Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoş buldum canım teşekkür ederim.
Evetttt saydin78 buraya gelmemde bir vesile oldu. ♡♡♡
Hemen dolduruyorum formu.

Akşama iştahın kesilmesi çok güzel, o da gün içi sağlıklı ve doyurucu yemenden kaynaklı sanırım. Çok güzel gidiyoruz, eksiler gelecek sanırım bu hafta. :)
Perşembe implantı atlatırsam iyi olcak birde size komik gelebilir ağrılrım için o gün serüm alacağım bu kilomu etkilermi o gün nasıl besleneyim

Sabah:
1 hş yumurta, yarım dl ekmek, 2 tk kadar çilek reçeli
Ara: 1 avuş karışık kuruyemiş
Öğle: 1 süt, salata
Akşam: Tavuk çökertme (öyle sosu çok değildi ama içinde patates vardı tabi, dışarda arkadaşlarımla oturduğumuz için akşamım ofsaytt)

Bu arada akşam yemeği çok geldi katiyen sindiremedim mide kapasitem küçülmüş şu an epey zorlanıyorum bi soda falan alıcam birazdan sanki su içmeye yerim yok gibi. Eskiden olsa bu rahatsızlık hissim olmazdı. Pişmanlık evresi yaşıyorum şu an resmeenn

Ortimmmm aksami gecistirmişin..canin mi yemek istemedi..
Aslında tonbalıklı salata yicektim. Mutfağa geldim çok aç hissetim kendimi peynir ekmek domates yedim. Sonra da eşime tonbalıklı salata yaptım :)) ıspanak niyetiyle güne başlayıp peynir ekmekle bitirdim günü

Bilmiyordum canım burda listede olmuycam değil mi

ayyyy takıma kısmet var kızlaaar...
yavru kırlangıç girdi camdan içeri ... geldi laptop üzerine kondu ..yaptı gittiiii
A ha ha

Perşembe implantı atlatırsam iyi olcak birde size komik gelebilir ağrılrım için o gün serüm alacağım bu kilomu etkilermi o gün nasıl besleneyim
1 Serumdan bir şeycik olmazz. 1000 cc taksalar şekerli olduğunu varsyarsak 50 gr şeker almış olursun vücuduna. Ertesi gün toplayabilirsin bence. O gün hiç şekerli bir şey yeme ve ertesi gün
Çook geçmiş olsun şimdiden

Serum kendi ağırlığı kadar bir ek yapar ama genelde vücut zaten ertesi güne bile kalmadan atar onu. Yine de önlem olarak su tüketimini arttırabilirsin, yeşil çay içebilirsin o gün. Atılımı hızlandırır. Hayırlısı ile atlatırızn inşallah.

Serum kendi ağırlığı kadar bir ek yapar ama genelde vücut zaten ertesi güne bile kalmadan atar onu. Yine de önlem olarak su tüketimini arttırabilirsin, yeşil çay içebilirsin o gün. Atılımı hızlandırır. Hayırlısı ile atlatırızn inşallah.

O benim kismetim

Çok tatlı ve ürkekti ..aynı sen :)

Ama o salatayı zorla yedim

canım menün doyurucuydu ... sana az gelebilir eski yediklerine göre ... ama cidden güzeldi . o yüzden hiç dert etme .. her şey yolunda ... bakalım ilerleyen saatlerde acıkacak mısın ?

Ausencia yemedim ablaa ama şu mens şişliği beni bitiriyor her ay depresyona giriyorum resmen kilo aldım kilo aldım diye ödemden mutsuz mutsuz geziyorum etrafta.

canım ödem olduğunu ..regl sonrası 2-3 günde ineceğine bile bile neden kendini bir de stres ödemi ile şişiriyorsun ki ?

Menünde gün içini ara öğün gibi geçiştirdiğin için miktar olarak çok almış olabilir misin akşam yemeğini ?

Olsun kuzum güne ıspanak niyetiyle başlayıp kadayıfla bitmedi ya şükür

Bilmiyordum canım burda listede olmuycam değil mi

A ha ha

Hangi takımda olursan ol 3. cuma en erken listeye giriş zaten . 2 hafta deneme süresi yani.
Benim liste sistemin değişik biraz ... gelen arkadaşlara liste ile kafanızı yormayın derim hep .
pat diye beklenmedik anda giren de çok olmuştur ... performansa bağlı .

Hiç etkilenmek istemem ertesi gün cuma çünkü teşekkürler:))))

Amin kuzum oldu öyle yaparım:)))

Tamam canım sizinleyim

Kızlar ben süt içince şişkinlik yapıyor dün içtim dünden beri karnım kötü. Şişkinlik için tavsiyeniz var mı? Mide değil bağırsak

İnşallah olmaz sağol kuzum:)))

Yeminle hafta sonu 2 kg artı çıkmıştım okudum

IF BANU

Anaaam ablası minnak o daha ... kurt biziz biz
Tmm kaptanım
Öyle yapayım
Bugün
Sabah geç yedim
Peynir salatalık domates
İki dilim çavdar zeytin
Kahve Yeşilçay

Okulda iki ayran bi avuç kuru üzüm

Bi tabak karnabahar kıymalı salata ayran

Kahve
Limonlu zencefili su

Spor yapılacak
2 lt olur belki gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…