Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Annemmmm canınıza yazık yapmayın Ausencia beni gruba aldıģına pişman olmayasın fabrika ayarlarına zararım

Benimki o gün annem yoga yapıyor diyor kv nin yanında yaptığım tek bir gün oda böyle ifşa edildi :))))))))

Benim aylık ödem haftama denk geldiğimiz için tedirginim

Benim eltim yok, anladığım kadarıyla şanslı kesimdeyim
Korkma cumaya kadar gider ödem kalmaz zaten suyunuda içiyorsun atarsın
Valla benim için elti görümce olması gerken şeyler ama eltim kendini benim yüzümden şansız hisede bilir sorun yok:)))))

Korkma cumaya kadar gider ödem kalmaz zaten suyunuda içiyorsun atarsın
Valla benim için elti görümce olması gerken şeyler ama eltim kendini benim yüzümden şansız hisede bilir sorun yok:)))))
Aman boşver o onun problemi.
Ben de görümce de yok elti de, kayınvalidemi de Allah için severim. Yani zor birisi evet, kendisi de söyler öyle olduğunu ama ben en baştan eşimi ailesiyle bütün olarak kabul ettim, alıştım. Arada özlüyorum falan hatta insanlar şaşırıyor. Ha ben görümceyim, hiçbir şeye de karışmam zaten farklı şehirde yaşıyorum, kendi evim derdim işim zaten beni oyalar ama gelin hiç sevmez beni o ayrı.

67 yolllaarınnaaaaaa güllleeer sereyyyyimmm geeeeel anneeeem geeeeel gülümmm gel yavrummmm

ayyy ne tatlı iltifaaaat, yerim

Senin 67 ye de bi davetiye hazırlayayım ben en iyisi ...

anaaaam spor zevkli ...3 saat elti peşinde avm dolanıp kayınvalideye hediye aramakla bir tutma sen

Foto aradı resmen gözlerim :)
güzel menü canım ... akşam 2 dlm ekmekli sefa biraz olammış ama .. sana çok cız görmediğim sürece ses etmiyorum biliyorsun

eflalim canım ... menün güzel ..sporda iyi... su da kilona göre iyi...

Yalnız iki takımda birden menü paylaşımı kurallar gereği mümkün değil tatlım . Hani biraz orda biraz burda takımlar arası ...hele de deneme süresindeki kişi için hem doğru değil hem kafa karıştırıcı .
O yüzden ister başladığın takımda deneme sürene devam et canım , ister burada bizimle kal canım :)
Ama bu şekilde iki takımda birden menü paylaşımı .. olmuyor güzellik

Pöööf benim derdim de tek tabanca takılan abim keşke evlenseeee... bende hala olsaaam ... görümce olsam en tatlısından zaten iki kardeşiz ...olup olacağım bi halalık var .

ütüye davet yerine seni artık spora davet edeceğimmm ...burdan duymazsan mesajla ... mesajlarım mavi tık olmazsa ...arayarak

Tabii ki de ne pişi olmuş ne karam .... onları yiyip bütün akşamı yeşil çay ve açlıkla geçireceğine güzel güzel yesen cici cici şeyler aaa benim güzelliğim ...

Ama sanki bu şekilde yemeye tartın oo lalalal diyecek ..öyle de bir his var içimde ne yalan söyleyeyim

Maşallah ne zengin menün var elifim...böyle kilo verince sonra çok geç geri alırsın canım.bak ben o kadar dikkat ediyorum bi yalnışımda hemen artıdayım...böylesi daha iyi...

Pöööf benim derdim de tek tabanca takılan abim keşke evlenseeee... bende hala olsaaam ... görümce olsam en tatlısından zaten iki kardeşiz ...olup olacağım bi halalık var .
Hala olmak güzel gerçekten. Ama görümcelik kısmı biraz meşakatli bizimki bi de kendi açıkca söyler kıskanıyorum diye. Ama dediğim gibi o da onun derdi. Herkes evinde huzurlu mutlu olsun da gelin de görümceyi sevmesim tek dert o olsun. İnşallah abin de bulur mutluluğu minnak yeğen peşinde koşmak nasip olur sana.:)

Menum 09.05.2017 Sali
Sabah
1 yumurta
3 dlm sck
1 kk peynir
2 dlm ekmek
2 bardak cay

Öğle
1.5 lahmacun
1 kase yoğurt

Akşam
5 kck lahana sarma

4 lt su 1 türk kahvesi sade 75 dakika yürüyüş
Hayırlı aksamlar kizlar

karbonları sayalımmmm... 2 koca dilim ekmeeeeek .... 1.5 lahmacunnnnnn... akşamda sarmalar

deliiiiii kilo almak isteyenler takımı ile mi karıştırdın yavrummm ... ?

çarşamba perşembe senden böyleeee ip gibi menü bekliyorummmm ,ahanda yazdım buraya daha geri dönüşü yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…