bizde darende ama yıllar oldu gitmeyeli, sevgili hemşomHemşommmm
Yeşiyurt kiraz cenneti
Çok şanlısın boşverbenim bi eltim bile yokk nasıl kıskandım anla sen
Öğleni atlamak yerine akşam öğününü atlamak daha iyi olabilir. Bir de su miktarını daha da arttırabilirsin. Ama öğleni atlayıp akşam yemek yemeği yapma, o daha da artı çıkarabilir.
Vaktim yok diye oyle olacak okulazoryetistim iki ayranla tokluk sağladımÖğleni atlamak yerine akşam öğününü atlamak daha iyi olabilir. Bir de su miktarını daha da arttırabilirsin. Ama öğleni atlayıp akşam yemek yemeği yapma, o daha da artı çıkarabilir.
Gel kuzzum misafir ederim siz neresindesiniz .bizde darende ama yıllar oldu gitmeyeli, sevgili hemşom
Darendeliyiz canım, köyde evimiz var ama yıllardır kullanılmıyor, arada babam gider tamiratını yapar döner, hepimizde bir özlem var ama iş güç yoğunluktan kimse gidemiyorGel kuzzum misafir ederim siz neresindesiniz .
Ayyy çok severim orayı bende 2 yıl oldu gideli bayagı degismiştibizde darende ama yıllar oldu gitmeyeli, sevgili hemşom
yeşilyurt hiç gitmedim ama orasıda çok güzel, kısmet belli mi olur bir gün yolumuz düşer belki, çocuklar biraz daha büyük olsa aslında 2-3 günlüğüne atlar arabaya giderizde, çocuklar çok küçükAyyy çok severim orayı bende 2 yıl oldu gideli bayagı degismişti
Aniyorum özlem başka kuzum annemde elazıglı ne zamandır söyler beni bir gödürün doğduğum eve diyeDarendeliyiz canım, köyde evimiz var ama yıllardır kullanılmıyor, arada babam gider tamiratını yapar döner, hepimizde bir özlem var ama iş güç yoğunluktan kimse gidemiyor
elazığ yakın zaten, içinde kalmasın götürün, havalarda ısınmışkenAniyorum özlem başka kuzum annemde elazıglı ne zamandır söyler beni bir gödürün doğduğum eve
Benim vardı kayınvalidemle yaşıyordular. Siz gelince yemek yapmaktan bıktık demiştibenim bi eltim bile yokk nasıl kıskandım anla sen
ne insanlar var ya, dengesiz resmen,Benim vardı kayınvalidemle yaşıyordular. Siz gelince yemek yapmaktan bıktık demiştidaha 1 kerecik gitmişiz ve mutfağa da girip sadece 1 kere salata yapmışlığı vardı. Yemekleri kayınvalidem yapıyor zaten hep, ya da ben yaparım arasıra. 'Biz yokken yemek yemiyor muydunuz?' demiştim ben de
1 sene olmadan ayrıldılar. Evlilikleri devam etseydi sanırım bir daha bizi eve sokmazdı
Elaziga gidiyor oranın ilcesinde bir giden olsa bende giderim diyip duruyor dizlerinden rahatsız kuzum gitmesi biraz zor ama bende göturmeyi istiyorum inşalah kismet olur bir günelazığ yakın zaten, içinde kalmasın götürün, havalarda ısınmışken
inşallah canımElaziga gidiyor oranın ilcesinde bir giden olsa bende giderim diyip duruyor dizlerinden rahatsız kuzum gitmesi biraz zor ama bende göturmeyi istiyorum inşalah kismet olur bir gün
Silindir nasıl oluyorKıyacam sana ama zararlı absürt duran bir yiyecekte yok ki çok harikayız
Bende
Sabah; 1 ad.haşlanmış yumurta
Ara; demleme yeşil çay
Öğle; Yarım kase yoğurt çorbası + 1 porsiyon patlıcan kebabı + 180 ml ayran
Benim vardı kayınvalidemle yaşıyordular. Siz gelince yemek yapmaktan bıktık demiştidaha 1 kerecik gitmişiz ve mutfağa da girip sadece 1 kere salata yapmışlığı vardı. Yemekleri kayınvalidem yapıyor zaten hep, ya da ben yaparım arasıra. 'Biz yokken yemek yemiyor muydunuz?' demiştim ben de
1 sene olmadan ayrıldılar. Evlilikleri devam etseydi sanırım bir daha bizi eve sokmazdı
benimde en az 600-700 gr farkediyor, zaten cuma günü aç ve açık tartılıyoruz canım, haberin olaKızlar kıyafet tartıda ne çok fark ediyormuş. nerdeyse 1 kilo .
Tartıda namahremim oldu bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?