Cuma günü dişçi koltuğunda kalmadım ama bugün az kalsın kalıyordum
sıradaki kurban naber.kız ne dikkatini çekiyorsun çiğ çiğ yiyo.
Nasibimi alacak gibi duruyorum hee
misal güncel kurban ben düşünüyorum kara kara neyim güzel olur sanırım kavurma.
Merhaba kuzlar babami gonderdim bir temizliğe giristim..balkonlar yikandi supur sil toz al derken bu saat oldu...dusumu aldim yığıldım koltuga ne pişirecegimi dusunuyorum hic halim yok tonbalik salata iyi olacak gibi ..ama yarina oruc tutmayi dusunuyorum tinbalikta beni tutmaz ki sahurda yapmayacammm...
Nasıl yaptinnnnn@Ausencia kaptanım dün +300 dü cumaya göre bu gün-100 gördüm motive tavannnnnn
Kizima gore sebzeli kiyma yapmistim o var eşime gorede dunden kalan biber dolma var.. adaya gore bisey yok yaniAllah kavuştursun ada...
kendi fermanını yazmışsın,hem yorgun hem akşama az yiycen hemde oruçbana pek hoş gelmedi
yemek yoksa eşin ve kızına ne yediriyon sen?
Benim ablamda darendeliyle evli Maviş soyadları tanırmısın ki
Alıntıladım biz toka Bile çıkarıyoruz yazacaktım ki masum yazmış diğer sayfaya
ay takıma yeni renk taze kan geldi hanııımmm güldürdün beni
Nasıl yaptinnnnn
Bana da söyle canim ya
sen ızgara olur benden haşlamaAahhah benden tavuk but güzel olur şöyle fırında ya da ızgara
sen ızgara olur benden haşlama
çok muhabbet tez ayrılık getirir derler, kvalide ile çok muhabbet olmuyor canım, en güzeli mesafeli olmak ama bu mesafede yerinde olmalı,Öyle bir muhabbetimiz de yok aslında çok sevgi dolu da değiliz birbirimize karşı, kötü de değiliz. Mesafeli bir ilişkimiz var :))
Maşallah size de
eee boşuna kilo almayoruz, var bir bildiğimizAklımız cezalarda bile yemekte
Aklımız fikrimiz yemekeee boşuna kilo almayoruz, var bir bildiğimiz
Kendimi düşününce kuzu but geldi aklıma şöyle fırındaAahhah benden tavuk but güzel olur şöyle fırında ya da ızgara
Oh uyku ne güzel özledim gündüz uyumayıAy ne güzel uyumuşum
Senede 1 görüşüyorduk, ilk defa bu yıl mecburiyetlerrden birbirimizle fazlasıyla zaman geçirdikçok muhabbet tez ayrılık getirir derler, kvalide ile çok muhabbet olmuyor canım, en güzeli mesafeli olmak ama bu mesafede yerinde olmalı,
Oyy ağzım sulandıKendimi düşününce kuzu but geldi aklıma şöyle fırındakocaman kocaman yanında kuru erik arpacık soğan falan
2 haftadır çocuklar yok, ben ilk defa uyudum gündüz. Sabahları bile insan yatar uyur hergün erkenden kalktım aynı düzenOh uyku ne güzel özledim gündüz uyumayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?