Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yusufun sınavında bir çocuk var ... geçen seneden beri farklı bir sempatim var ona ... çok türkçesi iyi değil .. anne suriyeli..

Kara kuru bişey ama bana çook sevimli gelir ... dün bana diyor ki ... senin yüzünde artık bi değişiklik var ... nasıl diyorum ..iki eliyle yüzünü sıkıştırıyor ... böyle bir şey diyor

eee iyiymiş .....bak soracaktım unuttum bende menü değişmiş yazmıştın .

Pilava ekmeğe dokunmadığın sürece ...bence çokta ala menü ..

aynen süper keşke perşembe olaydııııı
perşembeye matar çorbası dolma var

ben yarın salata ayırıp , perşembeye ton balıgı patlatırım
64,9 da gelmezse onun ayıbı

ay kıyamammm ne tatlı yaaa

67 yolllaarınnaaaaaa güllleeer sereyyyyimmm geeeeel anneeeem geeeeel gülümmm gel yavrummmm

ayyy ne tatlı iltifaaaat, yerim

aynen süper keşke perşembe olaydııııı
perşembeye matar çorbası dolma var

ben yarın salata ayırıp , perşembeye ton balıgı patlatırım
64,9 da gelmezse onun ayıbı

Kız ben ona kırmızı halı serdimmmmmm ...özel davetiye bastırdımmmmm ...gelmez olur mu hiç ...

Yok anam spor bana göre degil bu 3 saat yürüdüm eltimin peşinde sürükle sürüklene şu caddeyede bu avm dedi dedi.bende yemeğim yok eve gidiyorum dedim...eve zor attım kendimi benim serviste işim var dedi kendi benle eve gelmedi
Benim yerime ona spor yaptıralım çok menün kalırsın
Yemek takımlarına baktık kuzum kv yemek takımı hem eski hemde bozulmuş

9 mayıs salı
08:30 2 dl ekmek, domates, salatalık, beyaz peynir, 5 zeytin, 4 vişne reçeli tanelerinden, maydanoz, 1 kurukayısı, badem, ceviz, çay
11:30 1 kase çilek, 4-5 fındık
13:30 1 kepçe tarhana çorbası, mantarlı tavuk, 1 etimek, 1 avuç leblebi
16:30 1 maden suyu
18:30 2 dl ekmek arasına peynir domates

Daydream- _AYNURA_ Ausencia

Son düzenleme:
Bu hafta eksiler bizi beklerbu sondaki smyl telefon silinmiyor sen ona bakma benim eltime benziyor boşver

Benimle aynı kafadan bir arkadaş hem spor yapıyorsun eziyet çekiyorsun, hem de garip isimleri aklında tutuyorsun
Onu bunu bilmem spor benim için değil yapsamda kendime gülmekten yapamıyorum...
Yerlerde sürüne sürüne ordan orya yuvalanıp dur recep ivetik gibi hisediyorum kendimi onda esleklik var bende oda yok bir eğriti duruyor üzerimde

Ay 8 dakika zor yaptım öldüm bittim leslie teyzem yeter bana jessica nın göbek egzersizlerini yaparım sadece.
A ha ha çok tatlı ya
Spor işinden hiç anlamam bunların birde garip garip isimleri var acı cekmeden bu iş olmaz mı
Çok acıyor çok ben spordan çok sıkılıyorum ay hır bitseydi diyorum hiç keyif almıyorum, bununla uğraşıcağıma hobilerim yapardım diyorum

2 sene önce falandı galiba platese niyetlendim bir kaç gün. Oğlum da yanımda topunu alıp spor yapıyordu. Nefes al nefes ver diyor ya o zaman tam düzgün konuşamıyordu da topu alıp geliyordu 'hadi anne tüfoş yapalım' tüfoş maceramızda kısa sürdü
Arada bisiklete biniyorum 'sıra bende sıra bende' diye ikisi de tepemden ayrılmıyor

9 mayıs

8.00
Patatesli yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Şekersiz çay

11.00
1 dilim karpuz
3 kaşık chia tohumlu yoğurt

13.00
1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

16.00
1 dilim karpuz
1 bardak süt

18.30
İki kepçe şehriye çorbası
4 kaşık mantar sote1 bardak ayran

20.00
4 kayısı
3 kaşık chia tohumlu yoğurt

SU: 2 LİTRE
SPOR : 30 dakika leslie
TOPLAM : 1100 KALORİ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…