Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nevcim demek 5 günde 5 kilo diyetini öneriyorsun.senin tecrübelerine güvniyorum.simdiye kadar ynasmiyordum ama sen diyince yapma istegim geldi.tamamdir.zaten moral bozuklugundan diyet gitmisti benim.carsamba senin icecegi yapicam,persembe lapa yapicam.ondan sonra pazardan itibaren 5 g 5 k diyetini yapicam

kızlar selamlar, yarından itibaren müsli dietine başlıyorum zira durumum çok kötü...

kolay gelsin Cemrecim.insallah bozmadan basarirsin.demek sendede durumlar kötü.ben tartilmiyorum bile.cuma günü tartilicam artik mecburen.bende pazar günü 5 günde 5 kilo diyeti yapicam.insallah 5 gün bozmadan dayanirim

5 günde 5 kilo diyetimi yoksa k flex le 2 hafta mı karar veremiorum yaaa :84::84:

nevcim selam canim.bilemedim valla sorunun cevabini canim:26:simdi ne desem yalan olur,yanlis olur.sen mutlaka doktora git,sakin ihmal etme
Selam canım,evet cuma günü nasip olursa sabah erkenden gidicem.Bu haftaya mahsus kilo bildirimimi perşembe akşamından yaparım.
Bitanem elbette her şok diyette olduğu gibi sağlıklı olduğunu iddia edemeyiz.Ama toparlanmak ve ivme kazanmak için ideal.Ben kılımı kıpırdatmadan 1 kg vermiştim,hem de dışına çıkarak.Dışına çıkılmazsa en az 3 kg kaçınılmaz.
kızlar selamlar, yarından itibaren müsli dietine başlıyorum zira durumum çok kötü...
Canım biliyorsun benim 21 günlük müsli programım cuma bitiyor.Toplamda müsli ile yaklaşık 3 kg atmış olucam 21 günde.Hem de bel kalça ve göğüsten 5'er cm inceldim.Bir de ki bu benim için müslinin en mucizevi yanı;müsli ile benim açlık duygum kayboldu.Ki ben öyle böyle obur değilimdir,ama müsli beni açlıktan muaf hale getirdi,gerçekten hem de kansere karşı çok kuvvetli bir antioksiden.Bence herkes hayatında herhangi bir 21 gün kullanmalı bu sağlık deposunu.
5 günde 5 kilo diyetimi yoksa k flex le 2 hafta mı karar veremiorum yaaa :84::84:
Kfleks;içinde bulunan ve cips çikolata vb ürünlerin içeriğinde de yer alan katkı maddeleri ile,açlığı harekete geçiriyor iddasını okumuştum.Yine de denedim ve diyete alışmış vücudum açlıktan kıvranıyordu.Hemen bıraktım.Sen bilirsin yine de Julia'cım.
ben karar verdim.insallah basaririm
Başaracaksın

nevcim 5 günde 5 kg diyetini biraz açarmısın cnm ayrıntılarını neler yapmamız gerek

ben de o kadar veririm inşallah...

nevcim 5 günde 5 kg diyetini biraz açarmısın cnm ayrıntılarını neler yapmamız gerek
Bitanem 1.gün patates,2. gün sebze,3.gün süt ve süt ürünleri,4. gün et ürünleri,5. gün meyve.Bunları sınırsız,çiğ ya da pişmiş yiyebilirsin.Ama en önemli kural;Sabah tabağına ne koyuyorsan istersen 40 çeşit de koysan;sabah öğle akşam aynı tabakta aynı menü olacak.Acıktıkça yiyebilirsin.Bharat serbest,tuz ve şeker yasak ama ben serpmiştim tuzu azar azar.
ben de o kadar veririm inşallah...
İnşallah canım,verirsin rahat ol.Hele dışına çıkmazsan en az 3 kg verirsin.

dietin ayrıntısı var mı?

