Herkesin yeri ayrıdır toplumun en küçük bireyidir aile olaya böyle baksalar ne sorun kalacak nede baska birşey benim yada onun benle ne gibi sorunu olabilirki ben kapımı kapatınmı evimdeyim kendi ükemdeyim gerisi kimseyi bağlamaz...Aman boşver o onun problemi.
Ben de görümce de yok elti de, kayınvalidemi de Allah için severim. Yani zor birisi evet, kendisi de söyler öyle olduğunu ama ben en baştan eşimi ailesiyle bütün olarak kabul ettim, alıştım. Arada özlüyorum falan hatta insanlar şaşırıyor. Ha ben görümceyim, hiçbir şeye de karışmam zaten farklı şehirde yaşıyorum, kendi evim derdim işim zaten beni oyalar ama gelin hiç sevmez beni o ayrı.
Yolda uykum geldi yeminle....Senin 67 ye de bi davetiye hazırlayayım ben en iyisi ...
anaaaam spor zevkli ...3 saat elti peşinde avm dolanıp kayınvalideye hediye aramakla bir tutma sen
Foto aradı resmen gözlerim :)
güzel menü canım ... akşam 2 dlm ekmekli sefa biraz olammış ama .. sana çok cız görmediğim sürece ses etmiyorum biliyorsun
eflalim canım ... menün güzel ..sporda iyi... su da kilona göre iyi...
Yalnız iki takımda birden menü paylaşımı kurallar gereği mümkün değil tatlım . Hani biraz orda biraz burda takımlar arası ...hele de deneme süresindeki kişi için hem doğru değil hem kafa karıştırıcı .
O yüzden ister başladığın takımda deneme sürene devam et canım , ister burada bizimle kal canım :)
Ama bu şekilde iki takımda birden menü paylaşımı .. olmuyor güzellik
Herkesin yeri ayrıdır toplumun en küçük bireyidir aile olaya böyle baksalar ne sorun kalacak nede baska birşey benim yada onun benle ne gibi sorunu olabilirki ben kapımı kapatınmı evimdeyim kendi ükemdeyim gerisi kimseyi bağlamaz...Aman boşver o onun problemi.
Ben de görümce de yok elti de, kayınvalidemi de Allah için severim. Yani zor birisi evet, kendisi de söyler öyle olduğunu ama ben en baştan eşimi ailesiyle bütün olarak kabul ettim, alıştım. Arada özlüyorum falan hatta insanlar şaşırıyor. Ha ben görümceyim, hiçbir şeye de karışmam zaten farklı şehirde yaşıyorum, kendi evim derdim işim zaten beni oyalar ama gelin hiç sevmez beni o ayrı.
Yolda uykum geldi yeminle....Senin 67 ye de bi davetiye hazırlayayım ben en iyisi ...
anaaaam spor zevkli ...3 saat elti peşinde avm dolanıp kayınvalideye hediye aramakla bir tutma sen
güzel menü canım ... akşam 2 dlm ekmekli sefa biraz olammış ama .. sana çok cız görmediğim sürece ses etmiyorum biliyorsun
Yalnız iki takımda birden menü paylaşımı kurallar gereği mümkün değil tatlım . Hani biraz orda biraz burda takımlar arası ...hele de deneme süresindeki kişi için hem doğru değil hem kafa karıştırıcı .
O yüzden ister başladığın takımda deneme sürene devam et canım , ister burada bizimle kal canım :)
Hala olmak güzel gerçekten. Ama görümcelik kısmı biraz meşakatlibizimki bi de kendi açıkca söyler kıskanıyorum diye. Ama dediğim gibi o da onun derdi. Herkes evinde huzurlu mutlu olsun da gelin de görümceyi sevmesim tek dert o olsun. İnşallah abin de bulur mutluluğu minnak yeğen peşinde koşmak nasip olur sana.:)
İyi akşamlar canlar.tüm gün dışardaydım.ben gelmiyorumsa demekki dışardayımkızımla geztik güzelce...birazdan da kocamla yürüyüşe çıkarız...bugün yemek saatlerim farklı oldu...menümü gelince yazarım sporla birlikte.
Hala olmak çok güzel evettt...görümce olmak ta fena deyil...kardeşim annemlerle birlikte yaşar,annem çalışır.çok hasret kalıyorum anneme...gider kalırım 3gün...son günde artık gelinin sabrının tükendiyini anlarım.anlamıyoki ben babamın evine gidiyorum.ayrı yaşasalar bu kadar haşır neşir olmam.aslında aramız iyi ama bazen kırılırım ona.e o da normal zatenHala olmak güzel gerçekten. Ama görümcelik kısmı biraz meşakatlibizimki bi de kendi açıkca söyler kıskanıyorum diye. Ama dediğim gibi o da onun derdi. Herkes evinde huzurlu mutlu olsun da gelin de görümceyi sevmesim tek dert o olsun. İnşallah abin de bulur mutluluğu minnak yeğen peşinde koşmak nasip olur sana.:)
Yok ya...bi çıkarım bi girerimBu benim hayat felsefemdir elif.
eşim oğlum çekirdek ailem mutluyuz ..eğleniyoruz ... huzurluyuz ... hayatımı 24 saatimi onlarla paylaşıyorum .. orda ki bir sorun hayatımı etkiler .. amaaa
Diğer sorunlar için ... ha sevmiyor mu ? sevmiyor muyum ? kimse kimsesiiz ölmez ... yeri gelir hiç görüşmeyiz kişiye göre az görüşürüz ... insanların ite kaka bunlatan ve sevgi barındırmayan mecburi ilişkileri benden uzak olsun .
sen bi çıkınca evin yolunu bulamayan gillerdensin :) ben seksen kere gir çık yaparım eve ... bugün 3 kez çıkmışım mesela ..
