Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugün benim menü:

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
Taze nane- roka- maydanoz
Bir fincan beyaz çay

Ara:
Türk kahvesi

Öğlen:
Haşlanmış karnabahar ve brokoli bol pul biberli ( evet dün ile aynı hatta yarın da muhtemel yemeğim kendisi )
Bir çay bardağı kadar yoğurt

Ara:
10 Kaju

Akşam:
Kinoa salatası
Bir kase pul biberli yoğurt

Suyum şimdiye kadar 2 litre oldu yatana kadar 3 e tamamlarım sanırım. Yeşil çayım da akşama kaldı.

Efser

Maşallah ya hepsine ayrı ayrı yapıyorsun, ne güzel. Ben nefsime hakim olamıyorum diye akşama adama da salata falan yediriyorum, öğle yemeğinde özgürsün ne istersen ye diyorum.

Kızlar bend iyi değilim yaaaaa
Cissssss yok ama 400 fazla neyapabilirim
Bugün geç kahvaltı yaptım limonlu zencefili su hazırladım öğlen yrmicen belki ayran
Akşam karnabahar yemeği var
Ne onerirsiniz

Dilek canım önündeki günleri iyi değerlendir .. geçen haftada bu günlerde aynı sorunu yaşıyordun .
bence ters giden bir şeyler var ... 1 er kilo rahat veren bünyen var .
Eğer ki hafta üst üste bu sorunu yaşıyorsa ... ya kaçamak var ... ya az yiyorsun kıtlık alarmı v
ar.
çarşamba perşembe karbonu kesip salata ve proyu arttırmanı tavsiye ederim .

aldım onun haberlerini ben haftasonu eltim görmüş onu.beraberlermiş.yemişler içmişlerrr...

yemişşşşleeeer ...içmişşşşşşşler kısmına takılı kaldığımı söylememe gerek yok herhalde

Günaydınlar herkese
Daha yeni kahvaltı yapabildim (kaptanıma söylemeyin )
@Antepia27 Ben hazırım canım, yağları koydum ateşe eriyorlar

işte antepia nın aradığı taze kaaaan .... vampir gibi çekebilir kanını dikkat et

selam kizlar nasilsiniz, telefonum tamire gitti elime leptop almisken sizede bakayim dedim ramazan muhabbeti yapmissiniz masallah bizim burda 1.30 da sahur bitiyo 10 dada iftar ben zaten sahur yapmiyorum kalksam bile anca su icebiliyorum

Allah kolaylık versin .Ramazanda 5 kilo eksi garanti desene mumu ...tövbe yarabbim :)

İçime doğmuş, en az +500 olacağını düşünüyorum

son iki günde depara kalkacak daktırım ... değil mi kelebekolacam

kaptan kafalarımızı tokuştururo yüzden kıy bana

Şu cümle her şeyin özeti

Sevgili eltimle anneler günü için kv hediye almak için alışverişe cıkıyorum çok istekliyim bilemezsiniz

Ne aldınız bakayım efser ....ne mesut bir gün geçirmişsin ... en az 400 gr stresten vermişsindir

Ausencia kaptanım dün +300 dü cumaya göre bu gün-100 gördüm motive tavannnnnn

bak okuyunca bana da bi tavana kadar motive geldi

sen yine de deseydin ona pis fena içimde kaldı ..ben gelip diyeyim yakınız nasıl olsa

adacım Alllah kavuştursun canım ... menemenin içinde afiyet bal şeker olsun .

akşama yemekte ne var....

hiç senlik bir şey yok bence saymayayım

ama sana tavsiyem ... bu gece sulu sıcak bir şey ye ..ekmeksiz .. öyle geçti içimden

Merhaba kızlar
Menumu vereyim
05.30
cilekli yoğurt
12.00
Sahanda 2 yumurta
1 salatalik
2 kk peynir
1 etimek
16.50
1 kase sebze çorbası
1 kase portakal ve cilekli yoğurt
Su . 2000 ml

şeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gel artık daaaaa ... menü şahane ... bu hafta hep şahane zaten

Olsun kalan yemekleri bitirmek iyidir :)
sevdiğim yemek olsun 3 gün yiyebilirim ..
meselaaa semizotu

İyi mi kötü mü oldu takması bilemedim ahaha Verdirirse çok iyi

Valla kendini eritip o gazla rakipten de söke söke 400 500 kopartıyor bu @Lunya

yemem mi afiyetle
hafta sonu 2 kg almıştım çok iyi çıktı

Yeminle hafta sonu 2 kg artı çıkmıştım okudum

kahvaltı 07:45
1 haşlama yumurta
bol peynir
7 zeytin
dom-sl-bib

öglen 13:00
2 sandal sefası
1 kase çoban salata
3 tam ceviz

3 lt su
2 yeşil çay
kahve ve soda

IF BANU

Kurdun eline kuzuyu teslim et karşısına geç gül.

Anaaam ablası minnak o daha ... kurt biziz biz

Valla ne yalan sçyleyim geçmişte göz ucu ile atladığım mesajlar oldu pek biriktirmezdim ... okuması zor gelmedi de şimdi size yetişeyim diye

Ausencia mantar yemeğinin yanında ne yiyeyim, sade ekmek ve ayran olur değil mi?

tavuklu mantar mı ? sebzeli mi ? kaşarlı mı

Bence ayran salata mantar yemeği ... eğer öğle ekmek yediysen sadece 1 ince dilim yeter herhalde ...

Anacım eflalim ... sen gel bari bizim takıma .. böyle çok doğru gelmedi gözüme sanki . kilonu ne verdin ne yedin tam bilmeden yorum yapmam havada kalır

He haklısın o çıtı pıtı minnak bisey tesbite hata oldu.ama cadı o cadiiiii.

Valla hırslı cadı ... 98 başladığı kilo ... peeeh .... küçük aus onlar mimu ile

sen ne yiyecen şimdi akşama ? tavsiyeme uy ...abdala malum olur ..iyi gelecek sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…