Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmişi okuyordum canım nooldu kız sana şok mok diyetleri bırak daha yaşın genç yazık etme vücüduna şişlikde bahar alerjisi filanmı acaba dikkat et kendine daha bize lazımsın

ama ben seni özlerimmmmm

doğacım konu baharla alakalı değilmiş aslında hersene nerdeyse oluyor bu zamanlarda ama doktor bahat depresyonu sebep olmustur dedi..
cok feci dişlerime vuruyor ağrısı valla..

özliceksiniz ben gelene kadar :86::86:

ayyyy nerelerdesiniz bakimm sizzz minnos arazide, gülüm öğleden sonra gelicek saferanım izinlii eeee gerisiiiiiii nerdeeee:95:

haklısın azerıcım de cok fazla gucum yok ıste malesef neyse bakalım ne olucak durumumm 62 yı bı kırsam ondan sonrası gelır dıye dusunuyorum ama ıste onu bı kıramıyorumkı:84::84:

gunaydınn meyvemm ben burdayım bırazdan arazıye gıdıcem tatlımm ya baksana sana ne dıycem sen nıye annenelere gıdıyorsun tatlım hayırdır bıseymı var bu arada deden ne oldu ıkna edebıldınızmı canım

persembe gunu kayınvalıdemler gelıcek pazar gunu gıdıcekler onlar gıder gıtmet artık 5 gunde 5 kılomu olur ekmek dıyetımı olur yogurt dıyetımı oluur bılmıyorum ama bana 59 u gosterenne kadar manyak gıbı dıyet yapıvccamm yaa azerımmm ben obez hamıle olmak ıstemıyorum yaa

aynen canim.obez hamile de olmiycaksin,obez annede olmuycaksin.bu senin elinde,biliyorsun demi

minnosum 19 mayıs yaa ondan gidiyorum annemlere dedem hala aynı düşüncede caymıyor bişeyim yok benim idare ediyorum böyle diyor..
haftayada amcamın oğlu evleniyor canım ondan gidicem ee ondan sonraki hafta arkadasımın düğünü var ondan sonraki haftada secim var yani önümüzdeki 4 hafta annemlere gidicem belki yıllık izin alırım git gel yapmaktansa..
secim sonrasıda annemler gelicekler burda cok kiraz bahcesi var.. festival oluyor 2 senedir yoktu bütce yetmiyor die bu sene yine yapılıcakmıs festival annemler de ona gelicekler .. karısık bi döneme giriyorum yani..

günaydin.
nasilsiyiz ay bacilar.eysiz insallah.görmiyeli ne yapipsiyiz?

biraz azerice takiliyim dedim

azerim günaydın cnaımmm

s.a kizlar ben geldim ve gidsiyorum oglumu uyutup geleyim huysuzlandi yine dis cikariyor bu aralar galiba cok huzursuz o yuzden ne isim is oluyor ne elim bos oluyor o yuzden beni hos gorun emi

ay canim ya festivallere bayilirim .kiz benim yerimede bol bol kiraz ye ben cok severim ama bizim burda herzaman alamiyorum su anda kilosu 6 euro turk parasi 12 lira iste sanirim o yuzden alamiyoruz sen bizim yerimizede ye emi

s.a kizlar ben geldim ve gidsiyorum oglumu uyutup geleyim huysuzlandi yine dis cikariyor bu aralar galiba cok huzursuz o yuzden ne isim is oluyor ne elim bos oluyor o yuzden beni hos gorun emi

oyyyy Yusufum simdi ne huysuzlaniyordur.ama bu lafina bayildim
ne isim is oluyor,nede elim bos oluyor

ay canim ya festivallere bayilirim .kiz benim yerimede bol bol kiraz ye ben cok severim ama bizim burda herzaman alamiyorum su anda kilosu 6 euro turk parasi 12 lira iste sanirim o yuzden alamiyoruz sen bizim yerimizede ye emi
hic sorma yaaa.biz bircok meyveye hasret kaliyoruz burada demi ganfedim.mesela üzüm,taze incir ates pahasi hep yaaaaa.

uyudumu Yusufcuk?

uyudu canim . ama birazdan kalkar cunku disinden dolayi uzun yatamiyor gozunun acisini alinca uyaniyor .buldugu her sert seyi isirmaya calisiyor gecen oyuncagini oyle sert isirmiski damagini yaralamis kanatmis once dustu sandim ama degil sukur sadece azcik yaralamis bocuk kendini . bu arada hg azerim sevindim tekrar aramizda olmana takim yeniden tek vucut oldu cok sevincliyim coooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…