Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende de var elti görümce ay ay aslında güzel anlaşırdık da deli damarıma bastılar neyse
Bizimde öyle yoksa melek gibiyizdir Gerçekten safız kız
Bi önce ki sayfaya göz atttımm da kaynana mı çekiştiriyorsunuz siz bakayım
Evet kaynana elti görümce hepsi var hangisini seçeceksin kaptanım
Cuma günü dişçi koltuğunda kalmadım ama bugün az kalsın kalıyordum
Ne oldu canım hayırdır
hele seninki için tam cuk oturmuş

bende seni seviyorum ki

Bende çok yakıştırdım

zaten tek mesele deli damarına basmak .. yoksa bizden iyisini mi bulacaklar ?

Naber eflalim ?
Yani şeker gibiyim ben :))

yoğurt kürü yapan çok oldu canım ..bende dahil .. güzel incelme oldu göbekte .
soda limon yoğurtta yaptım .
Limon pul biber yoğurtta

canım ne oldu hayırdır ?
Ben pul biberli yapıyorum başka da mı var yoğurt kürü

Bizimde öyle yoksa melek gibiyizdir Gerçekten safız kız

Evet kaynana elti görümce hepsi var hangisini seçeceksin kaptanım

Ne oldu canım hayırdır

Bende çok yakıştırdım

bermuda şeytan üçgeni diyorum nehirim ..bende 3 ü de var

Yani şeker gibiyim ben :))

Ben pul biberli yapıyorum başka da mı var yoğurt kürü

İşte soda limon yoğurt var .. geceden içiyorsun bir şişe sodaya bir limon 2 kaşık yoğurt .

Diş taşı temizletmeye gittim anam kadın iğneyi aldı bı alt bir üst ben diyeyim beş sen de altı belki yedi
Uyusmadanda başladı temizlemeye bide kimildama diyor imdat kurtaran yok mu diye bagirasim geldi dünyam karardı bu zaman hem kanal hem çekim yaptırdım sanki bu en kötüsü

çok geçmiş olsun ececim yaaaa ... uyuşmadan mı yapılıyor normalde de ... ayyy içim gıcırdadı :) bi tuhaf oldum ..
ağrı sızı var mı şimdi ?

Kız gerçekten öyleyiz eşim az huysuzdur bazen ama ben safım yeminle akıllı saflardan Ondan böyle oldu olaylar zaten
Ah ah bende öyleyim bende ama açıldı gözüm

İşte soda limon yoğurt var .. geceden içiyorsun bir şişe sodaya bir limon 2 kaşık yoğurt .

Çok geçmiş olsun, ben diş taşı temizletirken uyuşturmadılar o kadar da istedim, çok kötü oluyor. Uyuşturuyorlarmıymış?

ece geçmiş olsun,perşembe bende temizleticem dişlerimi daha öncede yaptırdım ama uyuşturulmamıştı,seninki daha kapsamlı demek,kökünemi indiler kızz

Allah kolaylık versin benim artık hiç biriyle pek muhabbetim kalmadı kafam rahat sadece sindirme aşamasındayım
Ah ah bende öyleyim bende ama açıldı gözüm

Çok geçmiş olsun, ben diş taşı temizletirken uyuşturmadılar o kadar da istedim, çok kötü oluyor. Uyuşturuyorlarmıymış?
Benimde açıldı keşke önceden açılsaymış
Kaptan ceee dedi gitti

söz ve nasip ... gelince 4 gibi yayılacağım ... kimse kaldırmasın beni çeneme kuvvet .... var mı buuuzzzz gibi motivasyyooooon isteyeeeeeen ?

Bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…