Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mantar soğan sadece. Geliyim olur ben zaten istiyorum 28 nisan da başladım 3 kilo verdim o günden beri

ahahahahhaha valla bende snein alıntında , kendi yazdımı öyle okudummmmmmm

Valla gülme banuuu ... dedim herhalde yüreğime inmesin diye şey etmedi telden

Ayyy kaybettiğim iki kilomu bulmuş kadar mutluyum şu an

nasıl bir uyku ve halsizlik var bende anlatamam şekerler;

menümü vereyim sporada gitmeye çalışacağım nasipse:

sabah: maydonoz limon salatalık suyu

kahvaltı: yulaf-hurma-kuru üzüm- fındık karışımı

ara: 1 avuç beyaz leblebi - kayısı

öğle: tulumlu ton balıklı salata

ara: beyaz leblebi kayısı

akşam: 1 enginar ve yoğurt

kapanış teşekkürler.

Şarjım bitti ben spor yapıcam şükür sonunda spora başlıyorum

süperrrrr ..spora giderken yanına Efser i de alsana yahu .... spor yok yazmaktan yılmadı gitti ... bi de bonus saydin78 vereyim

Başlangıçta dozu iyi ayarla ... yıldırmadan ...acıtmadan ..yavaş yavaş

Jessica smith yapıcam leslie nin genç versiyonu ilk kez yapıcam çok acıtmaz inşallah

enginar konserve di mi

ben yine beğendim senin menünü .. Allahım bu kadar beğeniyorum da cuma sen utandırma Yarabbim çok şükür amin

Ama ama amaaaaaa.ben orucum ya

Anaaaam çok hain gördüm kendimi ..unuttum valla da ...

Su + hurma o zaman 2 de zeytin benden

ay vallah,i değillll :) annem yapmış dolapta buldum bitane buzlukta hep olur enginar en tazesinden :) cuma günü kalp krizi geçirebilir geçirtebilirim :/

Jessica smith yapıcam leslie nin genç versiyonu ilk kez yapıcam çok acıtmaz inşallah

Oooooooo namını çok duydum ama müşerref olmadım ablamızla ... ben bir ara walk walk leslie abla takıldım ama sıkıldım ... bu jess abla acayip yoruyormuş @_SARAYCA_ sen yapmıştın değil mi ?

ay vallah,i değillll :) annem yapmış dolapta buldum bitane buzlukta hep olur enginar en tazesinden :) cuma günü kalp krizi geçirebilir geçirtebilirim :/

demeeeeeee ...demeeeeeeeee.... açarımmm kollarımııııııı yapma etmeeeee eylemeeeee derimmmmm ...

kıyamazsınnnnnn ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…