Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla gitti diye biliyorum ama sormadim canim,memnun kaldimi diye.cikmis aklimdan.sen gitmedin demi daha?

lapa diyetini bence yarin yap.siddetle tavsiye ediyorum

gider ayak bir msj daha yazıp öle çıkayım hazır rakibim myvem uyumuşkene

hadiyin julia__ süpürgesine biner veeee :92::92:

julia__ kaçar

ben gitmedim, zaten zamanım da yok

lapayı yiyemeyebilirim...

benim kizkardesimde öyle diyordu ama cok hosuna gitti ben israr edince.simdi arada yapiyor.daha denemeden yapamam igrenirim yiyemem diyordu yani,düsün.bence denmekten bisey cikmaz

neyse iyi geceler canim.ben nette ev ariycam.bir an önce Allah yardim ederde insallah bulurum.

günaydın sekerlerimmm ...
nasılsınız bakalım bu gün gece yine ceneler düşmüş ben yokken yapmayın bu kadar muhabbet ama olmuyor içimde kalıyor sonraaa

juliacım 5 g5 de günler değişmiyor aynı sırasıyla yapıcaKSIN..

azerimm mucuk mucuk canımm seni seviyorummm

cemrem biz senle napcaz kız böyle bi alıoz bi verioz doğru düzgün bi beslenme programına gecmemiz lazımmm

kızlar ben 5 g 5 yapıyorum ama her an bırakabilirim iş yeri cok soğuk donuyorum bide üstüne aclık ekleniyor daha kötü yapıyor ayrıca alt dodağım balon gibi oldu zaten kalın bi yapısı var şimdi 2 katına cıktı her yerince ucuk cıktı dişlerim bile sıclıyor cok fenayım yani...
sabah tazefasulye yedim ama inanın en sevdiğim sebzelerden olan fasulyeden bile tat alamadım tuzda döktüm nafile azımın ucuklardan dolayı tadı yok yediklerim acı acı geliyor .. sonuc olarakda yiyemiyorum öyle işte sekerlerim bu sabah tartıldım 900 gr + dayımm

kızlar şimdi doktorcumla görüştüm bahar depresyonu geciriyorsundur muhtemelen bu sebepten bünyen güçsüz düşmüştür dedi yememe içmeme dikkat etmem gerekiyormuss... 5 g 5 i bırakıyorum 6 öğün beslenmeye geciyorum hem annemlerdede bu sebepten dikkat ederim....

gülüm bide ben yarın aksam annemlere gidiyorum yaa canım kilomu ordan sana bildiririm ama takımdan olmaz face den yazarım sekercim menülerimide sana face den mesaj atarım olurmu canım...
pazartesi döncem canım o zamana kadar bu sekilde idare edebilirmiyiz...

juliacım ben yokken kupa senin olsun kızz ama döndüğümde bırakmam kimselere ona göree

ama ammmmaaaaaa ben kac mesaj yazdım daha kimsecikler yok doğam var altta onunda işi var heraldeee

geçmişi okuyordum canım nooldu kız sana şok mok diyetleri bırak daha yaşın genç yazık etme vücüduna şişlikde bahar alerjisi filanmı acaba dikkat et kendine daha bize lazımsın

ama ben seni özlerimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…