Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam menünüz ne? Mantar sote yapıcam ben yanına ne yesem?
Menülerim yemeklerin bir düzene girmiyor, çocuklara ayrı bana ayrı zor geliyor
Ispanak kavurayım diyorum yanına sarımsaklı yoğurt ve turp. Öğlen mantarlı tavuk yemiştim
Ben de öyle herkese ayrı yemek, geçen köfte yaptım kayınvalideme sadece köfte patates sulu yemek, kendime mantarlı salçalı köfte, eşime patates köfte kızartma
Dün kendime mantarlı tavuk, eşime tavuk kızartma yanına fırında kaşarlı mantar, kv istemedi
Aynı yemeği herkese farklı versiyonda sunuyorum ya da herkese ayrı tarz yemek pişiriyorum. Bir de çocuklar oldu mu bir çeşit de onlara :))

Kendimi düşününce kuzu but geldi aklıma şöyle fırında kocaman kocaman yanında kuru erik arpacık soğan falan
Tam sana uydu he kuzu
ben yesem ya herkes bi yol haritası çizmiş kendine akşam şunu yiycem bunu yiycem.ben ne yiycemmmmmm.......

Akşam menünüz ne? Mantar sote yapıcam ben yanına ne yesem?
Menülerim yemeklerin bir düzene girmiyor, çocuklara ayrı bana ayrı zor geliyor
Benimde menüm belli değil eşime köfte kızartacağım pilav var ama ben ne yiyeceğim peynir alayım eti formla mı yesem ya da yoğurtlu kereviz salatası bu şişlikler inmeli
Merhaba kızlar
Menumu vereyim
05.30
Portakalli cilekli yoğurt
12.00
Sahanda 2 yumurta
1 salatalik
2 kk peynir
1 etimek
16.50
1 kase sebze çorbası
1 kase portakal ve cilekli yoğurt
Su . 2000 ml

Portakal çilekli yoğurdu kendin mi yapıyorsun canım ne lezzetli olur ki canım çekti afiyet olsun

Evet canim içine dograyip yiyorum
Hazir olanda seker var.
Bu cok doyurucu da oluyor seviyorum ben.
Hemde hafif

Ayrı ayrı yemek yapmak çok zor ya

Ay herkese ayrı yapıyorsun ben herkesi kendime uyduruyorum çocuklar için pilav makarna kesin oluyor başka şey yemiyor küçük çünkü. Ben zaten makarna pilav yemem sevmem yani , hamur işi kızartma olmadığı sürece ortak pisenden yiyorum bende.

Ayyy ne bi sevdiğim muhabbetleri kaçırmışım hep ....

Çıkamadım geçmişten

tartıya ne ile çıkılır flash flash flash begum75 b hafta pijamasız mı tartılacak

@_SARAYCA_ yeminle benim içimde kaldı heeee ...kalk kalk erimez korkma diyeydin be bacım

exmadon millet deliye biz akıllıya hasret yavrum don atlet tercihe bağlı olmak kaydıyla .. gerisini fırlatmak takım kuralıdır

Ahu060812 benden hiç akıllı arkadaş çıkar mı yahu

Çocuklar daha uyumlu aslında biz onlarla ortak yiyoruz çoğunlukla. Eşim kıllık yapıyor bazen öyle herşeyi yemez. Kv hastalık dolayısıyla hiç bir şey istemiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…