- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bizimde öyle yoksa melek gibiyizdirbende de var elti görümce ay ay aslında güzel anlaşırdık da deli damarıma bastılar neyse
Evet kaynana elti görümce hepsi var hangisini seçeceksin kaptanımBi önce ki sayfaya göz atttımm da kaynana mı çekiştiriyorsunuz siz bakayım
Ne oldu canım hayırdırCuma günü dişçi koltuğunda kalmadım ama bugün az kalsın kalıyordum
hele seninki için tam cuk oturmuş
bende seni seviyorum ki
Yani şeker gibiyim ben :))zaten tek mesele deli damarına basmak .. yoksa bizden iyisini mi bulacaklar ?
Naber eflalim ?
Ben pul biberli yapıyorum başka da mı var yoğurt kürü
yoğurt kürü yapan çok oldu canım ..bende dahil .. güzel incelme oldu göbekte .
soda limon yoğurtta yaptım .
Limon pul biber yoğurtta
canım ne oldu hayırdır ?
Tabi pamuğuz pamukBizimde öyle yoksa melek gibiyizdirGerçekten safız kız
Evet kaynana elti görümce hepsi var hangisini seçeceksin kaptanım
Ne oldu canım hayırdır
Bende çok yakıştırdım
Kız gerçekten öyleyiz eşim az huysuzdur bazen ama ben safım yeminle akıllı saflardanTabi pamuğuz pamuk
Tabi pamuğuz pamukBizimde öyle yoksa melek gibiyizdirGerçekten safız kız
Ne oldu canım hayırdır
Bende çok yakıştırdım
Bizimde öyle yoksa melek gibiyizdirGerçekten safız kız
Ne oldu canım hayırdır
Bende çok yakıştırdım
Yani şeker gibiyim ben :))
Ben pul biberli yapıyorum başka da mı var yoğurt kürü
Diş taşı temizletmeye gittim anam kadın iğneyi aldı bı alt bir üst ben diyeyim beş sen de altı belki yedi
Uyusmadanda başladı temizlemeye bide kimildama diyor imdat kurtaran yok mu diye bagirasim geldi dünyam karardı bu zaman hem kanal hem çekim yaptırdım sanki bu en kötüsü
Ah ah bende öyleyim bende ama açıldı gözümKız gerçekten öyleyiz eşim az huysuzdur bazen ama ben safım yeminle akıllı saflardanOndan böyle oldu olaylar zaten
bermuda şeytan üçgeni diyorum nehirim ..bende 3 ü de var
İşte soda limon yoğurt var .. geceden içiyorsun bir şişe sodaya bir limon 2 kaşık yoğurt .
Çok geçmiş olsun, ben diş taşı temizletirken uyuşturmadılar o kadar da istedim, çok kötü oluyor. Uyuşturuyorlarmıymış?Diş taşı temizletmeye gittim anam kadın iğneyi aldı bı alt bir üst ben diyeyim beş sen de altı belki yedi
Uyusmadanda başladı temizlemeye bide kimildama diyor imdat kurtaran yok mu diye bagirasim geldi dünyam karardı bu zaman hem kanal hem çekim yaptırdım sanki bu en kötüsü
Yaban mersini bende aldıracam deniycem bakalımHibiskus bitti...
Kuru kayısı bitti ...
chia bitti..
yaban mersini bitti..
tarçın bitti ...
ben en iyisi aktar amcaya bi gideyim ... oyyy oyyy ...
ece geçmiş olsun,perşembe bende temizleticem dişlerimiDiş taşı temizletmeye gittim anam kadın iğneyi aldı bı alt bir üst ben diyeyim beş sen de altı belki yedi
Bennn 4 de görüşürüz :)Kaptan ceee dedi gitti
söz ve nasip ... gelince 4 gibi yayılacağım ... kimse kaldırmasın beniçeneme kuvvet .... var mı buuuzzzz gibi motivasyyooooon isteyeeeeeen ?
Allah kolaylık versin benim artık hiç biriyle pek muhabbetim kalmadı kafam rahat sadece sindirme aşamasındayımbermuda şeytan üçgeni diyorum nehirim ..bende 3 ü de var
Benimde açıldı keşke önceden açılsaymışAh ah bende öyleyim bende ama açıldı gözüm
Çok geçmiş olsun, ben diş taşı temizletirken uyuşturmadılar o kadar da istedim, çok kötü oluyor. Uyuşturuyorlarmıymış?
Kaptan ceee dedi gitti
söz ve nasip ... gelince 4 gibi yayılacağım ... kimse kaldırmasın beniçeneme kuvvet .... var mı buuuzzzz gibi motivasyyooooon isteyeeeeeen ?
Ne demek istiyorsun bakayım sen
Ayy kıyamam ya nasıl saldırdımCanım benim Özür
Parayla tuttun belliAfiyet olsun ye şekerim ye bak şekerim dedim canın şekerli bir şeyler çekiyordur belki çekinme söyle kardeşine
Evet ya günahını aldım kuzunun diyetten oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?