Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mezun olmak istemiyorum amaa ben 60a kadar devam edeceğim. Biraz demoralize oldum sadece sebebi o. İzne ayrılıp birkaç hafta sonra dönsem diye düşündüm

Mezun olmak istemiyorum amaa ben 60a kadar devam edeceğim. Biraz demoralize oldum sadece sebebi o. İzne ayrılıp birkaç hafta sonra dönsem diye düşündüm

sen hele bu cumayı bir atlat artısız .. iki gün ekmeksiz geçir .. sık dişini ..yürü .. önce bir gzel kilo bildirimi yap ... sonrasına cuma gelince bakarız .
Kaçamak yapıp artı çıktın zaten salıya kadar hiç mi vermemiştin ?

neyse ... sen şu iki gün tüm numaralarını yap .senden hemen gidiyor zaten .

Allah razı olsun .
Dün eltim bende gelip yardım edeyim dedi . Topragı bende çok seviyorum . Benim evde balkon bile bi bahçe kadar var
Yok canım eşim niğdeli değil , orda güneş panelleri tesisimiz var güvenlikler falan , eh sıkta gidiyoruz otelde kalmaktanda 2 göz bi yer yaptıralım dedik oda minik bi ev oldu işte ...
Tavuklar zaten var canım ilk tesiste 20-30 kadar , 4 köpiş hatta 4 te yavru köpişimiz var , geçen yıl kuzularda vardı.

aeben ne yemiş yine ayyy gözlerim kapanıyor .. çitlik mi yemiş ..bence cızlara ben sopa göstermeyeyim diye şifre koydu

Çıtlık ot ot yabanda yetişen ot geçen gün dururmuyum piknikten topladım . Hş. Yumurta yag ve limon ohh tek eksik yufka ekmek oda cısss

İnşallah kuzum yapabilirim sadece zor olan ben şehrin içindeyim hemşom

Eger cook yenilince iftarda sonra spor sadece disarda oyle yuruyus iyi geliyor kardio olmuyor ..
O kardio dediğim kardiyolojide yardımcı doçentti ve kalp krizinden vefat etti çok üzüldüm iyi biriydi.ifrar sonrası yürüyüş dediler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…