Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cuma günü dişçi koltuğunda kalmadım ama bugün az kalsın kalıyordum

geçmiş olsun ece,inşallah çabuk atlatırsın

sıradaki kurban naber.kız ne dikkatini çekiyorsun çiğ çiğ yiyo.

avatarın belli zati,yanaklara baksana
Nasibimi alacak gibi duruyorum hee

misal güncel kurban ben düşünüyorum kara kara neyim güzel olur sanırım kavurma.

yahnide olabilir,havuçlu falan avatarınada yakışır

Allah kavuştursun ada...
kendi fermanını yazmışsın,hem yorgun hem akşama az yiycen hemde oruçbana pek hoş gelmedi
yemek yoksa eşin ve kızına ne yediriyon sen?

kızlar ben çıkıyorum
önce pazara sonra eve sonra akşam oturmasına,gazaam mübarek olaa
eşim daha yeni öğlen yemeği yiyiyomuş dedim sen akşama acıkmazsın gittiğimiz yerde bolca kırıntı olur,çayla onlardanda yedimiydi yeter demi dedim,mecbur yeter dedi
oğlanada ekmek arası döner aldımıydı bugünkü yemek derdinden kurtaran ben
bu mutlulukla hepiniz öpüldünüz

Allah kavuştursun ada...
kendi fermanını yazmışsın,hem yorgun hem akşama az yiycen hemde oruçbana pek hoş gelmedi
yemek yoksa eşin ve kızına ne yediriyon sen?
Kizima gore sebzeli kiyma yapmistim o var eşime gorede dunden kalan biber dolma var.. adaya gore bisey yok yani (( bugun temizlukle ugrastim yemek yapamadim ev halkina... artik duzene girerim yarin ....bisey yapacam menemen yapayim kendime yaninda zeytin peynir yiyeyim yeter insallah...

tanımıyorum ahucum,

söyle bakalım nasıl bilirsin darendelileri

Nasıl yaptinnnnn
Bana da söyle canim ya

pazar günü geç saatte yoğurt yemiştim +300 ondan geldi, bu günde - 400 gr indi,

bence stres yapma, kaçamak yapmadıysan eğer, kilo birden bire gidecek bak göreceksin, bende hep stres yapıyordum bir anda gidiveriyordu.

Öyle bir muhabbetimiz de yok aslında çok sevgi dolu da değiliz birbirimize karşı, kötü de değiliz. Mesafeli bir ilişkimiz var :))
Maşallah size de
çok muhabbet tez ayrılık getirir derler, kvalide ile çok muhabbet olmuyor canım, en güzeli mesafeli olmak ama bu mesafede yerinde olmalı,

Akşam menünüz ne? Mantar sote yapıcam ben yanına ne yesem?
Menülerim yemeklerin bir düzene girmiyor, çocuklara ayrı bana ayrı zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…