Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın, bizde çok şükür iyiyiz, annem gibi olamaz ama iyiyiz yani

Öyle bir muhabbetimiz de yok aslında çok sevgi dolu da değiliz birbirimize karşı, kötü de değiliz. Mesafeli bir ilişkimiz var :))
Maşallah size de

Maşallah Rabbim muhabbetinizi artırsın Bizim kv ile pek sohbetimiz yoktur kandilde özel günde ararız 2-3 haftada bir gider görürüz bazen yemeğe alırım o kadar genelde de diğer oğluna aşırı düşkündür eşime karşı ayrımcıdır Eltimle iyiydik onunla da açıldı aramız vallahi isterdim güzel aile bağımız olsun ama yapacak bir şey yok görümcem de yok Kimse kendi ailen gibi olmuyor bana göre herkeste bir kıskançlık fesatlık ahaha iki dakika gömdüm hepsini

Neydi bir söz vardı bir şeyden post kaynanadan dost olmaz

Öperim ki ama şeker komasına girerim diye tırsıyorum

Hepsi diyetten işte morti oldun diye hep beni ispiyonluyorsun
anaaa içim cızladı şimdi,kıyamam sana bidaha morti olmayalım,orti olalım
bende o kadar tatlı değilim acıyımdır öğğ kötüyüm kötü(azcık kendimi gömeyimde içim rahat etsin)

Vaktim yok diye oyle olacak okulazoryetistim iki ayranla tokluk sağladım
Akşam çok geç yemiyoruz
Çay olarak tavsiyen var mi
Ben yeşil çay içiyorum, demlerken tarçın, karanfil, limon ve taze tane ekliyorum. Hergün 500 ml içiyorum onu bazen soğuk olarak da tüketiyorum içecek olarak baya iyi geliyor şişliklerime şimdilik.

bende de var elti görümce ay ay aslında güzel anlaşırdık da deli damarıma bastılar neyse

Yoğurt kürü yapan var mı aranızda ve chia tohumu kullanan, yoğurt kürüne onu da katıyorum ben.

Yoğurt kürü yapan var mı aranızda ve chia tohumu kullanan, yoğurt kürüne onu da katıyorum ben.

yoğurt kürü yapan çok oldu canım ..bende dahil .. güzel incelme oldu göbekte .
soda limon yoğurtta yaptım .
Limon pul biber yoğurtta

Cuma günü dişçi koltuğunda kalmadım ama bugün az kalsın kalıyordum

canım ne oldu hayırdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…