Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olabilir abla ama mesela daha az yeseydim de sonra yemezdim genel de akşamları falan biliyosun öyle kaçamak yapmıyorum ben ama dışarda olunca her yemek çok menüye baktım her şey öyle fazla fazla ki hiç diyet içeren bi menü yok kalabalık gidince de ortamı bozmak olmuyor malesef kötü oldu işte bu pişmanlıkla yarını hafif geçirmeye çalışırım.

ADINIZ: Eflal

YAŞINIZ: 34

BOYUNUZ: 1.60

KİLONUZ: Başlangıç 79.6 , şimdi 76.6

HEDEF KİLONUZ: 58

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Antidepresan ve korunma iğnesi

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aynaya bakınca mutlu olmak istiyorum

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Evli iki oğlu olan bir ev hatunuyum, bol bol hobim var . Eşya boyarım bicerim dikerim üretirim :)

Ben de şu anda o ödemle debeleniyorum karnımda stepne gibi bir simit oluştu ama kafana takma bir haftalık bir süreç bu. Kaptanımız Ausencia mızın da dediği gibi ekstra stres ödemi ekliyorsun üstüne, bir de o stresler kortizolu yükseltiyor metabolizma yavaşlıyor bla bla. Hiç germe kendini haftaya inmiş olacak hepsi boşuna çalışan metabolizmayı dizginleme. ( bunları aynı zamanda kendime de söylüyorum tabii )

Kızlar ben süt içince şişkinlik yapıyor dün içtim dünden beri karnım kötü. Şişkinlik için tavsiyeniz var mı? Mide değil bağırsak

Bende okuyunca laktozsuz süt tavsiye edecektim irmae yazmış ..
Şu an ne yapabilirsin bilmiyorum ama bağırsak şişkinliği için lifli gıdalar tüketmeye bak.

canım benim cızsız evet ... ama bazen hiç ummadığımız şeyler bizim metamızda ters etkilr oluştuyor..mesela iki bardak ayran seni şişiriyor olabilir .. karnabahar keza ..
Şişkinlikten uzak iki gün geçir . bence etkisini hemen göreceksin .

gelecek kuzuum gelecek ... her şey yolunda gidiyor ...

Diğer konuya gelince ..eleştirin lütfen zaten .. sadece ben bakmayayım bu işe .

Her ikisinin de menüsü cızlı ... hadi saydın verebildiğine güveniyor o ayrı ... ama dely sonra bu ifade ile gelip sabitim ,,200 gr cık vs.. diyor .. lahmacunları o zaman hatırlatınca bir anlamı da kalmıyor .

ayyyy bir dokun bin ah işit oldum

anaaaam tam iftar sofrası dur hele coşma diye alıntıladım kii ..
Allah rahmet eylesin spor hocanızı yazmışsın .

Sakin kuzum sakin ... daha vakit var .

Yarın ve perşembe hafif geçirdiğinde cuma güzel sonuç alacaksın .
Canım dışarıda arkadaşlarla vs .. eğer hayır diyemiyorsan ... her ne yiyorsanız miktarı çok az tut . kimse neden 3 çatal aldın demez herhalde:)

Hoş geldin diyelim o zaman ... zaten gelmiştin de çoktan :)
Deneme de olduğun takıma yazdın değil mi canım ?

Yazdım canım hoş buldum

ADINIZ: PINAR

YAŞINIZ: 40

BOYUNUZ: 160

KİLONUZ: 57.5

HEDEF KİLONUZ: 50 - 52

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Abur cubur , hamur işi

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Daha mutlu daha saglikli ve fit hissediyorum kendimi...

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA : Ankara'da oturuyorum. Öğretmenim. 15 yaşında bir kızım var. Okul ev kızım arasında geçiyor günlerim.

Burda olduğuma formu doldurduguma inanıyorum.
Çokkkk mutluyum.

