Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaynanamdan dedikodu çıkmıyor , eski eltiyi çekiştirsim ben de tövbe estağfirullah kızın günahlarını da aldım
kaynanadan dedikikodu çıkmıyoda ne demek o ne demek,sanırım hatlarda sorun var ben yanlış okuyorum
en dedikoduluk çekirdek çitlemelik konular çıkar

tabi eltide 2.sırada arada oda nasibini alır,hee bide görümcekler var

ayy töbe töbe bu olay çok ağdalı her yere uzuyo

yani belki patlıcanlar kızarmaysa sakıncalı olabilir belirteyim didim
iyi mortiyimdir,karşımdakini artırmasını bilirim
Tam kızartmamı pişirmemi anlayamadım ya tuhaftı

Yeminle bana karşı savaşıyorsunuz Size inat aç yaşayacağım

bende görümce de yok, ben naapayım

anladığım kadarıyla söylüyorum
pijamamın bi ayağını çıkarıp diğerini giyiyorum,atlet çıkıyo ama üstümde pijamam kalıyo ama onunda tek kolu çıkık olcak,bide kübünü alıp karesiyle çarpıp enine bölcez demi böyle yapcam

hehee tabikide her iki şekildede yaparım yine eski usul neyse o kiloyu kabul ederim

hah işte aynen buydu demek istediğim

Diyorum ya doğumgünümüz bile aynı, huyumuz suyumuz bir kadınla. Kimse kimseye karışmaz, onu yap şöyle yap böyle yap demez. Kötü olsaydı zaten şu son 7-8 ayda ben kafayı yerdim
Seviyorum annem gibi dersem yalan olur ama bir derdim yok kendisiyle. Görümcem de keza öyle

Tam kızartmamı pişirmemi anlayamadım ya tuhaftı

Yeminle bana karşı savaşıyorsunuz Size inat aç yaşayacağım

hee kızarmış badılcanları yidim demiyoda anlayamadım diyoo,yedim bende

paraylan tuttum onları ben yoksa mortiliğin tadımı çıkar
kız o seni düşünerekten dedi haksızlık olmasın sen yine giyinik de tartıl nil e haksızlık olmasın dedi

maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın, bizde çok şükür iyiyiz, annem gibi olamaz ama iyiyiz yani

eltimde yok, kvalidem iyidir iyi

kızlar şaka bi yana,allah ağzınızın tadının bozulmasına izin vermesin,daha da iyi etsin,maşallah

maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın, bizde çok şükür iyiyiz, annem gibi olamaz ama iyiyiz yani
Öyle bir muhabbetimiz de yok aslında çok sevgi dolu da değiliz birbirimize karşı, kötü de değiliz. Mesafeli bir ilişkimiz var :))
Maşallah size de

seni düşündüm de yazdım ya , tartı farkını çıkaracağız
Ayy kıyamam ya nasıl saldırdım Canım benim Özür

Parayla tuttun belli Afiyet olsun ye şekerim ye bak şekerim dedim canın şekerli bir şeyler çekiyordur belki çekinme söyle kardeşine

Evet ya günahını aldım kuzunun diyetten oldu

ayy ben varken şekere ne gerek var,senin canın çektiyse öpebilirsin
öğlen kızarmış patlıcanları yemiş yemiş bide diyetten diyoyah he hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…