vayy emeğe bakarmısın
kıl oldum kadına, poposunu kaldırmıyor, diycem korkma erimezsabah bende öyleydim 3 kişiye çattım
Biz yemek takımı alacagız cok önce söylemiştik şimdi sen git diyemedimbende daha almadım ama ayakkabı alacağım, perşembe hallederim
çok güzel canım, eski evler canlandı aklımda, halen böyle kalması ayriyetten güzel, aman bozmayın, kalsın öyle,Bahsetim az önce eşimin dedelerinde kalma eski nostajik bir ev yazın çoğunluk ordayım
Sevgili eltimle anneler günü için kv hediye almak için alışverişe cıkıyorum çok istekliyim bilemezsiniz
ooo sizinki iyiymişBiz yemek takımı alacagız cok önce söylemiştik şimdi sen git diyemedim
kıl oldum kadına, poposunu kaldırmıyor, diycem korkma erimez, olmuyor işte
O evde bir sandigin içinden cikti dandeleri yıpranmisti bende elden gecirdimvayy emeğe bakarmısın
ne güzel bi kanaviçe o öyle,yapanın eline sağlık
valla çok iyi etmişsin çok emek isteyen bişey,çokta güzel olmuş hepinizin eline sağlıkO evde bir sandigin içinden cikti dandeleri yıpranmisti bende elden gecirdim
Yikmak icin baya islem gerkiyor izin fila falan 200 yıllık bir ev net var aslında ev videolarıçok güzel canım, eski evler canlandı aklımda, halen böyle kalması ayriyetten güzel, aman bozmayın, kalsın öyle,
yutkunmadım valla, hep alttan alırsam olmuyor, söyledim söyleyeceğimi, bi toton erimez demedim, içimde kaldısorma insan çok şey söylemek istiyor ama yutkunuyor malesef,bi çay al azcık koridordan dışları bak,dışarı çık nefes al gel
süper ya, nerede evYikmak icin baya islem gerkiyor izin fila falan 200 yıllık bir ev net var aslında ev videoları
gömleğin çok güzeldi gözlerimi alıpta başka şeye bakamadım
kaptan kafalarımızı tokuştururo yüzden kıy bana
sabah
peynir çeşitleri,siyah ve yeşil zeytin,1 yumurta,1 dilim ekmek,limonlu semiz
öğlen
yoğurt,salata,mercimek çorbası,4 sulu köfte (köfteler silindir gibiydi)
sen ne yedin?
Sevgili eltimle anneler günü için kv hediye almak için alışverişe cıkıyorum çok istekliyim bilemezsiniz
dengesiz bir iş arkadaşı yüzünden ya, işini yapmıyor, birde kendini haklı gibi gösteriyor, sinir oldum, onun yüzünden ben geriliyorum.
Ben kendimi bile kıskadım hić sorma
gören gözelr güzel cnm teşekür ederim
ayyyy nasıl güzel , nasıl kıskandımmmm seni
aman heryerde var yaaa bizim burasıda o dengesizlerle dolu malesef ki
Silindir nasıl oluyorgömleğin çok güzeldi gözlerimi alıpta başka şeye bakamadım
kaptan kafalarımızı tokuştururo yüzden kıy bana
sabah
peynir çeşitleri,siyah ve yeşil zeytin,1 yumurta,1 dilim ekmek,limonlu semiz
öğlen
yoğurt,salata,mercimek çorbası,4 sulu köfte (köfteler silindir gibiydi)
sen ne yedin?
ayyy benim memleketimm, burası hangi ilçe canımCanım konak dediği yer onun cümle kapısı orası biz arka kapı tarafını kullanıyoruz.
benim bi eltim bile yokk nasıl kıskandım anla senBen kendimi bile kıskadım hić sorma
Hemşommmmayyy benim memleketimm, burası hangi ilçe canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?