Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öğleni atlamak yerine akşam öğününü atlamak daha iyi olabilir. Bir de su miktarını daha da arttırabilirsin. Ama öğleni atlayıp akşam yemek yemeği yapma, o daha da artı çıkarabilir.
Öğleni atlamak yerine akşam öğününü atlamak daha iyi olabilir. Bir de su miktarını daha da arttırabilirsin. Ama öğleni atlayıp akşam yemek yemeği yapma, o daha da artı çıkarabilir.
Vaktim yok diye oyle olacak okulazoryetistim iki ayranla tokluk sağladım
Akşam çok geç yemiyoruz
Çay olarak tavsiyen var mi

Darendeliyiz canım, köyde evimiz var ama yıllardır kullanılmıyor, arada babam gider tamiratını yapar döner, hepimizde bir özlem var ama iş güç yoğunluktan kimse gidemiyor
Aniyorum özlem başka kuzum annemde elazıglı ne zamandır söyler beni bir gödürün doğduğum eve diye

benim bi eltim bile yokk nasıl kıskandım anla sen
Benim vardı kayınvalidemle yaşıyordular. Siz gelince yemek yapmaktan bıktık demişti daha 1 kerecik gitmişiz ve mutfağa da girip sadece 1 kere salata yapmışlığı vardı. Yemekleri kayınvalidem yapıyor zaten hep, ya da ben yaparım arasıra. 'Biz yokken yemek yemiyor muydunuz?' demiştim ben de
1 sene olmadan ayrıldılar. Evlilikleri devam etseydi sanırım bir daha bizi eve sokmazdı

ne insanlar var ya, dengesiz resmen,

bencede mikemmeliz harikayız
senin menüde müthiş daha ne olsun nasıl mortilik yapim şimdi sana

ahanda bunlardan 4 taneydi,üzerinede maydonoz kıymış serpmişti,suyunu çok içmedim

ahaaa
densizmiş,naparki şimdi haberin varmı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…