Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarın yemekte kuru fasülye var, tabi ki evden bir şeyler getireceğim, bu gün pazara çıkacak kv.dem, evde sebze meyve namına bi yeşil biber kaldı

bizimde mantar çorbası,biber dolma, yogurt var cnm
bende mantar çorbası içerim
yogurt yeirmd iye düşündüm
yada ton balıklı salatamı yesem dedim ama çorbada iyi gdiyor
belki iki kase çorba içerim yogurt+ceviz yerim

Kızlar kıyafet tartıda ne çok fark ediyormuş. nerdeyse 1 kilo .
Tartıda namahremim oldu bundan sonra

aaa etmezmi
bizz toka bile çıkartıyoruzzz

ton balığını da ye çorbanı da iç olmaz mı

benimde en az 600-700 gr farkediyor, zaten cuma günü aç ve açık tartılıyoruz canım, haberin ola

yo yoo bu konuyu hiç açma demi ada81
ben gayet pijamamlan tarılıyorum

Kimbilir.
Enteresan bir kızdı, bizi bırak kendi kocasına üst katta kendi salonunda yemek, çay hiç bişey vermiyormuş, alt katta ye öyle çık diyormuş. Yürütemediler işte evliliği de

tabi herşeyin hayırlısıda,böyle birisiylede insanın hayatı zehir olurmuş,inşallah her iki tarafta daha mutludur şimdi

İyiymiş benim köfteler bunlardan minikti canım patlıcanı fazlaydı ne bileyim başka da bir şey canım istemedi Güzel mortilik yapıyorsun

ton balığını da ye çorbanı da iç olmaz mı

yaa sarayca migdem mi küç.ülmüş ne yiyebilecegimi sanmıyorum
hiiç okadar şeyii bi çorba bile tıkıyor beni

bugün insanlar 1 kase çorba+2 sandalsefası+pilav+salata +ekmek yedi
ben 2 tane sefa bir kase salata ile tıkandım
yukarı çıkıp 3 cevzi yedim...

ama olmaz ki, çıkarman lazım

ayy töbe töbe bu olay çok ağdalı her yere uzuyo

İyiymiş benim köfteler bunlardan minikti canım patlıcanı fazlaydı ne bileyim başka da bir şey canım istemedi Güzel mortilik yapıyorsun

yani belki patlıcanlar kızarmaysa sakıncalı olabilir belirteyim didim
iyi mortiyimdir,karşımdakini artırmasını bilirim

benimde en az 600-700 gr farkediyor, zaten cuma günü aç ve açık tartılıyoruz canım, haberin ola

aaa etmezmi
bizz toka bile çıkartıyoruzzz

Eşim benimle dalga geçiyor o yüzden ben de pijamayla bekliyorum artık o işe gittikten sonra soyunup tartılıyorum

Aç ve açık
Her cuma parti var artık tartımla
Gördükleri karşısında bozulmasa bari devreleri, en sonunda tamam yeterki soyunma ne kadar istiyorsun al göstereyim demesin

ay ne güzel miden küçüldüyse, zorlama tabi, birde benim küçülse ne iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…