- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Kimbilir.ahaaa
densizmiş,naparki şimdi haberin varmı hiç
yarın yemekte kuru fasülye var, tabi ki evden bir şeyler getireceğim, bu gün pazara çıkacak kv.dem, evde sebze meyve namına bi yeşil biber kaldı
Kızlar kıyafet tartıda ne çok fark ediyormuş. nerdeyse 1 kilo .
Tartıda namahremim oldu bundan sonra
Kızlar kıyafet tartıda ne çok fark ediyormuş. nerdeyse 1 kilo .
Eşim benimle dalga geçiyor o yüzdenKızlar kıyafet tartıda ne çok fark ediyormuş. nerdeyse 1 kilo .
ton balığını da ye çorbanı da iç olmaz mı
bizimde mantar çorbası,biber dolma, yogurt var cnm
bende mantar çorbası içerim
yogurt yeirmd iye düşündüm
yada ton balıklı salatamı yesem dedim ama çorbada iyi gdiyor
belki iki kase çorba içerim yogurt+ceviz yerim
aaa etmezmi
bizz toka bile çıkartıyoruzzz
benimde en az 600-700 gr farkediyor, zaten cuma günü aç ve açık tartılıyoruz canım, haberin ola
Kimbilir.
Enteresan bir kızdı, bizi bırak kendi kocasına üst katta kendi salonunda yemek, çay hiç bişey vermiyormuş, alt katta ye öyle çık diyormuş. Yürütemediler işte evliliği de
bazen cumaları çoluk çocuk erkenden kalkıyor salonda tartım, ya bi çıkın tartılcam diyorum,Eşim benimle dalga geçiyor o yüzdenben de pijamayla bekliyorum artık o işe gittikten sonra soyunup tartılıyorum
ama olmaz ki, çıkarman lazımyo yoo bu konuyu hiç açma demiada81
ben gayet pijamamlan tarılıyorum
tabi herşeyin hayırlısıda,böyle birisiylede insanın hayatı zehir olurmuş,inşallah her iki tarafta daha mutludur şimdi
İyiymiş benim köfteler bunlardan minikti canım patlıcanı fazlaydı ne bileyim başka da bir şey canım istemedibencede mikemmelizharikayız
senin menüde müthişdaha ne olsun nasıl mortilik yapim şimdi sana
Eki Görüntüle 1993206
ahanda bunlardan 4 taneydi,üzerinede maydonoz kıymış serpmişti,suyunu çok içmedim
Kapıyı kitliyorum ama cok fazla tartıyla mahrem olacak kadar haşır neşir degilizbazen cumaları çoluk çocuk erkenden kalkıyor salonda tartım, ya bi çıkın tartılcam diyorum,
ama olmaz ki, çıkarman lazım
Benimki de yatak odasındaydı, kayınvalideme odamızı verince çocukların odasına geçtik. Tartımı da aldım geçtimbazen cumaları çoluk çocuk erkenden kalkıyor salonda tartım, ya bi çıkın tartılcam diyorum,
Kaynanamdan dedikodu çıkmıyor , eski eltiyi çekiştirsim ben detövbe estağfirullah kızın günahlarını da aldım
ton balığını da ye çorbanı da iç olmaz mı
ama olmaz ki, çıkarman lazım
İyiymiş benim köfteler bunlardan minikti canım patlıcanı fazlaydı ne bileyim başka da bir şey canım istemediGüzel mortilik yapıyorsun
olmaz bu hafta o zaman
bu hafta senin için çıkaracam kız
benimde en az 600-700 gr farkediyor, zaten cuma günü aç ve açık tartılıyoruz canım, haberin ola
aaa etmezmi
bizz toka bile çıkartıyoruzzz
Eşim benimle dalga geçiyor o yüzdenben de pijamayla bekliyorum artık o işe gittikten sonra soyunup tartılıyorum
ay ne güzel miden küçüldüyse, zorlama tabi, birde benim küçülse ne iyi olacakyaa sarayca migdem mi küç.ülmüş ne yiyebilecegimi sanmıyorum
hiiç okadar şeyii bi çorba bile tıkıyor beni
bugün insanlar 1 kase çorba+2 sandalsefası+pilav+salata +ekmek yedi
ben 2 tane sefa bir kase salata ile tıkandım
yukarı çıkıp 3 cevzi yedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?