Ya veriliyor belki bilemem ama neden daha fazla verilmesin ? birde çikolata yiyerek verilen kilo ile protein_sebze gibi sağlıklı şeyler yenerek verilen kilo çok belli oluyor..
saydin78 cim lütfen alınma hani çekinerede yazıyorum. ama cidden vücudunun sıkılasmasi açısından proteine ağırlık vermelisin

DelyDoly ise kilo vereceği bir dönem ama geldiği aylar hariç uzunnnn süredir çok az veriyorsun yada sabitsin..

Alinmayacaginizi düşünerek yazdım kızlar, yoksa bende süper kilollar vermiyorum ,

7.TAKIM SPOR ÇETELESİ
.CUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
[tr][td]ECEMAVİ[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]ADA81[/td][td]20[/td][td]35[/td][td]20[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DİLEKİYİ[/td][td]20[/td][td]10[/td][td]15[/td][td]15[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]İRMAE[/td][td]5[/td][td]15[/td][td]15[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AUSENCİA[/td][td].[/td][td]20[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]MASUMM[/td][td]10[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AEBEN[/td][td]25[/td][td]25[/td][td]20[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_AYNURA_[/td][td]5[/td][td]10[/td][td]5[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]LUNYA[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]_SARAYCA_[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DELYDOLY[/td][td]10 [/td][td]10[/td][td]10[/td][td]25[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]EFSER[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]DAYDREAM-[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]SAYDIN78[/td][td].[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr] [tr][td]MORVAMPİR[/td][td].[/td][td].[/td][td]5[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]KELEBEKOLACAM[/td][td].[/td][td].[/td][td]15[/td][td]10[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]
[tr][td]AHU060812[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]20[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][/tr]

@Lunya
kelebekolacam

ecemavi
D Dilekiyi

aeben
ada81
begum75
@_SARAYCA_
Efser
@daydream
irmae

Kızlar hem tabloyu kontrol edin ... hem bugünkü sporlarınızı ayrıca yazar mısıın ?

Ayyy bugün hiç spor eklemediğini farkettim de

Pöööf benim derdim de tek tabanca takılan abim keşke evlenseeee... bende hala olsaaam ... görümce olsam en tatlısından zaten iki kardeşiz ...olup olacağım bi halalık var .
Bende de durumlar aynı Ausum. Birtanecik erkek kardeşim var, bi evlendirsek cicilerinden görümce, hala olsam keşke en büyük hayallerimden birisi birgün olacak inşallah

Bende de durumlar aynı Ausum. Birtanecik erkek kardeşim var, bi evlendirsek cicilerinden görümce, hala olsam keşke en büyük hayallerimden birisi birgün olacak inşallah

senin yine erkek kardeşinmiş ..benim abim ... yaş 43 ... niyet var yok kararsız ... tek başına yaşıyor istanbulda ..
Rabbim hayırlı yuvalar eşler nasip etsin herkese

Ben 50dakika yaptım geldim kaptanım..

Bugün menü
Kahvalti 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
7 badem ve 2 ceviz
Soda

Aksam 16.40
Menemen
1.5 yk lor peynir
5 zeytin
Yesillik
2 adet kizarmis form ekmek

2 lt su icildi Ausencia parkta 1 saat tempolu yürüyüş yapildi.... yarin niyetli olacam insallah sahur yapmayacan bu yuzden biraz fazla yedim....

Umarım öyle oluur Ausum
Söz sana tatlım yarından sonra spor mevsimim başlıyor mesajına dönmezsem ara beni öperim seni

Anaaaam bi minnak daha geldi :)

Hoş geldin .. 60 kilo alt bizde minnaklar grubudur haberin ola .. bir istisnamız var @mimu88 o da minnak grubunda her ne kadar kabul etmese de ... boyu 1.83 olunca

bu kilolarda hızlı verebilende gördüm ..kilo fazlası az diye direnen de .

Bakalım senin meta bize neler diyecek ?

Ben aus bu arada .. 38 yaş .. mutlu huzurlu ... artık kilosuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…