Evet denedim o zaman da öyle oluyor maalesefLaktoz hassasiyetiniz vardır belki, laktozsuz sütleri denediniz mi?
canım ödem olduğunu ..regl sonrası 2-3 günde ineceğine bile bile neden kendini bir de stres ödemi ile şişiriyorsun ki ?
Menünde gün içini ara öğün gibi geçiştirdiğin için miktar olarak çok almış olabilir misin akşam yemeğini ?
Ben de şu anda o ödemle debeleniyorum karnımda stepne gibi bir simit oluştu ama kafana takma bir haftalık bir süreç bu. KaptanımızOlabilir abla ama mesela daha az yeseydim de sonra yemezdim genel de akşamları falan biliyosun öyle kaçamak yapmıyorum ben ama dışarda olunca her yemek çok menüye baktım her şey öyle fazla fazla ki hiç diyet içeren bi menü yok kalabalık gidince de ortamı bozmak olmuyor malesef kötü oldu işte bu pişmanlıkla yarını hafif geçirmeye çalışırım.
Kızlar ben süt içince şişkinlik yapıyordün içtim dünden beri karnım kötü. Şişkinlik için tavsiyeniz var mı? Mide değil bağırsak
Tmm kaptanım
Öyle yapayım
Bugün
Sabah geç yedim
Peynir salatalık domates
İki dilim çavdar zeytin
Kahve Yeşilçay
Okulda iki ayran bi avuç kuru üzüm
Bi tabak karnabahar kıymalı salata ayran
Kahve
Limonlu zencefili su
Spor yapılacak
2 lt olur belki gecer
Olabilir abla ama mesela daha az yeseydim de sonra yemezdim genel de akşamları falan biliyosun öyle kaçamak yapmıyorum ben ama dışarda olunca her yemek çok menüye baktım her şey öyle fazla fazla ki hiç diyet içeren bi menü yok kalabalık gidince de ortamı bozmak olmuyor malesef kötü oldu işte bu pişmanlıkla yarını hafif geçirmeye çalışırım.
ADINIZ: Eflal
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: Başlangıç 79.6 , şimdi 76.6
HEDEF KİLONUZ: 58
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Antidepresan ve korunma iğnesi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynaya bakınca mutlu olmak istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Evli iki oğlu olan bir ev hatunuyum, bol bol hobim var . Eşya boyarım bicerim dikerim üretirim :)
Yazdım canım hoş buldumBende okuyunca laktozsuz süt tavsiye edecektimirmae yazmış ..
Şu an ne yapabilirsin bilmiyorum ama bağırsak şişkinliği için lifli gıdalar tüketmeye bak.
canım benim cızsız evet ... ama bazen hiç ummadığımız şeyler bizim metamızda ters etkilr oluştuyor..mesela iki bardak ayran seni şişiriyor olabilir .. karnabahar keza ..
Şişkinlikten uzak iki gün geçir . bence etkisini hemen göreceksin .
gelecek kuzuum gelecek ... her şey yolunda gidiyor ...
Diğer konuya gelince ..eleştirin lütfen zaten .. sadece ben bakmayayım bu işe .
Her ikisinin de menüsü cızlı ... hadi saydın verebildiğine güveniyor o ayrı ... ama dely sonrabu ifade ile gelip sabitim ,,200 gr cık vs.. diyor .. lahmacunları o zaman hatırlatınca bir anlamı da kalmıyor .
ayyyy bir dokun bin ah işit oldum
anaaaam tam iftar sofrası dur hele coşma diye alıntıladım kii ..
Allah rahmet eylesin spor hocanızı yazmışsın .
Sakin kuzum sakin ... daha vakit var .
Yarın ve perşembe hafif geçirdiğinde cuma güzel sonuç alacaksın .
Canım dışarıda arkadaşlarla vs .. eğer hayır diyemiyorsan ... her ne yiyorsanız miktarı çok az tut . kimse neden 3 çatal aldın demez herhalde:)
Hoş geldin diyelim o zaman ... zaten gelmiştin de çoktan :)
Deneme de olduğun takıma yazdın değil mi canım ?
