- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
yine derken ?
yok herbişeyim var benim iş yerinde ceket, hırka, şal
bot
Yurtdışındamısın? Bende Moskova'da yaşarken 23 te yapıyorduk iftarı. çok zor oluyordu.
sen kaç düşündün benim içinAllah kuvvet versin canım bayağı geçmiş bizde İstanbul'da geç açıyoruz ama en azından 1-2 fark ediyor
Ahahahabegum75 seni bir sevesim geldi gözüme hoş göründün iyice
Bizimki tamamen köy evi ama nostajisini o havasını seviyorum kanaviceli sedilirler varYazın bizde 2 hafta kayınvalidemde kalıyoruz. Tam hayalimdeki gibi bir yerde yaşıyorlar. Bahçeli dubleks. Çocuklara havuz, salıncak. Bahçeden koşup meyve, domates, salatalık vs toplayıp geliyor. Semaveri yak bahçede çay keyfi falan
Yok bizim mortiliğimiz daha masum geldisen kaç düşündün benim için
Yok bizim mortiliğimiz daha masum geldi
geçen gördüm gömlekliydin dedim yazı getirmiş ben hala kazak hırka ondan dedim yani gömlek mi giydin diye
sen evdeki dolabın yarısını işyerine taşıdın desene
23 müüay bana bişeyler oluyo
allah güç kuvvet versin size
Eşimle memleketlerimiz farklı..üniversiteden beraberiz..nerede yaşayalım dedik Antalya'da karar kıldık..18 yıldır Antalyadayız..Burdur'da çalışıyordum böyle karar alınca ayrılıp Antalya'da işe başladım..sonra eşim geldi askerliğini yapıp..
Bana çıkacakmış gibi geldi hiç iyi olmadı bukıyamıyoz biz birbirimize,bu mortilikten artı sonuç çıkmaz inşallah
bu gün çok gerginim,
hırkamı çıkmrmıştım
hatta koltugun üzerinde duruyor dikkat ettinse :)
aaa ne güzel brilikte karar verdiniz , antalyada güzel memleket
Bana çıkacakmış gibi geldi hiç iyi olmadı buSeninle ben morti olamıyoruz Bundan sonra olalım cumaya kadar nasıl kasacağız bakalım az kıyak birbirimize Şu saate kadar ne yedin
burasıda neresi, çok güzel
dengesiz bir iş arkadaşı yüzünden ya, işini yapmıyor, birde kendini haklı gibi gösteriyor, sinir oldum, onun yüzünden ben geriliyorum.nedennn saraycam hayırdır , görüşemiyorzda senle epeydir..
bende daha almadım ama ayakkabı alacağım, perşembe hallederimSevgili eltimle anneler günü için kv hediye almak için alışverişe cıkıyorum çok istekliyim bilemezsiniz
Bahsetim az önce eşimin dedelerinde kalma eski nostajik bir ev yazın çoğunluk ordayımburasıda neresi, çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?