Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kekeik kaynat iç çok iyi bir söktürücü
birde sogan kabugu

Dün hepsini içtim ağzımın uyusuklugu gitsin keki kaynatirim

aldım onun haberlerini ben haftasonu eltim görmüş onu.beraberlermiş.yemişler içmişlerrr...

Anam istihbarata bak ya İstanbul'dan Betül de yemismi teşkilatı mahsusabizden kacmaz

çok geçmiş olsun ececim yaaaa ... uyuşmadan mı yapılıyor normalde de ... ayyy içim gıcırdadı :) bi tuhaf oldum ..
ağrı sızı var mı şimdi ?

ece geçmiş olsun,perşembe bende temizleticem dişlerimi daha öncede yaptırdım ama uyuşturulmamıştı,seninki daha kapsamlı demek,kökünemi indiler kızz

Önceden beş altı sene kadar oldu yaptırmıştım uyuşturma modları onun rahatlığı ile gittim ay o iğne çok gıcık bide vurdu başladı ağzım şimdi şimdi uyusuk

Ellerine sağlık canım bende bir kaç parça yaptım bıraktım :)

Merhaba kuzlar babami gonderdim bir temizliğe giristim..balkonlar yikandi supur sil toz al derken bu saat oldu...dusumu aldim yığıldım koltuga ne pişirecegimi dusunuyorum hic halim yok tonbalik salata iyi olacak gibi ..ama yarina oruc tutmayi dusunuyorum tinbalikta beni tutmaz ki sahurda yapmayacammm...

bizde darende ama yıllar oldu gitmeyeli, sevgili hemşom
Benim ablamda darendeliyle evli Maviş soyadları tanırmısın ki
Kızlar kıyafet tartıda ne çok fark ediyormuş. nerdeyse 1 kilo .
Tartıda namahremim oldu bundan sonra

Alıntıladım biz toka Bile çıkarıyoruz yazacaktım ki masum yazmış diğer sayfaya
Aç ve açık
Her cuma parti var artık tartımla
Gördükleri karşısında bozulmasa bari devreleri, en sonunda tamam yeterki soyunma ne kadar istiyorsun al göstereyim demesin
ay takıma yeni renk taze kan geldi hanııımmm güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…