O kadar ufak şeyler olur canım, sonuçta kardeşler bile arada birbirine kırılıyor, aile içinde olur bunlar. Allah ağzınıın tadını bozmasın. :)Hala olmak çok güzel evettt...görümce olmak ta fena deyil...kardeşim annemlerle birlikte yaşar,annem çalışır.çok hasret kalıyorum anneme...gider kalırım 3gün...son günde artık gelinin sabrının tükendiyini anlarım.anlamıyoki ben babamın evine gidiyorum.ayrı yaşasalar bu kadar haşır neşir olmam.aslında aramız iyi ama bazen kırılırım ona.e o da normal zaten
Canım benim nasılsınCümleten iyi akşamlar arkadaşlar...
Ben bi arasaydin78 görüp gelmiştim.
İşte teeee o zamanlar düştünuz yüreğime.
Gelsem mi sohbete dahil olsam mı diye çok gittim geldimm..
Bi cesaret edemedim.
Geçen günAusencia nın başarı yazısını görünce onada bu sevdadan bahsettim.
Gell gell dedi...
Valla çok sevindim bi cesaret Bismillah deyip yazıyorum şu anda.
Var mı bana da yer aranızda acep liste dışı tabii
Ortimmmm aksami gecistirmişin..canin mi yemek istemedi..9 mayıs salı
08:30 2 dl ekmek, domates, salatalık, beyaz peynir, 5 zeytin, 4 vişne reçeli tanelerinden, maydanoz, 1 kurukayısı, badem, ceviz, çay
11:30 1 kase çilek, 4-5 fındık
13:30 1 kepçe tarhana çorbası, mantarlı tavuk, 1 etimek, 1 avuç leblebi
16:30 1 maden suyu
18:30 2 dl ekmek arasına peynir domates
Daydream- _AYNURA_ Ausencia
Cümleten iyi akşamlar arkadaşlar...
Ben bi arasaydin78 görüp gelmiştim.
İşte teeee o zamanlar düştünuz yüreğime.
Gelsem mi sohbete dahil olsam mı diye çok gittim geldimm..
Bi cesaret edemedim.
Geçen günAusencia nın başarı yazısını görünce onada bu sevdadan bahsettim.
Gell gell dedi...
Valla çok sevindim bi cesaret Bismillah deyip yazıyorum şu anda.
Var mı bana da yer aranızda acep liste dışı tabii
Bugün menüm
Sabah kahvaltısı
1 bardak limonlu su
2 yumurtanın beyazı
1 kk yağsız peynir
2 dilim tahıllı tava ekmeği
Ara kahvaltıyı geç yapınca yapmadım
Öğlen yemeği
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
4 küçük zeytinyağılı kuru dolma (dolmaları büyük düşünmeyin kuru olduğunu için küçükler )
Ara dışarı çıktığım için sadece soda içtim
Akşam
Peynirli salata
Akşam canım birşey istemedi
Kızlar bu sefer çabuk iştahım kesildi bu normalmi yoksa kendimi zorlamam lazım ?
irmae
09:00 2 yumurta.1 wasa
13:00 hindi haslama.yogurt.wasa
16:00 yulaf kepekli yogurt
18:00 1 kase tarhana corbasi.6 catal hindi haslama.1 wasa
O benim kismetimayyyy takıma kısmet var kızlaaar...
yavru kırlangıç girdi camdan içeri ... geldi laptop üzerine kondu ..yaptıgittiiii
Ama o salatayı zorla yedimİyi akşamlar ve hoş geldinNefs
saydin78 nımın arkadaşı gelebilir miyim demiş , hayır demek ne mümkün zaten ?
Liste dışı da olsa ilk sayfadaki formu doldurursan sevinirim canım .
canım sabah ve öğle gayet doyurucu olmuş ...o yüzden akşamı peynirli salata ile geçiştirmen sorun değil ve normal .gün içinde de az yeseydin kilona göre sana kızardım da ... yaaaaa çok nadir de olsa az yiyene de kızıyorum :)
Bu saatten sonra zaten yeme ...
wasa hindi günü olmuş day'im ... portakal etimekten sonra ki yeni ikilin
Akşama iştahın kesilmesi çok güzel, o da gün içi sağlıklı ve doyurucu yemenden kaynaklı sanırım. Çok güzel gidiyoruz, eksiler gelecek sanırım bu hafta. :)Bugün menüm
Sabah kahvaltısı
1 bardak limonlu su
2 yumurtanın beyazı
1 kk yağsız peynir
2 dilim tahıllı tava ekmeği
Ara kahvaltıyı geç yapınca yapmadım
Öğlen yemeği
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
4 küçük zeytinyağılı kuru dolma (dolmaları büyük düşünmeyin kuru olduğunu için küçükler )
Ara dışarı çıktığım için sadece soda içtim
Akşam
Peynirli salata
Akşam canım birşey istemedi
Kızlar bu sefer çabuk iştahım kesildi bu normalmi yoksa kendimi zorlamam lazım ?
irmae
Canım benim nasılsınhoşgeldin seni gördüğüme sevindim bitanem nasılsın? Iyi misin kuzucum?
Yememiştim ama dayanmak güçYedin mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?