- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Birbirinize çok yardımcısınız ondan Begüşü sevdimNe demek istiyorsun bakayım sen
@Ausencia kaptanım dün +300 dü cumaya göre bu gün-100 gördüm motive tavannnnnn
Alttan mesajı aldım, gözüm üstündeBirbirinize çok yardımcısınız ondan Begüşü sevdim
kekeik kaynat iç çok iyi bir söktürücü
birde sogan kabugu
aldım onun haberlerini ben haftasonu eltim görmüş onu.beraberlermiş.yemişler içmişlerrr...
çok geçmiş olsun ececim yaaaa ... uyuşmadan mı yapılıyor normalde de ... ayyy içim gıcırdadı :) bi tuhaf oldum ..
ağrı sızı var mı şimdi ?
ece geçmiş olsun,perşembe bende temizleticem dişlerimidaha öncede yaptırdım ama uyuşturulmamıştı,seninki daha kapsamlı demek,kökünemi indiler kızz
benimde 9 sene sonra açıldıAllah kolaylık versin benim artık hiç biriyle pek muhabbetim kalmadı kafam rahat sadece sindirme aşamasındayım
Benimde açıldı keşke önceden açılsaymış
Bennnn
benim daha 1 sene olmadan açıldıbenimde 9 sene sonra açıldı
Kurtar beni mortimheytt ne oliii kıydırtmam mortime
benimde 9 sene sonra açıldı
geldim yettim mortimKurtar beni mortim
Bende aşağı yukarı kv yi 6 senedir tanıyorum ama evleneli 2 sene oldu eltimi de 4 senedir tanırım ama 2 senede daha pek yakından tanıdım
geldim yettim mortim
kv
elti
Olmamış onlar kuzu bu kv elti pek olmamış
Ellerine sağlık canımrötarlı geldim :) bitirdin mi kahveni
süper kahvaltı ... bak görünce yine karnım acıktı :)
5-6 parçaydı ütülenecek ...bitirdim geldim şekerim
Oyyy aeben güzel ekside ama ... oyy oyyy o şiş geçen haftada vardı sende..ne ola ki ?
sıradaki kurban naber.kız ne dikkatini çekiyorsun çiğ çiğ yiyo.
Nasibimi alacak gibi duruyorum heesıradaki kurban naber.kız ne dikkatini çekiyorsun çiğ çiğ yiyo.
Benim ablamda darendeliyle evli Maviş soyadları tanırmısın kibizde darende ama yıllar oldu gitmeyeli, sevgili hemşom
Kızlar kıyafet tartıda ne çok fark ediyormuş. nerdeyse 1 kilo .
Tartıda namahremim oldu bundan sonra
Aç ve açık
Her cuma parti var artık tartımla
Gördükleri karşısında bozulmasa bari devreleri, en sonunda tamam yeterki soyunma ne kadar istiyorsun al göstereyim demesin
Aahhah benden tavuk but güzel olur şöyle fırında ya da ızgaramisal güncel kurban ben düşünüyorum kara kara neyim güzel olur sanırım kavurma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?