nevcim canım bu kanama yada lekelenme yada akıntı herneyse önce nerden geldiğini tespit etmen gerek rahimden mi yoksa idrar yollarından gelen bişeymi..
eğer rahimdense dertlencek bi durum yok regl ile alakalı bişeydir .. vücut kilo verdiğinden yeni duruma alısmaya calısıyordur. ama idrar yolları yada böbreklerle ilgili bişiyse enfeksiyondan basla ucu acık sekilde düşün.. tatlım idrar yaparken yanman zorlanman ağrın vs oluyormu doktor bunları sorabilir bi kendini dinle yada böbreklerinde ağrı hissediyormusun ara ara bile olsa bi belirti olabilir..sonucda doktor kesin ve doğru olanları söylicektir umarım basit bişidir canım şimdiden gecmiş olsunn

Canım çok teşekkür ederim ilgin için,gerçekten rahatladım sen serin konuşunca.İlçemizin diyetisyeninin doğum izni bitmiş.Cuma Ona gidicem,zaten kan ve idrar tahlili istiyormuş daha net bilgi alırım dediğin gibi.Dahiliyeye de gösteririm sonuçları,ürolojiye de.Sağlık şakaya gelmez.İdrar yaparken sorunum yok,ağrım da yok.Bugünlerde bel be bacak ağrım arttı ama ben yürüyüşe bağlamıştım.Dediğin gibi taş vesaire de olabilir,regl ile alakalı da çıkabilir.Rabbim korktuğumuz yere uğratmasın.(AMİN)

Son düzenleme:

nevcim cnm bende en kısa zaaman da deneyeceğim bunu o zaman ama çalışıorum yaaa ben acaba uyabilirmiyim tam olarak :97::97:

nevcim cnm bende en kısa zaaman da deneyeceğim bunu o zaman ama çalışıorum yaaa ben acaba uyabilirmiyim tam olarak :97::97:
Ben de çalışarak,30 mini mini yavrucağa meram anlatmaya çalışırak yaptım canım bu diyeti Yaparsın merak etme,yapılışı zor değil.

Ben de çalışarak,30 mini mini yavrucağa meram anlatmaya çalışırak yaptım canım bu diyeti Yaparsın merak etme,yapılışı zor değil.

hadi bakalım o zaman çarşamba günü başlayayım yarın biraz alışveriş yapayım önce sebzeden mi başlasam aacaba

gecmisi okuyunca iyice anladimki,burasi asla birakilmaz.49 kiloya bile düssem,digerarkadaslarim cikmadikca bende cikmiycam
azerımmmm yıhuhuhuhuhuu gelmısssınnn cok sukurrr ayy dah yenı tanıstım ama gercekten cok uzulmustum senın gıtmene tatlım yaa bıdaha sakın boyle bısey yapma ben mezun olana kadar sana burdan ayrılmayı yasaklıyorum ıste okadar

canlarımm bugun aksamustu ısten cıktımm annemlere gıttık yedım valla ne oldu bana kırmıszı gulum bılmıyorum ama gercekten cok yogun bır ıs programı verdıler nasıl yetısıcek ayın 30 una kadar dıye dertten tasadan ısımı yapamaıyorum kı ılerlesınde cabuk bıtsın bos bos oturuyorum..hooofff hoooff aslında bunlar bahane ısıme kendımı versem 2 gun bılemedın 3 gune bıtıcek ama veremıyorum ıste kendımı:84::84:

yaa bılemıyorum kızlar teee gecen temmuzdan berı dıyet yapıyorum artık oakdar cok yoruldumkıı bıde ben yaklasık bı 10 yıldır falan hıcccccc ama hııııcccc 62 kıloyu ve altını gormedım sımdı oralara geldımya burdan sonrası ımkansız gıbı gelıyor neden bılmıyorumm.. ama gercekten cok umutsuzmm benımm yanııı koskacamann mınnosun 50 lı bır rakama ınebılıcegıne hııc ınanmıyorumkı oyuzden artık dıyet yapmak ıstemıyorum yaaa ne olucak benım halım kızlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…