yarın tarhanaçorbası+tavuklu pilav+salata+ayran
bana tabuk ayırcaklar+salata+ayran
eee iyiymiş .....bak soracaktım unuttum bende menü değişmiş yazmıştın .
Pilava ekmeğe dokunmadığın sürece ...bence çokta ala menü ..
Yusufun sınavında bir çocuk var ... geçen seneden beri farklı bir sempatim var ona ... çok türkçesi iyi değil .. anne suriyeli..
Kara kuru bişey ama bana çook sevimli gelir ... dün bana diyor ki ... senin yüzünde artık bi değişiklik var ... nasıl diyorum ..iki eliyle yüzünü sıkıştırıyor ... böyle bir şey diyor
Oooooooo namını çok duydum ama müşerref olmadım ablamızla ... ben bir ara walk walk leslie abla takıldım ama sıkıldım ... bu jess abla acayip yoruyormuş @_SARAYCA_ sen yapmıştın değil mi ?
demeeeeeee ...demeeeeeeeee.... açarımmm kollarımııııııı yapma etmeeeee eylemeeeee derimmmmm ...
kıyamazsınnnnnn ...
Yusufun sınavında bir çocuk var ... geçen seneden beri farklı bir sempatim var ona ... çok türkçesi iyi değil .. anne suriyeli..
Kara kuru bişey ama bana çook sevimli gelir ... dün bana diyor ki ... senin yüzünde artık bi değişiklik var ... nasıl diyorum ..iki eliyle yüzünü sıkıştırıyor ... böyle bir şey diyor
aynen süper keşke perşembe olaydııııı
perşembeye matar çorbası dolma var
ben yarın salata ayırıp , perşembeye ton balıgı patlatırım
64,9 da gelmezse onun ayıbı
Yok anam spor bana göre degil bu 3 saat yürüdüm eltimin peşinde sürükle sürüklene
Az önce kaynanamla da çınlattık kulaklarını
Baktım canım ben hergün tartılırım zaten...fena deyil ama haala istediyim rakamı göremedim.küçük bi eksiydi düne göre
Bugün benim menü:
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk keçi peyniri
5 zeytin
Taze nane- roka- maydanoz
Bir fincan beyaz çay
Ara:
Türk kahvesi
Öğlen:
Haşlanmış karnabahar ve brokoli bol pul biberli ( evet dün ile aynı hatta yarın da muhtemel yemeğim kendisi)
Bir çay bardağı kadar yoğurt
Ara:
10 Kaju
Akşam:
Kinoa salatası
Bir kase pul biberli yoğurt
Suyum şimdiye kadar 2 litre oldu yatana kadar 3 e tamamlarım sanırım. Yeşil çayım da akşama kaldı.
Efser
Spor işinden hiç anlamam bunların birde garip garip isimleri varJessica smith yapıcam leslie nin genç versiyonuilk kez yapıcam çok acıtmaz inşallah
Benimle aynı kafadan bir arkadaşSpor işinden hiç anlamam bunların birde garip garip isimleri varacı cekmeden bu iş olmaz mı
Onu bunu bilmem spor benim için değil yapsamda kendime gülmekten yapamıyorum...Benimle aynı kafadan bir arkadaşhem spor yapıyorsun eziyet çekiyorsun, hem de garip isimleri aklında tutuyorsun
Ay 8 dakika zor yaptım öldüm bittimOooooooo namını çok duydum ama müşerref olmadım ablamızla ... ben bir ara walk walk leslie abla takıldım ama sıkıldım ... bu jess abla acayip yoruyormuş @_SARAYCA_ sen yapmıştın değil mi ?
demeeeeeee ...demeeeeeeeee.... açarımmm kollarımııııııı yapma etmeeeee eylemeeeee derimmmmm ...
kıyamazsınnnnnn ...
A ha ha çok tatlı yaYusufun sınavında bir çocuk var ... geçen seneden beri farklı bir sempatim var ona ... çok türkçesi iyi değil .. anne suriyeli..
Çok acıyor çokSpor işinden hiç anlamam bunların birde garip garip isimleri varacı cekmeden bu iş olmaz mı
2 sene önce falandı galiba platese niyetlendim bir kaç gün. Oğlum da yanımda topunu alıp spor yapıyordu. Nefes al nefes ver diyor ya o zaman tam düzgün konuşamıyordu da topu alıp geliyordu 'hadi anne tüfoş yapalım'Onu bunu bilmem spor benim için değil yapsamda kendime gülmekten yapamıyorum...
Yerlerde sürüne sürüne ordan orya yuvalanıp dur recep ivetik gibi hisediyorum kendimi onda esleklik var bende oda yok bir eğriti duruyor üzerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?