Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oyyc[B canim yaaaa.cok tesekkür eerim.gideyim izin alayim dedim ama birakmadiniz vallahi.hepinizi cok seviyorum[/B]

azerim iyi ki döndüm cnm bu takımdan kim çıksa boşluğu inan hissedilir biz bir takımız ve birbirimize karşı sorumluluklarımız var bu sorumluklarımızın bilincinde olduğumuz için hep derece yapıoruz o yüzden mütevazi olamıcam genel de 1.yiz bu yüzden kıskanılıoruz

Son düzenleme:

aaaaaa minnosum ,noluyo sana böyle yaaaaa.nye umutlarin kirildi bu kadar.bak benim bile 2-3 yillik hylim yikildi,yinede zayifliycam diyorum.tamam kilo aldim bundan eminim.55 degilim artik ama olsun yinede umutlarim var.
olmaz hemen toparlaniyorsun.ben emiim sen 55 olacaksin.bak 62 bir kir görceksin nasil olacak.su an 62 yikirmak cok zor geliyor sana.cünkü yillardir altini göremedin.bende 60 in altini 4 senedir görmemistim diye 60 i kirmak cok zordu benimicin.amaaaaaa 60 in altina indim ya,dünyalar benim oldu.

biliyorum sende yapacaksin bunu.obez bir hamile olmak istemiyosan kendine inanacaksin tamammi tatlim.

cmts bi davet var orda giymek için şık bir elbise aldım geçen cmts, bugün elbise dar geldi ((((((( o yüzden ekmek dieti şart oldu...

evet canim.biz cok güclüyüz ve insallah ep böyle kaliriz,hatta dahada güclü oluruz

canim bence seninki sisliktir.sen hic lapa diyetini yaptinmi-bence iki gün onu yap.bak göreceksin,sisligin gidecek.hatta bir gün bile yapsan kardir.ben ne zaman kendimi sis hissetsem onu yapiyorum ve kendimi cok iyi hissediyorum

hiç yapmadım canım ama ekmek dieti de ona benzer bişi sanırım.
bu arada sana bişi sorucam, önceden kız kardeşinin avcılarda bi merkeze gideceğini söylemiştin zayıflamak içindi galiba, memnun kaldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…