Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi Allah kabul etsin canım .
Evet seni çok stres yapıyor o mevzu ... en iyisi bol bol niyetli ol :)
oruc borcum cok gebelikler emzirme dönemleri lakin hep tırsıyordum,kafeinsizlikten gergin halsiz felan olur çalışma hayatımı etkiler diye.çok şükür korktugum kadar olmadı.

yaaaa mumla aradık beğenmediğimiz kiloları ...
gerçi ben genelde şişkoydum :)) o yüzden pek o tarz sorunum olmadı .

O zaman bende elma portakal ekleyip tarçın serpeyim güzel olur gibi sanki çilek zamanı değil gibi ananasta evde yok şimdi çok mu karışık olur elma portakal

yok yahu olmaz ..benimkine baksana çarşamba pazarı gibi

Ben bu havalarda yürümeyi de çok severim mükemmel ya şimdi şöyle açık havada güzel bi kahve içebilseydim tüttüre tüttüre Ah ah

Yaşasın ikizlerin deliliği normal olmayan herşeyi

Allahın delileri sizi

Bende bugünü yoğurtla geçireyim öğün yanında ara öğünlerde mutlaka yiyorum zaten, en iyisi bugün ful yoğurt olsun becerirsem

ya ben keyif alıyorum resmen ...sende seviyorsan zorlanmazsın .

Yulaf ezmen varsa at içini iki kaşık ..tok tutar .

ama sabah normal sağlıklı klasik kahvaltını yap tabii . ben kahvaltıya çok önem veriyorum .

Bende geçen seneden beri izliyorum ama takıntı olmadı her gece beklemiyorum bazı oyunlarını izlemiyorum dokunulmazlıklara kalbim dayanmıyor izlemiyorum
Olayın detaylarını öğrendim ben aldatmış ama adı geçen kız müsveddeleri ile değil :/

Nereden öğrendin Mimu kiminleymiş Çok yakıştırıyordum ya

Çok pis yayımm

özgürlüüüüüüüüüüük diyorsun yani :)

oruc borcum cok gebelikler emzirme dönemleri lakin hep tırsıyordum,kafeinsizlikten gergin halsiz felan olur çalışma hayatımı etkiler diye.çok şükür korktugum kadar olmadı.

kafein bağımlısıyız resmen daktırım ya ... sen ben banu hülya da çok dikkatimi çekiyor özellikle .

günaydın hayırlı sabahlar

günaydınnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…