Halamın ayak seslerini duyuyorum ama kendisi ortada yok
Ütüler bitti, bir de şu kilere el atayım. Topluyorum topluyorum sürekli dağılıyor
Öğleni atlamak yerine akşam öğününü atlamak daha iyi olabilir. Bir de su miktarını daha da arttırabilirsin. Ama öğleni atlayıp akşam yemek yemeği yapma, o daha da artı çıkarabilir.Kızlar bend iyi değilim yaaaaa
Cissssss yok ama 400 fazla neyapabilirim
Bugün geç kahvaltı yaptım limonlu zencefili su hazırladım öğlen yrmicen belki ayran
Akşam karnabahar yemeği var
Ne onerirsiniz
o hala sana ugramadan bana ugrarsa hiç şaşırmam .Halamın ayak seslerini duyuyorum ama kendisi ortada yok
aldım onun haberlerini ben haftasonu eltim görmüş onu.beraberlermiş.yemişler içmişlerrr...
Aslinda hepsini toplasan belki 1 ogunde yenilecek miktarda orticim..bugun pro takiliyorumAz yemişsin orticim ama ekmek, pilav, bisküvi derken gün boyu kh almışsın.
Selam millet..
Tv de 270 kiloluk insanlarin mide ameliyati ve sonrasi yasadiklarini seyrediyorum..ne sıkıntılar yasiyorlar..kadindan tam 19 kilo lenf odemi tumoru aldilar..suan kendimi acayip zayif hissediyorum onlari seyrederken..
Geliyom ya bacim denk gelmiyoruz:)hülya nerelerdesinnnn
TLC de mi izliyorsun ?
aynenn yaaa , allaha şşükür feci degiliz bizler
ankara planın varmı yazın ?
görüşmek isterim
Çok karışık değilmiş toparlandı çabuk. 2 tane 5er katlı raf almıştık bizde ikea'dan. Bütün dağınığı topluyor dediğin gibi, kiler olmasa napardım bilmem
ya elif benimd ekiler agzına kadar gelmiş valla çok büyük degil zaten
amaaa nasıl doluyor okadar anlamıyorum benimde el atmam lazım
iki dolap var benimkide , dar yer yok ikisi arasında yer ama baya toparlıyor evdeki kalabalıgı
Ben de gördüm az önce o kadını. Kadın benden 200 kilo fazla diye düşünmüştüm hatta.Selam millet..
Tv de 270 kiloluk insanlarin mide ameliyati ve sonrasi yasadiklarini seyrediyorum..ne sıkıntılar yasiyorlar..kadindan tam 19 kilo lenf odemi tumoru aldilar..suan kendimi acayip zayif hissediyorum onlari seyrederken..
Geliyom ya bacim denk gelmiyoruz:)
Temmuzda gelecegim insallah gorumcem dogum yapacak.insallah bende gorusmeyi cok isterim :)))))
Evet tlc de..
Çok karışık değilmiş toparlandı çabuk. 2 tane 5er katlı raf almıştık bizde ikea'dan. Bütün dağınığı topluyor dediğin gibi, kiler olmasa napardım bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?