azerımmm , julii juliii ıkınızede ıyı geceler canlarım cok uykum geldı yatıyorum ben . tatlı ruyalar canlarım
oyyc[B canim yaaaa.cok tesekkür eerim.gideyim izin alayim dedim ama birakmadiniz vallahi.hepinizi cok seviyorumazerımmmm yıhuhuhuhuhuu gelmısssınnn cok sukurrrayy dah yenı tanıstım ama gercekten cok uzulmustum senın gıtmene tatlım yaa bıdaha sakın boyle bısey yapma ben mezun olana kadar sana burdan ayrılmayı yasaklıyorum ıste okadar
canlarımm bugun aksamustu ısten cıktımm annemlere gıttık yedım valla ne oldu bana kırmıszı gulum bılmıyorum ama gercekten cok yogun bır ıs programı verdıler nasıl yetısıcek ayın 30 una kadar dıye dertten tasadan ısımı yapamaıyorum kı ılerlesınde cabuk bıtsın bos bos oturuyorum..hooofff hoooffaslında bunlar bahane ısıme kendımı versem 2 gun bılemedın 3 gune bıtıcek ama veremıyorum ıste kendımı:84::84:
yaa bılemıyorum kızlar teee gecen temmuzdan berı dıyet yapıyorum artık oakdar cok yoruldumkıı bıde ben yaklasık bı 10 yıldır falan hıcccccc ama hııııcccc 62 kıloyu ve altını gormedım sımdı oralara geldımya burdan sonrası ımkansız gıbı gelıyor neden bılmıyorumm..ama gercekten cok umutsuzmm benımm yanııı koskacamann mınnosun 50 lı bır rakama ınebılıcegıne hııc ınanmıyorumkı oyuzden artık dıyet yapmak ıstemıyorum yaaa ne olucak benım halım kızlar yaa
azerımmm , julii juliii ıkınızede ıyı geceler canlarım cok uykum geldı yatıyorum ben . tatlı ruyalar canlarım
azerim iyi ki döndüm cnm bu takımdan kim çıksa boşluğu inan hissedilir biz bir takımız ve birbirimize karşı sorumluluklarımız var bu sorumluklarımızın bilincinde olduğumuz için hep derece yapıoruz o yüzden mütevazi olamıcam genel de 1.yizbu yüzden kıskanılıoruz
evet canim.biz cok güclüyüz ve insallah ep böyle kaliriz,hatta dahada güclü oluruz
cmts bi davet var orda giymek için şık bir elbise aldım geçen cmts, bugün elbise dar geldi((((((( o yüzden ekmek dieti şart oldu...
evet cnm güçlüyüzgece geç saatlerde bile ziyaretçimiz var takip edilio bizim takım nam saldı azericim
ayyyyy niye öyle olduki canim.cokmu kacirdin?
maalesef dün ve bugün((((((((((((((((((((((((((
hehe süperr.
evet evet evetazericim msj sayımını sen yapıodun demi sayabilirsin bu gece pek bi gevezelik ettim
sayimlari hep 1 gün sonra yapiyorum canim.yarin yapicam yani.bakalim senin ki kac cikacak???
canim bence seninki sisliktir.sen hic lapa diyetini yaptinmi-bence iki gün onu yap.bak göreceksin,sisligin gidecek.hatta bir gün bile yapsan kardir.ben ne zaman kendimi sis hissetsem onu yapiyorum ve kendimi cok iyi hissediyorum
15i geçmiştir sanırımyarın yapacaksan daha da geçer ama kupayı meyveden alamıorum yaaaa ooo çok yazıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?