kaynanadan dedikikodu çıkmıyoda ne demek o ne demek,sanırım hatlarda sorun var ben yanlış okuyorumKaynanamdan dedikodu çıkmıyor , eski eltiyi çekiştirsim ben detövbe estağfirullah kızın günahlarını da aldım
Tam kızartmamı pişirmemi anlayamadım ya tuhaftıayy töbe töbe bu olay çok ağdalı her yere uzuyo
yani belki patlıcanlar kızarmaysa sakıncalı olabilir belirteyim didim
iyi mortiyimdir,karşımdakini artırmasını bilirim
olmaz bu hafta o zamannehirnil111 e baya baya fark atarsın, bence önce pijama ile tartıl sonra pijamasız tartıl arada ki farkı çıkartırız sonra tartı farkı ekleriz, bilinmeyen denkleme mi döndü ne
bende görümce de yok, ben naapayımkaynanadan dedikikodu çıkmıyoda ne demek o ne demek,sanırım hatlarda sorun var ben yanlış okuyorum
en dedikoduluk çekirdek çitlemelik konular çıkar
tabi eltide 2.sırada arada oda nasibini alır,hee bide görümcekler var
anladığım kadarıyla söylüyorumolmaz bu hafta o zamannehirnil111 e baya baya fark atarsın, bence önce pijama ile tartıl sonra pijamasız tartıl arada ki farkı çıkartırız sonra tartı farkı ekleriz, bilinmeyen denkleme mi döndü ne
seni düşündüm de yazdım ya , tartı farkını çıkaracağızTam kızartmamı pişirmemi anlayamadım ya tuhaftı
Yeminle bana karşı savaşıyorsunuzSize inat aç yaşayacağım
dedikodusu yapıcak bi eltin ve kv olduğu için şükretbende görümce de yok, ben naapayım
hah işte aynen buydu demek istediğimanladığım kadarıyla söylüyorum
pijamamın bi ayağını çıkarıp diğerini giyiyorum,atlet çıkıyo ama üstümde pijamam kalıyo ama onunda tek kolu çıkık olcak,bide kübünü alıp karesiyle çarpıp enine bölcezdemi böyle yapcam
hehee tabikide her iki şekildede yaparım yine eski usul neyse o kiloyu kabul ederim
anladığım kadarıyla söylüyorum
pijamamın bi ayağını çıkarıp diğerini giyiyorum,atlet çıkıyo ama üstümde pijamam kalıyo ama onunda tek kolu çıkık olcak,bide kübünü alıp karesiyle çarpıp enine bölcezdemi böyle yapcam
hehee tabikide her iki şekildede yaparım yine eski usul neyse o kiloyu kabul ederim
Diyorum ya doğumgünümüz bile aynı, huyumuz suyumuz bir kadınla. Kimse kimseye karışmaz, onu yap şöyle yap böyle yap demez. Kötü olsaydı zaten şu son 7-8 ayda ben kafayı yerdimkaynanadan dedikikodu çıkmıyoda ne demek o ne demek,sanırım hatlarda sorun var ben yanlış okuyorum
en dedikoduluk çekirdek çitlemelik konular çıkar
tabi eltide 2.sırada arada oda nasibini alır,hee bide görümcekler var
eltimde yok, kvalidem iyidir iyidedikodusu yapıcak bi eltin ve kv olduğu için şükret
Tam kızartmamı pişirmemi anlayamadım ya tuhaftı
Yeminle bana karşı savaşıyorsunuzSize inat aç yaşayacağım
maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın, bizde çok şükür iyiyiz, annem gibi olamaz ama iyiyiz yaniDiyorum ya doğumgünümüz bile aynı, huyumuz suyumuz bir kadınla. Kimse kimseye karışmaz, onu yap şöyle yap böyle yap demez. Kötü olsaydı zaten şu son 7-8 ayda ben kafayı yerdim
Seviyorum annem gibi dersem yalan olur ama bir derdim yok kendisiyle. Görümcem de keza öyle
Diyorum ya doğumgünümüz bile aynı, huyumuz suyumuz bir kadınla. Kimse kimseye karışmaz, onu yap şöyle yap böyle yap demez. Kötü olsaydı zaten şu son 7-8 ayda ben kafayı yerdim
Seviyorum annem gibi dersem yalan olur ama bir derdim yok kendisiyle. Görümcem de keza öyle
eltimde yok, kvalidem iyidir iyi
hoşgeldin , mapustayken ne yedin ne içtin bakalım,Selam herkese nasılsınız. Nan yedim de azcık iki gün ciğerci kedisi gibi bakakaldım siteye
Öyle bir muhabbetimiz de yok aslında çok sevgi dolu da değiliz birbirimize karşı, kötü de değiliz. Mesafeli bir ilişkimiz var :))maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın, bizde çok şükür iyiyiz, annem gibi olamaz ama iyiyiz yani
Ayy kıyamam ya nasıl saldırdımseni düşündüm de yazdım ya , tartı farkını çıkaracağız
hee kızarmış badılcanları yidim demiyoda anlayamadım diyoo,yedim bende
paraylan tuttum onları ben yoksa mortiliğin tadımı çıkar
kız o seni düşünerekten dedi haksızlık olmasın sen yine giyinik de tartıl nil e haksızlık olmasın dedi
Hoş buldum, uslu durdum sayılırhoşgeldin , mapustayken ne yedin ne içtin bakalım,
Ayy kıyamam ya nasıl saldırdımCanım benim Özür
Parayla tuttun belliAfiyet olsun ye şekerim ye bak şekerim dedim canın şekerli bir şeyler çekiyordur belki çekinme söyle kardeşine
Evet ya günahını aldım kuzunun diyetten oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?