Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İsmi duyulmamış bi kız. Ben de Aslı'yı çok beğenirim üzüldüm kıza diğeri abuk sabuk bi tip bu desen çevresi kötü kız da bana hep çok tatlı gelmiştir.

özgürlüüüüüüüüüüük diyorsun yani :)

kafein bağımlısıyız resmen daktırım ya ... sen ben banu hülya da çok dikkatimi çekiyor özellikle .

günaydınnnnnnnnnnnnn

Ben içtiğim şekli ve miktarı yazmıyorum tepki çekerim diye

kızlar bu aralar saçı çoook dökülen var mııı benim 10 gündür feci dökülüyor saçımmm acaba havadan mı bahardan mı ? şampuanımı değiiştirecem önerisi olan var mı ? ben elseve kullanıyorum ama çook dökülmeye başladııı (

Ben bastırılmış bi yayım olsada tutyorum nadiren egel olamadıklarım var
Peki sen burda fark ettimi bir patavatsızlıgımı
yok canım. senden elektrik aldım.
gerci hayatımda kız cinsiyetli 1 yay var oda 20 yıllık arkadasım 10yıllık eltim.alıştım artık.

Hmmmm gizli içicilerdensin hee

tatlım benim acayip dökülür ... bioblas kullandım senelerce bir halta yaramadı .
Kısacık kestirdim dökülme sıfır .

yoksa zaten kel kalacaktım

bahar etkiler ama diyette etkiler.
placenta diye bi şampuan var tavsiye ederim.demir ilacını kullanıyormusun o kızın için aldıgın şurupta çinkoda var saça çok faydalı.

Hmmmm gizli içicilerdensin hee

tatlım benim acayip dökülür ... bioblas kullandım senelerce bir halta yaramadı .
Kısacık kestirdim dökülme sıfır .

yoksa zaten kel kalacaktım
ayyy benim tabak gibi yüzüm var kısa saç hiç yakışmazzz yüzüm ortaya çıkar başı kapalı olsam belki olurdu ayyyy bi kapansam ne esarplar alacam hahahah )) bazen gezerim siteeeeeeleeri ayy kapalı olsam şunu alırdım şunu giyerdim diyeee nasıl gözüm açsa artık kapalı olmadığım halde kapalı kıyafetlerede bakıyorummm hahahaha

bahar etkiler ama diyette etkiler.
placenta diye bi şampuan var tavsiye ederim.demir ilacını kullanıyormusun o kızın için aldıgın şurupta çinkoda var saça çok faydalı.
yok daha başlamadım doktorum başlayacam bu hafta sonu )) placenta eczenelerde mı satılıyor marketlerde de var mı ?

oruc borcum cok gebelikler emzirme dönemleri lakin hep tırsıyordum,kafeinsizlikten gergin halsiz felan olur çalışma hayatımı etkiler diye.çok şükür korktugum kadar olmadı.
Bu iyi bir haber çünkü benimde aynı sebeplerden borcum çok
Kahvaltısız olmaz kaptan benim en sevdiğim öğün :)
Eflalim bu tarif denenmiş onaylanmış mı
Yarın ben deniycem canım :)
Sarımsaklı şampuan öneririm ben hunca kullanıyorum almak için üye oldum, maskesi sabunu ile beraber. Çok iyi geldi bana, başka markalarından var heralde

he ozaman bana bi fikir ver sence hangsi

kızlar her fikre açığım.

Gunaydinnn herkeseee )) bugun niyetliyim çenem düşer artik gelirimmmm

Allah kabul etsin ada

Bugün şu yoğurtlu meyveleri yapasım var elma aldım dün kaptanım Ara verdim beğenmelere devam ediyore

morticiğim o kadar kasma kendini zaten mini mini minnacıksın,azcık kuvvetli ye

Şu Murat Boz Aslı'yı aldatmamış sanırım içim bir rahatladı ki Magazin haberlerine bakıyorum da Survivor Tuğçe elenmiş ohh survivor sadece performans değil

murat boz u severdim ama son zamanlarda gıcık olmaya başlamıştım,hepten uyuz oldum bu son olaydan sonra

O zaman bende elma portakal ekleyip tarçın serpeyim güzel olur gibi sanki çilek zamanı değil gibi ananasta evde yok şimdi çok mu karışık olur elma portakal

heyy portakal sen orda kal,hala portakal varmı nil oralarda?? burda her yer yaz meyvası,ama kilosu 5-8-10 arası,dün hiç meyve almadım

Olayın detaylarını öğrendim ben aldatmış ama adı geçen kız müsveddeleri ile değil :/

aaa kimle kimle

oruc borcum cok gebelikler emzirme dönemleri lakin hep tırsıyordum,kafeinsizlikten gergin halsiz felan olur çalışma hayatımı etkiler diye.çok şükür korktugum kadar olmadı.

Allah kabul etsin oruçlarını,borçlarımızı ödemeyi bizede nasip etsin

özgürlüüüüüüüüüüük diyorsun yani :)

kafein bağımlısıyız resmen daktırım ya ... sen ben banu hülya da çok dikkatimi çekiyor özellikle .

günaydınnnnnnnnnnnnn
Bastırılmış olsamda ruhum özgür benim :))))
Hayatı sorgulayıcı tavrım olmazsa belki daha çok ezilirdim asum iyikide yayım :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…