- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ya bu havalar ne zman ısınıcak vallahi bıktım ya
ceket ile oturuyorum şuan donuyorum
bütün enerjimi alıyor bu gri hava ya
ya elif benimd ekiler agzına kadar gelmiş valla çok büyük degil zaten
amaaa nasıl doluyor okadar anlamıyorum benimde el atmam lazım
iki dolap var benimkide , dar yer yok ikisi arasında yer ama baya toparlıyor evdeki kalabalıgı
Çok karışık değilmiş toparlandı çabuk. 2 tane 5er katlı raf almıştık bizde ikea'dan. Bütün dağınığı topluyor dediğin gibi, kiler olmasa napardım bilmem
hülya nerelerdesinnnn
TLC de mi izliyorsun ?
aynenn yaaa , allaha şşükür feci degiliz bizler
ankara planın varmı yazın ?
görüşmek isterim
yine incecik gömlek mi giydin masumya bu havalar ne zman ısınıcak vallahi bıktım ya
Benim evim küçük 77m2, kiler de olmasa nasıl toparlanırmış bilmemşanslısınız benim evde ne balkon var ne kiler,halimi siz düşünün
tlc ve lifetime channel en sevdiğim kanallardan
alaskadaki satılık evlere bayılıyorum
Sorma ya bi sıcak bi soğuk martı mayısta yaşıyoruz. Gerçi Ramazanda mayıs gibi olursa rahat geçer.ya bu havalar ne zman ısınıcak vallahi bıktım ya
benimde bi evlenirken aldıgım gümüşlük
birde 3 kapılı çocukalrın eski dolabı var
akşam gidip bende bir el atayım barii
Niye kıskanalım kiSüpeeeer olurdu yaaa .
Bizim gruptan buluşanlar oldu zaten ...hiiiiiçççç kıskanmadım
Bana yakın olsanız hiç sorun olmazdı sizi bahcemize götürürdümŞöyle yemyeşil bir yerde kocaman bir sofra
Herşey sağlıklı diyetlik olurduBende bende sonra zayıflardık
4 ayda 30 kilo alıp 4 ayda geri veriyor adamlar amakuzularinannesi ben o programa bayılıyorum. Kilo almak isteyenlere gıcık gıcık bakıp dedikodusunu yapıp rahatlıyorum kendimce
Benim evim küçük 77m2, kiler de olmasa nasıl toparlanırmış bilmem
Gerçi o kanallarda ev seçenlere bakıyorum da 30-40 m2 hep evler. 300 bin dolara zor buluyorlar 30m2 evi
Bahçeli evi nasıl çok istiyorum anlatamam canı gönülden dileğim bahçeli müstakil dubleks bir ev. Geçenlerde niyetine bir girdik ama trilyonları geçmiş fiyatlar yanına yaklaşılmıyor müstakillerinNiye kıskanalım ki
Bana yakın olsanız hiç sorun olmazdı siz bahcemize götürürdüm
Herşey sağlıklı diyetlik olurdu
10 da iftar mıselam kizlar nasilsiniz, telefonum tamire gitti elime leptop almisken sizede bakayim dedim ramazan muhabbeti yapmissiniz masallah bizim burda 1.30 da sahur bitiyo 10 dada iftarben zaten sahur yapmiyorum kalksam bile anca su icebiliyorum
Bahçeli evi nasıl çok istiyorum anlatamam canı gönülden dileğim bahçeli müstakil dubleks bir ev. Geçenlerde niyetine bir girdik ama trilyonları geçmiş fiyatlar yanına yaklaşılmıyor müstakillerin
Amin inşallahayy eşimle benimde en büyük hayalimiz,dubleksine gerek yok temizlikle uğraşamam,bahçeli olsun,yazları bi yatmaya girerim hem evde kirlenmez
Allah herkesin gönlüne göre ev nasip eder inşallahkocaman AMİİNNN
yine incecik gömlek mi giydin masum
bende hırka var üstümde,benimde ayaklarım çok üşüyo
Nerde yaşıyorsun? İftar sahur bir oluyor nerdeyseselam kizlar nasilsiniz, telefonum tamire gitti elime leptop almisken sizede bakayim dedim ramazan muhabbeti yapmissiniz masallah bizim burda 1.30 da sahur bitiyo 10 dada iftarben zaten sahur yapmiyorum kalksam bile anca su icebiliyorum
öyle canim Rabbim veriyo kolayligini bi sekilde o kadar gec olunca tabi bi corbayla tikaniyorum ben sonrada enerji 0 zorlayip yemege calisincada migdem bulaniyo ama sikayetci degilim cok sükür10 da iftar mıallah kolaylık versin
almanya canimNerde yaşıyorsun? İftar sahur bir oluyor nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?