Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok karışık değilmiş toparlandı çabuk. 2 tane 5er katlı raf almıştık bizde ikea'dan. Bütün dağınığı topluyor dediğin gibi, kiler olmasa napardım bilmem

şanslısınız benim evde ne balkon var ne kiler,halimi siz düşünün

hülya nerelerdesinnnn
TLC de mi izliyorsun ?

aynenn yaaa , allaha şşükür feci degiliz bizler
ankara planın varmı yazın ?
görüşmek isterim

tlc ve lifetime channel en sevdiğim kanallardan
alaskadaki satılık evlere bayılıyorum

şanslısınız benim evde ne balkon var ne kiler,halimi siz düşünün

tlc ve lifetime channel en sevdiğim kanallardan
alaskadaki satılık evlere bayılıyorum
Benim evim küçük 77m2, kiler de olmasa nasıl toparlanırmış bilmem

Gerçi o kanallarda ev seçenlere bakıyorum da 30-40 m2 hep evler. 300 bin dolara zor buluyorlar 30m2 evi

benimde bi evlenirken aldıgım gümüşlük
birde 3 kapılı çocukalrın eski dolabı var
akşam gidip bende bir el atayım barii

allah kolaylık versin,dolapların içini dök,sil,ayıkla yerleştir aslında çok severim düzen takıntım vardır ama üst üste gelince yoruyo insanı
bende dün akşam tv izlerken garanti belgelerini koyduğum bi çanta vardı döktüm,serdim,teeeee yıllar önceden kalma garanti belgeleri,kullanma klavuzları ayıkla ayıkla bitmedi,bu akşam kaldığım yerden devam edicem...allahtan oturarak yapılıyo yormuyo

Benim evim küçük 77m2, kiler de olmasa nasıl toparlanırmış bilmem

Gerçi o kanallarda ev seçenlere bakıyorum da 30-40 m2 hep evler. 300 bin dolara zor buluyorlar 30m2 evi

benim evde küçük elif, toplasan 80 metrekare ancak,2+1,bende yatak odası banyosundaki duşakabinin içini ayakkabı kutularıyla doldurdum,konservelerdi,ceviz,fındık,mangal,ne varsa içinde attım kapağını kapattım

ayy evet gelir düzeyleri yüksek sanırım çünkü yeni evliler bile 250-300 bin dolarlık ev bakıyo
bazen 150 bin dolarlık bütçeliler geliyo bunlar fakir diyorumbazende 400 bin üstüler geliyo işte onların baktığı evler daha bi güzel oluyo

Niye kıskanalım ki

Bana yakın olsanız hiç sorun olmazdı siz bahcemize götürürdüm

Herşey sağlıklı diyetlik olurdu
Bahçeli evi nasıl çok istiyorum anlatamam canı gönülden dileğim bahçeli müstakil dubleks bir ev. Geçenlerde niyetine bir girdik ama trilyonları geçmiş fiyatlar yanına yaklaşılmıyor müstakillerin

Bahçeli evi nasıl çok istiyorum anlatamam canı gönülden dileğim bahçeli müstakil dubleks bir ev. Geçenlerde niyetine bir girdik ama trilyonları geçmiş fiyatlar yanına yaklaşılmıyor müstakillerin

ayy eşimle benimde en büyük hayalimiz,dubleksine gerek yok temizlikle uğraşamam,bahçeli olsun,yazları bi yatmaya girerim hem evde kirlenmez

Allah herkesin gönlüne göre ev nasip eder inşallahkocaman AMİİNNN

selam kizlar nasilsiniz, telefonum tamire gitti elime leptop almisken sizede bakayim dedim ramazan muhabbeti yapmissiniz masallah bizim burda 1.30 da sahur bitiyo 10 dada iftar ben zaten sahur yapmiyorum kalksam bile anca su icebiliyorum
Nerde yaşıyorsun? İftar sahur bir oluyor nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…