Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kizlar nasilsiniz, telefonum tamire gitti elime leptop almisken sizede bakayim dedim ramazan muhabbeti yapmissiniz masallah bizim burda 1.30 da sahur bitiyo 10 dada iftar ben zaten sahur yapmiyorum kalksam bile anca su icebiliyorum
Yurtdışındamısın? Bende Moskova'da yaşarken 23 te yapıyorduk iftarı. çok zor oluyordu.

Günaydınlar herkese
Daha yeni kahvaltı yapabildim (kaptanıma söylemeyin )
@Antepia27 Ben hazırım canım, yağları koydum ateşe eriyorlar

merhaba sana bi hoşgeldin diyemedimm yaaa , akşam yogunluktan
sabah unutkanlıktan hşgeldin, erir bitersin inaşşall

bende çok seviyorum ayıklamayıı en bi sevdigim iş evden çöp çıkarmak

Benim evim küçük 77m2, kiler de olmasa nasıl toparlanırmış bilmem

Gerçi o kanallarda ev seçenlere bakıyorum da 30-40 m2 hep evler. 300 bin dolara zor buluyorlar 30m2 evi
benim evde 75 kare benim de kücücük bi kilerim var ama esya koydukca genisliyor sanki

O programı bilmiyorum hangi kanalda..?
Tlc ya da lifetime

Fitness eğitmenleri yardımcı olmak için önce 4 ayda sürekli yiyip 20-30 kilo alıyor. Buarada kilolu olan kişi de kendi kendine kilo vermeye çalışıyor. 4 ay sonunda ikisi de kilolu halde oluyorlar spor yaparak birlikte zayıflıyorlar diğer 4 ayda

oo yaknsın kesin görüşürüzz , görümcende yakındı bana sanırm
siz iş içinmi antalyadasınız ?
Eşimle memleketlerimiz farklı..üniversiteden beraberiz..nerede yaşayalım dedik Antalya'da karar kıldık..18 yıldır Antalyadayız..Burdur'da çalışıyordum böyle karar alınca ayrılıp Antalya'da işe başladım..sonra eşim geldi askerliğini yapıp..

İnternetten bakayım merak ettim..biraz mantıksız geldi bana..bu Amerikalılar bi tuhaf..

Bunlara bakma telefon kafayı yedi iyice smyli silmiyor kendi kendine takılıyorlar
Bahçeli evi nasıl çok istiyorum anlatamam canı gönülden dileğim bahçeli müstakil dubleks bir ev. Geçenlerde niyetine bir girdik ama trilyonları geçmiş fiyatlar yanına yaklaşılmıyor müstakillerin
Bizim bulunduğum yerden 8 km uzakta eşimin dedesinden kalma eski bir evi var bizde yazın gitip biraz nostaji yapıyoruz
:)

Bir ev bulduk 150 m2, giyinme odalı, çift banyo(ebeveyn banyosu gibi değil epey büyük ikisi de), kocaman bir mutfak falan ama eşim evin içine bile girip bakmadı. Yokuşta olduğu için bir yandan 3. Kat, bir yandan giriş gibi duruyordu çünkü. Yeri düzgün olsa çok güzeldi ev

programın adını merak ettim canım? ingilizce mi izliyorsun?

exmadon hoşgeldin canım yaşımız aynı ama sanırım sen evlisin :) ausa takıl gitsin yağlar

Bunlara bakma telefon kafayı yedi iyice smyli silmiyor kendi kendine takılıyorlar

Bizim bulunduğum yerden 8 km uzakta eşimin dedesinden kalma eski bir evi var bizde yazın gitip biraz nostaji yapıyoruz
:)
Yazın bizde 2 hafta kayınvalidemde kalıyoruz. Tam hayalimdeki gibi bir yerde yaşıyorlar. Bahçeli dubleks. Çocuklara havuz, salıncak. Bahçeden koşup meyve, domates, salatalık vs toplayıp geliyor. Semaveri yak bahçede çay keyfi falan

selam kizlar nasilsiniz, telefonum tamire gitti elime leptop almisken sizede bakayim dedim ramazan muhabbeti yapmissiniz masallah bizim burda 1.30 da sahur bitiyo 10 dada iftar ben zaten sahur yapmiyorum kalksam bile anca su icebiliyorum
Allah kuvvet versin canım bayağı geçmiş bizde İstanbul'da geç açıyoruz ama en azından 1-2 fark ediyor
he anca rüyanda.

İçime doğmuş, en az +500 olacağını düşünüyorum
Ahahaha begum75 seni bir sevesim geldi gözüme hoş göründün iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…