- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Abla yaa dün kaçamak yaptım aşırı pişmanım tartıda artı gördümlittlecoffeedoc bu vaadini yerine getirmek için gelmedi bence 2 gündür ... eveeet eveeet kesinlikle öyle ..açsız susuz dere tepe koşuyor yavrucum ... başka ne olabilir ki
Mezun olmak istemiyorum amaa ben 60a kadar devam edeceğim. Biraz demoralize oldum sadece sebebi o. İzne ayrılıp birkaç hafta sonra dönsem diye düşündümanaaaam sensörlü müsün saadet ? adını andım geldin ..bileydim önceden yazardım .
sen bilirsin ..ama bence de izne ayırayım .. hatta yarın hesaplayayım %80 i bulduysan mezun edelim ..
ama bu hafta herhalükarda listedesin .. ona göre geçirmelisin bence çarşamba perşembeyi .... 2 gün sıksan ... 1 kilo gidiyor senden .. en azından listeye sopasız veda edersin
Mezun olmak istemiyorum amaa ben 60a kadar devam edeceğim. Biraz demoralize oldum sadece sebebi o. İzne ayrılıp birkaç hafta sonra dönsem diye düşündüm
Allah razı olsun .Neyse herkese eşit oranda az verdiysen sorun yok kaptan
Ay ablam yazmayı unuttum hep
Rabbim eltine çok çok sabır versin çok zor
Amcanın da mekanı cennet olsun inşallah
Senin Niğdede ev mi oldu abla.enişte niğdeli mi.tavuk varmıydı orda yoksa sıfırdan mı alacaksınız.benim bebelerde dün iki tane yavru bıldırcın aldırdı.bi o eksikti.
Haftasonu düğünümüz olmayaydı götürürdün beni yardım ederdim sana.bahçe işi en bi sevdiğim
aeben ne yemiş yine ayyy gözlerim kapanıyor .. çitlik mi yemiş ..bence cızlara ben sopa göstermeyeyim diye şifre koydu
Hepinize hayırlı kandiller diliyorum .
Bu gece hayırlı yazgılarımız oldun inşallah
İnşallah kuzum yapabilirimEfser cim hemsom spor candır can. Hele yürüyüş. Ben 80 kusurlerde iken hemen hemen her sabah erkenden kalkar yürüdüm eve gelir duş alıp ise giderdim. İlk günler çok sıkıcı gecsede sonradan ne kadar güzel olduğunu farkettim sadece kilo değil psikolojime çok iyi geliyordu
O kardio dediğim kardiyolojide yardımcı doçentti ve kalp krizinden vefat etti çok üzüldüm iyi biriydi.ifrar sonrası yürüyüş dediler .Eger cook yenilince iftarda sonra spor sadece disarda oyle yuruyus iyi geliyor kardio olmuyor ..
Dua topiklerinden ismine aşinayım
İçmem daha amam amanEflalim hosgeldin:))Süt gaz yapar cogu bünyede..onun yerine mayali süt urunlerini tercih etsen daha iyi olur..
Amin :) bol kilo vermeler :)Aynı zamanda formu doldurup takıma dahil olduk.
Hayırlı olsun diyelim.
Ooo anlaşılan hepimizi tanıyorsun nefscim.yok şimdi bi saat farkımız var canım.iyiki de böyle oldu.dizi izlerken daha kolay oluyo bitmesini beklemekSiz iki saat ondesiniz değil mi?
Sen de bizim takıma geldin temelli tekrar hoş geldin.iyi kilo vermeler tekrar...Amin :) bol kilo vermeler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?