- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
oruc borcum cok gebelikler emzirme dönemleri lakin hep tırsıyordum,kafeinsizlikten gergin halsiz felan olur çalışma hayatımı etkiler diye.çok şükür korktugum kadar olmadı.Hadi Allah kabul etsin canım .
Evet seni çok stres yapıyor o mevzu ... en iyisi bol bol niyetli ol :)
gece sporu mesajından Sonra bu mesaj pek bi manidar geldi bana
Şuan koptum benim ki de yok rahat rahat kopuyorum
İnşallah kuzum yapabilirimsadece zor olan ben şehrin içindeyim hemşom
Bu malzemeler yok bendemetabolizma hızlandırıcı çay paklar yine beni birde şu salatalık şeyini yapıyım yarına bakalım. 75 olmazsam cumaya bunalıma girerim ay 69 u beğenmiyordum gördüm günümü
Bende teraziyim yükselen de başak
O zaman bende elma portakal ekleyip tarçın serpeyim güzel olur gibi sanki çilek zamanı değil gibi ananasta evde yok şimdi çok mu karışık olur elma portakal
Ben bu havalarda yürümeyi de çok severim mükemmel ya şimdi şöyle açık havada güzel bi kahve içebilseydim tüttüre tüttüre Ah ah
Yaşasın ikizlerin deliliği normal olmayan herşeyi
Bende bugünü yoğurtla geçireyim öğün yanında ara öğünlerde mutlaka yiyorum zaten, en iyisi bugün ful yoğurt olsun becerirsem
Olayın detaylarını öğrendim ben aldatmış ama adı geçen kız müsveddeleri ile değil :/
Bende geçen seneden beri izliyorum ama takıntı olmadı her gece beklemiyorum bazı oyunlarını izlemiyorum dokunulmazlıklara kalbim dayanmıyor izlemiyorumgeçen sene ne yalan söyleyeyim deli gibi izledik survivor .. bu sene başladığı ilk bölüm eşim açmıştı .
dedim ki ; adam gel bu sene hiiiiç bulaşmayalım ... yok bir gece iki gece olsa tamam ...her gece var neredeyse ..
Hiç izlemeden atlattık şükür
ama @exmadon sıkı survivorcıdır
Olayın detaylarını öğrendim ben aldatmış ama adı geçen kız müsveddeleri ile değil :/
anammmmm yaylar eccük patavatsız olur deyip bi patavatsızlık yapayım var mı sendeÇok pis yayımm
Senin meyvelerin tatları birbirine yakın benceyok yahu olmaz ..benimkine baksana çarşamba pazarı gibi
Çok pis yayımm
oruc borcum cok gebelikler emzirme dönemleri lakin hep tırsıyordum,kafeinsizlikten gergin halsiz felan olur çalışma hayatımı etkiler diye.çok şükür korktugum kadar olmadı.
günaydın hayırlı sabahlar
Bu murat ile aslı evlimi
Günaydın
Senin meyvelerin tatları birbirine yakın benceÇilek zamanı mı artık almaya başlasam mı
canim bilmiyorumki ben 80 kiloyum :)Benim kolum fazla mı geldi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?