfleks;içinde bulunan ve cips çikolata vb ürünlerin içeriğinde de yer alan katkı maddeleri ile,açlığı harekete geçiriyor iddasını okumuştum.Yine de denedim ve diyete alışmış vücudum açlıktan kıvranıyordu.Hemen bıraktım.Sen bilirsin yine de Julia'cım.
Başaracaksın
Bitanem 1.gün patates,2. gün sebze,3.gün süt ve süt ürünleri,4. gün et ürünleri,5. gün meyve.Bunları sınırsız,çiğ ya da pişmiş yiyebilirsin.Ama en önemli kural;Sabah tabağına ne koyuyorsan istersen 40 çeşit de koysan;sabah öğle akşam aynı tabakta aynı menü olacak.Acıktıkça yiyebilirsin.Bharat serbest,tuz ve şeker yasak ama ben serpmiştim tuzu azar azar.nevcim 5 günde 5 kg diyetini biraz açarmısın cnm ayrıntılarını neler yapmamız gerek
İnşallah canım,verirsin rahat ol.Hele dışına çıkmazsan en az 3 kg verirsin.ben de o kadar veririm inşallah...
Bitanem 1.gün patates,2. gün sebze,3.gün süt ve süt ürünleri,4. gün et ürünleri,5. gün meyve.Bunları sınırsız,çiğ ya da pişmiş yiyebilirsin.Ama en önemli kural;Sabah tabağına ne koyuyorsan istersen 40 çeşit de koysan;sabah öğle akşam aynı tabakta aynı menü olacak.Acıktıkça yiyebilirsin.Bharat serbest,tuz ve şeker yasak ama ben serpmiştim tuzu azar azar.
İnşallah canım,verirsin rahat ol.Hele dışına çıkmazsan en az 3 kg verirsin.
Bu kadarı yeterli canım,bir de yanında bol su öneriliyor.dietin ayrıntısı var mı?
Hanımlar biraz kaygılandım,sizlerle de paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz ben 4 ay önce diyete başladım.Diyetten önce de regl düzensizliğim vardı,doktor kilodan demişti hap kullanmamıştım daha da kilo aldırmasın diye.Diyete başladığım günlerde,idrarımdan 1-2 kere kan gelmişti çok afedersiniz.Tam panikleyecektim,geçti.Ben de üşüttüğümü düşünerek üzerinde durmadım.3 ay geçti üzerinden.Özellikle bu hafta afedersiniz,yine kahverengi ya da pıhtı şeklinde akıntı geldi.Ayy çok özür dilerim açık açık yazıyorum ama,fikir almaya çok ihtiyacım var.Acaba regl olmaya mı çalışıyor vücut da sökülemiyor amiyane tabirle,yoksa bitki çayı filan derken böbreklere mi çok yüklendim,yoksa spordan sonra üşütüyor muyum ki :26: Cuma günü hazır tatilken okullar,doktora gidicem.Ama birden çok panikledim bugün ya böbrekse diye
Canım çok teşekkür ederim ilgin için,gerçekten rahatladım sen serin konuşunca.İlçemizin diyetisyeninin doğum izni bitmiş.Cuma Ona gidicem,zaten kan ve idrar tahlili istiyormuş daha net bilgi alırım dediğin gibi.Dahiliyeye de gösteririm sonuçları,ürolojiye de.Sağlık şakaya gelmez.İdrar yaparken sorunum yok,ağrım da yok.Bugünlerde bel be bacak ağrım arttı ama ben yürüyüşe bağlamıştım.Dediğin gibi taş vesaire de olabilir,regl ile alakalı da çıkabilir.Rabbim korktuğumuz yere uğratmasın.(AMİN)nevcim canım bu kanama yada lekelenme yada akıntı herneyse önce nerden geldiğini tespit etmen gerek rahimden mi yoksa idrar yollarından gelen bişeymi..
eğer rahimdense dertlencek bi durum yok regl ile alakalı bişeydir .. vücut kilo verdiğinden yeni duruma alısmaya calısıyordur. ama idrar yolları yada böbreklerle ilgili bişiyse enfeksiyondan basla ucu acık sekilde düşün.. tatlım idrar yaparken yanman zorlanman ağrın vs oluyormu doktor bunları sorabilir bi kendini dinle yada böbreklerinde ağrı hissediyormusun ara ara bile olsa bi belirti olabilir..sonucda doktor kesin ve doğru olanları söylicektir umarım basit bişidir canım şimdiden gecmiş olsunn
Bitanem 1.gün patates,2. gün sebze,3.gün süt ve süt ürünleri,4. gün et ürünleri,5. gün meyve.Bunları sınırsız,çiğ ya da pişmiş yiyebilirsin.Ama en önemli kural;Sabah tabağına ne koyuyorsan istersen 40 çeşit de koysan;sabah öğle akşam aynı tabakta aynı menü olacak.Acıktıkça yiyebilirsin.Bharat serbest,tuz ve şeker yasak ama ben serpmiştim tuzu azar azar.
İnşallah canım,verirsin rahat ol.Hele dışına çıkmazsan en az 3 kg verirsin.
Ben de çalışarak,30 mini mini yavrucağa meram anlatmaya çalışırak yaptım canım bu diyetinevcim cnm bende en kısa zaaman da deneyeceğim bunu o zaman ama çalışıorum yaaa ben acaba uyabilirmiyim tam olarak :97::97:
Ben de çalışarak,30 mini mini yavrucağa meram anlatmaya çalışırak yaptım canım bu diyetiYaparsın merak etme,yapılışı zor değil.
selam kizlar.ben geldim,döndüm,burdayim.cok cabuk oldu yav gidisimle gelisim
yok ben izin falan yapmiycam,sizsiz duramadim valla.yapamadim.
canlarim benim.benim icin yazdiklarinizi okudum demin.size cok cok tesekkür ederim.
nasil bir bag kurmusuz biz yaaa.masallah.
hepinizin benim icin yazdiklari gözlerimi doldurdu.
ganfede yaptiginiz israrlar gururumu oksadi.
hele kirmizimin o gün kilosuna bile sevinememesi,oyyyyy ne diyim daha.
yok ben izinli falan degilim.temelli gitmiyorum.
moralim hala bozuk.2 senedir ben kardesimin yanina tasinicaz diye bekliyorum.ama hic birsey düz gitmedi.
orada ev bulamiyoruz birtürlü,esime is olmadi.yani hayalim yikildi maalesef.yinede bunada skür diyorum.napiyim.
ama bu oturdugum evde daha fazla duramiycam.7. ayda güya gidecektik o sehre diye,bende psikolojik olarak büyük bir soguma oldu,bu ve karsi,bu semte karsi,hatta buadaki cevreme karsi.
ama esim tamamhemen baska uzak bir semtten ev bulalim dedi,ben birazcikta olsa mutlu olayim diye,saglsun.su an ev ariyoruz.Allah kerim
azerımmmm yıhuhuhuhuhuu gelmısssınnn cok sukurrrgecmisi okuyunca iyice anladimki,burasi asla birakilmaz.49 kiloya bile düssem,digerarkadaslarim cikmadikca bende cikmiycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?