- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
maşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın, bizde çok şükür iyiyiz, annem gibi olamaz ama iyiyiz yani
Öyle bir muhabbetimiz de yok aslında çok sevgi dolu da değiliz birbirimize karşı, kötü de değiliz. Mesafeli bir ilişkimiz var :))
Maşallah size de
ayy ben varken şekere ne gerek var,senin canın çektiyse öpebilirsin
öğlen kızarmış patlıcanları yemiş yemiş bide diyetten diyoyah he hee
Neydi bir söz vardı bir şeyden post kaynanadan dost olmazMaşallah Rabbim muhabbetinizi artırsınBizim kv ile pek sohbetimiz yoktur kandilde özel günde ararız 2-3 haftada bir gider görürüz bazen yemeğe alırım o kadar genelde de diğer oğluna aşırı düşkündür eşime karşı ayrımcıdır Eltimle iyiydik onunla da açıldı aramız vallahi isterdim güzel aile bağımız olsun ama yapacak bir şey yok görümcem de yok Kimse kendi ailen gibi olmuyor bana göre herkeste bir kıskançlık fesatlık ahaha iki dakika gömdüm hepsini
Bende kuma gemisi yürür elti gemisi yürümezi biliyorum bir de görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce vardıNeydi bir söz vardı bir şeyden post kaynanadan dost olmaz
anaaa içim cızladı şimdi,kıyamam sanaÖperim ki ama şeker komasına girerim diye tırsıyorum
Hepsi diyetten işte morti oldun diye hep beni ispiyonluyorsun
Yerim senianaaa içim cızladı şimdi,kıyamam sanabidaha morti olmayalım,orti olalım
bende o kadar tatlı değilim acıyımdır öğğ kötüyüm kötü(azcık kendimi gömeyimde içim rahat etsin)
Bende kuma gemisi yürür elti gemisi yürümezi biliyorum bir de görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce vardıBir görümce eksik hepsi var Kayınlar ne güzel zararsız gerçi onlarda yok gibiler pasif eleman
ayy bana bunlarlaYerim seniBallı lokma
Bende çok severim
ne güzelmiş bunlar nill
Sence sen beni üzebilir misinayy bana bunlarlagel yoksa seni üzgün gördükçe bayıliciğim
Ben yeşil çay içiyorum, demlerken tarçın, karanfil, limon ve taze tane ekliyorum. Hergün 500 ml içiyorum onu bazen soğuk olarak da tüketiyorum içecek olarak baya iyi geliyor şişliklerime şimdilik.Vaktim yok diye oyle olacak okulazoryetistim iki ayranla tokluk sağladım
Akşam çok geç yemiyoruz
Çay olarak tavsiyen var mi
bende de var elti görümce ay ay aslında güzel anlaşırdık da deli damarıma bastılar neyseBende kuma gemisi yürür elti gemisi yürümezi biliyorum bir de görümce görümce görmeyeyim seni ömrümce vardıBir görümce eksik hepsi var Kayınlar ne güzel zararsız gerçi onlarda yok gibiler pasif eleman
Bende çok severimKayınlarıma pasif eleman olayına bayıldım yeni buldum tam oldu dimi Begüş
Sence sen beni üzebilir misinÇok seviyorum seni ki
bende de var elti görümce ay ay aslında güzel anlaşırdık da deli damarıma bastılar neyse
Yoğurt kürü yapan var mı aranızda ve chia tohumu kullanan, yoğurt kürüne onu da katıyorum ben.
Cuma günü dişçi koltuğunda kalmadım ama bugün az kalsın kalıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?