CanımmmYakın olsam sanada hazırlardımyol arkadaşımı ellerimle beslerdim
En bı sevdiğim bizim ev hep yumurtacı bide kalabalık koli koli alıyoruzAfiyet olsun
Şu yumurtayı yiyebilmeyi çok isterdim. En sağlıklısı ama hiç sevmiyorum. Arasıra kurunane ve maydanozlu omlet yiyebiliyorum sadece
Ben kıyafet düşünüyorum canım anneme etek bulamazsam gömlekkızlar anneler günü için hediye fikirlerinizi almak isterim
Bence de zaten saçmaladı gibi39 bölümlük diye duydum canım. 34 bölüme geçti. Tadında bırakalım demiş senaristler
Bence devam etmeyecek başka bir şey de kalmadı gibidünkü sanırım 33.bölümdü ben 39 da bitecek diye duydum,tek sezon değilmiş seneye devam edecek diyenide duydum ama hep duydum net bilgim benimde yok açıkcası
Ayy nasıl güzel afiyet olsun
Günaydınlarr kızlarr kıpır kıpır benn sabah çarşı pazar tozuttum geldim
Akşam ben böyle mangal yeyince hep artı 500 çıkarım Nil ondandır.yarına geçer
daha önceki deneyimlerimden daha istekli ve azimliyim inşallah hep devam ederCanımmmBirbirimize böyle destekken o fazla kiloların hiç şansı yok bizde zaten.
Pizzada kesin kepekli undandır
Bol kaşarlı bir şeye benziyor amaPizzada kesin kepekli undandır
Aa alerji durumunu kaçırmışım ben çok geçmiş olsun. Sağlığın normale dönsün de ödemler gider zaten.
10:30 da burada oll bende gelicem kahvem ile
Ocağa yemek koydum şimdi tatlım. Hemen açıyorum masayı yetiş5 dk.ya başlıyore ♡
Kaptanım kilomu sormuşsun ama karnım kesin 7 aylık gibi eşim durup durup kilo almaya mı başladın diyor o derece onun için şimdiki kilom olayla falan demiyor ama mortim hiç sevinmesin daha 2 gün var hele obaklavadan sonra
Ne isterdim? hepimiz toplanıp böyle bir kahvaltı yapalımrötarlı geldim :) bitirdin mi kahveni
süper kahvaltı ... bak görünce yine karnım acıktı :)
5-6 parçaydı ütülenecek ...bitirdim geldim şekerim
Oyyy aeben güzel ekside ama ... oyy oyyy o şiş geçen haftada vardı sende..ne ola ki ?
Ne isterdim? hepimiz toplanıp böyle bir kahvaltı yapalım
Şöyle yemyeşil bir yerde kocaman bir sofraNe isterdim? hepimiz toplanıp böyle bir kahvaltı yapalım
Bende bende sonra zayıflardıkNe isterdim? hepimiz toplanıp böyle bir kahvaltı yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?