Annemmmm canınıza yazık yapmayınAy 8 dakika zor yaptım öldüm bittimleslie teyzem yeter bana jessica nın göbek egzersizlerini yaparım sadece.
A ha ha çok tatlı ya
Çok acıyor çokben spordan çok sıkılıyorum ay hır bitseydi diyorum hiç keyif almıyorum, bununla uğraşıcağıma hobilerim yapardım diyorum
Benim aylık ödem haftama denk geldiğimiz için tedirginimBu hafta eksiler bizi bekler bu sondaki smyl telefon silinmiyor sen ona bakma benim eltime benziyor boşver
Benimki o gün annem yoga yapıyor diyor kv nin yanında yaptığım tek bir gün oda böyle ifşa edildi :))))))))2 sene önce falandı galiba platese niyetlendim bir kaç gün. Oğlum da yanımda topunu alıp spor yapıyordu. Nefes al nefes ver diyor ya o zaman tam düzgün konuşamıyordu da topu alıp geliyordu 'hadi anne tüfoş yapalım'tüfoş maceramızda kısa sürdü
Arada bisiklete biniyorum 'sıra bende sıra bende' diye ikisi de tepemden ayrılmıyor
Eşim kadayıf almış annemlere götürmek için. 'Arabada bırakçam getirmem yukarı ' dedi. Nasıl güvenmiyorsa bana artık
Korkma cumaya kadar gider ödem kalmaz zaten suyunuda içiyorsun atarsınBenim aylık ödem haftama denk geldiğimiz için tedirginim
Benim eltim yok, anladığım kadarıyla şanslı kesimdeyim
Ispanakeee o zaman ne yiyecen
Aman boşver o onun problemi.Korkma cumaya kadar gider ödem kalmaz zaten suyunuda içiyorsun atarsın
Valla benim için elti görümce olması gerken şeyler ama eltim kendini benim yüzümden şansız hisede bilir sorun yok:)))))
67 yolllaarınnaaaaaa güllleeer sereyyyyimmm geeeeel anneeeem geeeeel gülümmm gel yavrummmm
ayyy ne tatlı iltifaaaat, yerim
Yok anam spor bana göre degil bu 3 saat yürüdüm eltimin peşinde sürükle sürükleneşu caddeyede bu avm dedi dedi.bende yemeğim yok eve gidiyorum dedim...eve zor attım kendimi benim serviste işim var dedi kendi benle eve gelmedi
Benim yerime ona spor yaptıralım çok menün kalırsın
Yemek takımlarına baktık kuzum kv yemek takımı hem eski hemde bozulmuş
9 mayıs salı
08:30 2 dl ekmek, domates, salatalık, beyaz peynir, 5 zeytin, 4 vişne reçeli tanelerinden, maydanoz, 1 kurukayısı, badem, ceviz, çay
11:30 1 kase çilek, 4-5 fındık
13:30 1 kepçe tarhana çorbası, mantarlı tavuk, 1 etimek, 1 avuç leblebi
16:30 1 maden suyu
18:30 2 dl ekmek arasına peynir domates
@Daydream-_AYNURA_ Ausencia
9 mayıs
8.00
Patatesli yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
11.00
1 dilim karpuz
3 kaşık chia tohumlu yoğurt
13.00
1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
16.00
1 dilim karpuz
1 bardak süt
18.30
İki kepçe şehriye çorbası
4 kaşık mantar sote1 bardak ayran
20.00
4 kayısı
3 kaşık chia tohumlu yoğurt
SU: 2 LİTRE
SPOR : 30 dakika leslie
TOPLAM : 1100 KALORİ
Ispanak
Aman boşver o onun problemi.
Ben de görümce de yok elti de, kayınvalidemi de Allah için severim. Yani zor birisi evet, kendisi de söyler öyle olduğunu ama ben en baştan eşimi ailesiyle bütün olarak kabul ettim, alıştım. Arada özlüyorum falan hatta insanlar şaşırıyor. Ha ben görümceyim, hiçbir şeye de karışmam zaten farklı şehirde yaşıyorum, kendi evim derdim işim zaten beni oyalar ama gelin hiç sevmez beni o ayrı.
Maşallah ne zengin menün var elifim...böyle kilo verince sonra çok geç geri alırsın canım.bak ben o kadar dikkat ediyorum bi yalnışımda hemen artıdayım...böylesi daha iyi...9 mayıs salı
08:30 2 dl ekmek, domates, salatalık, beyaz peynir, 5 zeytin, 4 vişne reçeli tanelerinden, maydanoz, 1 kurukayısı, badem, ceviz, çay
11:30 1 kase çilek, 4-5 fındık
13:30 1 kepçe tarhana çorbası, mantarlı tavuk, 1 etimek, 1 avuç leblebi
16:30 1 maden suyu
18:30 2 dl ekmek arasına peynir domates
@Daydream-_AYNURA_ Ausencia
Eşim kadayıf almış annemlere götürmek için. 'Arabada bırakçam getirmem yukarı ' dedi. Nasıl güvenmiyorsa bana artık
Hala olmak güzel gerçekten. Ama görümcelik kısmı biraz meşakatliPöööf benim derdim de tek tabanca takılan abim keşke evlenseeee... bende hala olsaaam ... görümce olsam en tatlısındanzaten iki kardeşiz ...olup olacağım bi halalık var .
Menum 09.05.2017 Sali
Sabah
1 yumurta
3 dlm sck
1 kk peynir
2 dlm ekmek
2 bardak cay
Öğle
1.5 lahmacun
1 kase yoğurt
Akşam
5 kck lahana sarma
4 lt su 1 türk kahvesi sade 75 dakika yürüyüş
Hayırlı aksamlar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?