Bende okuyunca laktozsuz süt tavsiye edecektimirmae yazmış ..
Şu an ne yapabilirsin bilmiyorum ama bağırsak şişkinliği için lifli gıdalar tüketmeye bak.
canım benim cızsız evet ... ama bazen hiç ummadığımız şeyler bizim metamızda ters etkilr oluştuyor..mesela iki bardak ayran seni şişiriyor olabilir .. karnabahar keza ..
Şişkinlikten uzak iki gün geçir . bence etkisini hemen göreceksin .
gelecek kuzuum gelecek ... her şey yolunda gidiyor ...
Diğer konuya gelince ..eleştirin lütfen zaten .. sadece ben bakmayayım bu işe .
Her ikisinin de menüsü cızlı ... hadi saydın verebildiğine güveniyor o ayrı ... ama dely sonrabu ifade ile gelip sabitim ,,200 gr cık vs.. diyor .. lahmacunları o zaman hatırlatınca bir anlamı da kalmıyor .
ayyyy bir dokun bin ah işit oldum
anaaaam tam iftar sofrası dur hele coşma diye alıntıladım kii ..
Allah rahmet eylesin spor hocanızı yazmışsın .
Sakin kuzum sakin ... daha vakit var .
Yarın ve perşembe hafif geçirdiğinde cuma güzel sonuç alacaksın .
Canım dışarıda arkadaşlarla vs .. eğer hayır diyemiyorsan ... her ne yiyorsanız miktarı çok az tut . kimse neden 3 çatal aldın demez herhalde:)
Hoş geldin diyelim o zaman ... zaten gelmiştin de çoktan :)
Deneme de olduğun takıma yazdın değil mi canım ?
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ | ||||||||
. | CUMA | CUMARTESİ | PAZAR | PAZARTESİ | SALI | ÇARŞAMBA | PERŞEMBE | TOPLAM |
Bende de durumlar aynı Ausum. Birtanecik erkek kardeşim var, bi evlendirsek cicilerinden görümce, hala olsam keşkePöööf benim derdim de tek tabanca takılan abim keşke evlenseeee... bende hala olsaaam ... görümce olsam en tatlısındanzaten iki kardeşiz ...olup olacağım bi halalık var .
Elifim saf pro yaptim bugun..2 gun daha boyle belki yarin oglene bi salata yaparim canımı cektirdin:))Tarhana kardeşliği
Güzel menü ortim. Bir de yeşil bişeyler olsa tadından yenmezmiş
Bende de durumlar aynı Ausum. Birtanecik erkek kardeşim var, bi evlendirsek cicilerinden görümce, hala olsam keşkeen büyük hayallerimden birisi birgün olacak inşallah
Ben 50dakika yaptım geldim kaptanım..
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
7.TAKIM SPOR ÇETELESİ . CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE TOPLAM
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
D Dilekiyi
Umarım öyle oluur Ausumütüye davet yerine seni artık spora davet edeceğimmm ...burdan duymazsan mesajla ... mesajlarım mavi tık olmazsa ...arayarak
Tabii ki de ne pişi olmuş ne karam .... onları yiyip bütün akşamı yeşil çay ve açlıkla geçireceğine güzel güzel yesen cici cici şeyler aaa benim güzelliğim ...
Ama sanki bu şekilde yemeye tartın oo lalalal diyecek ..öyle de bir his var içimde ne yalan söyleyeyim
ADINIZ: PINAR
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 57.5
HEDEF KİLONUZ: 50 - 52
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Abur cubur , hamur işi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha mutlu daha saglikli ve fit hissediyorum kendimi...
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA : Ankara'da oturuyorum. Öğretmenim. 15 yaşında bir kızım var. Okul ev kızım arasında geçiyor günlerim.
Burda olduğuma formu doldurduguma inanıyorum.
Çokkkk mutluyum.
Anaaaaam yerim onu ben oyyy uğur kuşumuzayyyy takıma kısmet var kızlaaar...
yavru kırlangıç girdi camdan içeri ... geldi laptop üzerine kondu ..yaptıgittiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?