Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkesin yeri ayrıdır toplumun en küçük bireyidir aile olaya böyle baksalar ne sorun kalacak nede baska birşey benim yada onun benle ne gibi sorunu olabilirki ben kapımı kapatınmı evimdeyim kendi ükemdeyim gerisi kimseyi bağlamaz...

Yolda uykum geldi yeminle....
Öyle mi desin inşallah öyledir...
Yoksa tüm hevesim sömürdü:)))

Herkesin yeri ayrıdır toplumun en küçük bireyidir aile olaya böyle baksalar ne sorun kalacak nede baska birşey benim yada onun benle ne gibi sorunu olabilirki ben kapımı kapatınmı evimdeyim kendi ükemdeyim gerisi kimseyi bağlamaz...

Yoksa tüm hevesim sömürüldü:)))

Bu benim hayat felsefemdir elif.
eşim oğlum çekirdek ailem mutluyuz ..eğleniyoruz ... huzurluyuz ... hayatımı 24 saatimi onlarla paylaşıyorum .. orda ki bir sorun hayatımı etkiler .. amaaa

Diğer sorunlar için ... ha sevmiyor mu ? sevmiyor muyum ? kimse kimsesiiz ölmez ... yeri gelir hiç görüşmeyiz kişiye göre az görüşürüz ... insanların ite kaka bunlatan ve sevgi barındırmayan mecburi ilişkileri benden uzak olsun .

sen bi çıkınca evin yolunu bulamayan gillerdensin :) ben seksen kere gir çık yaparım eve ... bugün 3 kez çıkmışım mesela ..

Hala olmak çok güzel evettt...görümce olmak ta fena deyil...kardeşim annemlerle birlikte yaşar,annem çalışır.çok hasret kalıyorum anneme...gider kalırım 3gün...son günde artık gelinin sabrının tükendiyini anlarım.anlamıyoki ben babamın evine gidiyorum.ayrı yaşasalar bu kadar haşır neşir olmam.aslında aramız iyi ama bazen kırılırım ona.e o da normal zaten

Gelinimizle ilgilide hiçbir sorunum yok ne zaman yanlarında ister iseler ozaman yanındayım yiğenlerimde beni çok sever buna inanırım asla bir problemim olmaz....
Yoksa tüm hevesim sömürüldü:)))

Yok ya...bi çıkarım bi girerim yarın ama çok çıkıp giricem...akşamda restoranda doğum günündeyiz...eylenicem baya ama işte yeme işi

Cümleten iyi akşamlar arkadaşlar...
Ben bi ara saydin78 görüp gelmiştim.
İşte teeee o zamanlar düştünuz yüreğime.
Gelsem mi sohbete dahil olsam mı diye çok gittim geldimm..
Bi cesaret edemedim.
Geçen gün Ausencia nın başarı yazısını görünce onada bu sevdadan bahsettim.
Gell gell dedi...
Valla çok sevindim bi cesaret Bismillah deyip yazıyorum şu anda.
Var mı bana da yer aranızda acep liste dışı tabii

O kadar ufak şeyler olur canım, sonuçta kardeşler bile arada birbirine kırılıyor, aile içinde olur bunlar. Allah ağzınıın tadını bozmasın. :)

Canım benim nasılsın hoşgeldin seni gördüğüme sevindim bitanem nasılsın? Iyi misin kuzucum?

Ortimmmm aksami gecistirmişin..canin mi yemek istemedi..

Bugün menüm
Sabah kahvaltısı
1 bardak limonlu su
2 yumurtanın beyazı
1 kk yağsız peynir
2 dilim tahıllı tava ekmeği
Ara kahvaltıyı geç yapınca yapmadım
Öğlen yemeği
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
4 küçük zeytinyağılı kuru dolma (dolmaları büyük düşünmeyin kuru olduğunu için küçükler )
Ara dışarı çıktığım için sadece soda içtim
Akşam
Peynirli salata
Akşam canım birşey istemedi
Kızlar bu sefer çabuk iştahım kesildi bu normalmi yoksa kendimi zorlamam lazım ?
irmae

İyi akşamlar ve hoş geldin Nefs

@saydin78 nımın arkadaşı gelebilir miyim demiş , hayır demek ne mümkün zaten ?

Liste dışı da olsa ilk sayfadaki formu doldurursan sevinirim canım .

canım sabah ve öğle gayet doyurucu olmuş ...o yüzden akşamı peynirli salata ile geçiştirmen sorun değil ve normal .gün içinde de az yeseydin kilona göre sana kızardım da ... yaaaaa çok nadir de olsa az yiyene de kızıyorum :)

Bu saatten sonra zaten yeme ...

09:00 2 yumurta.1 wasa

13:00 hindi haslama.yogurt.wasa

16:00 yulaf kepekli yogurt

18:00 1 kase tarhana corbasi.6 catal hindi haslama.1 wasa

wasa hindi günü olmuş day'im ... portakal etimekten sonra ki yeni ikilin

Ama o salatayı zorla yedim

Akşama iştahın kesilmesi çok güzel, o da gün içi sağlıklı ve doyurucu yemenden kaynaklı sanırım. Çok güzel gidiyoruz, eksiler gelecek sanırım bu hafta. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…