ayyy nasıl anlamışımmm ... Allah rahmet etsin ..O kardio dediğim kardiyolojide yardımcı doçentti ve kalp krizinden vefat etti çok üzüldüm iyi biriydi.ifrar sonrası yürüyüş dediler .
25cm kol 71 cm bel.basen
kol ölçüsü yazmayınca işte öyle olmuş
o zaman leslie ablayı tavsiye ederim
günaydın hayırlı sabahlar
Ben bastırılmış bi yayım olsada tutyorum nadiren egel olamadıklarım varanammmmm yaylar eccük patavatsız olur deyip bi patavatsızlık yapayım var mı sende
Bende geçen seneden beri izliyorum ama takıntı olmadı her gece beklemiyorum bazı oyunlarını izlemiyorum dokunulmazlıklara kalbim dayanmıyor izlemiyorum
Nereden öğrendin Mimu kiminleymişÇok yakıştırıyordum ya
özgürlüüüüüüüüüüük diyorsun yani :)
kafein bağımlısıyız resmen daktırım ya ... sen ben banu hülya da çok dikkatimi çekiyor özellikle .
günaydınnnnnnnnnnnnn
yok canım. senden elektrik aldım.Ben bastırılmış bi yayım olsada tutyorum nadiren egel olamadıklarım var
Peki sen burda fark ettimi bir patavatsızlıgımı
İsmi duyulmamış bi kız. Ben de Aslı'yı çok beğenirim üzüldüm kıza diğeri abuk sabuk bi tip bu desen çevresi kötü kız da bana hep çok tatlı gelmiştir.
Ben içtiğim şekli ve miktarı yazmıyorum tepki çekerim diye
kızlar bu aralar saçı çoook dökülen var mııı benim 10 gündür feci dökülüyor saçımmm acaba havadan mı bahardan mı ? şampuanımı değiiştirecem önerisi olan var mı ? ben elseve kullanıyorum ama çook dökülmeye başladııı(
Patavatsızlığa yogulaşıncagünaydın hayırlı sabahlar
ayyyy kızlar çook renkli yazıyorsunuz gözümü alıyor kendimi verip okuyamıyorummm
bahar etkiler ama diyette etkiler.kızlar bu aralar saçı çoook dökülen var mııı benim 10 gündür feci dökülüyor saçımmm acaba havadan mı bahardan mı ? şampuanımı değiiştirecem önerisi olan var mı ? ben elseve kullanıyorum ama çook dökülmeye başladııı(
Ausencia kaptaniçem dün 75 dk yürüyüşüm akşam elektrik yoktu nette yoktum menu paylaşıp çıktım
ayyy benim tabak gibi yüzüm var kısa saç hiç yakışmazzz yüzüm ortaya çıkar başı kapalı olsam belki olurdu ayyyy bi kapansam ne esarplar alacam hahahahHmmmm gizli içicilerdensin hee
tatlım benim acayip dökülür ... bioblas kullandım senelerce bir halta yaramadı .
Kısacık kestirdim dökülme sıfır .
yoksa zaten kel kalacaktım
yok daha başlamadım doktorum başlayacam bu hafta sonubahar etkiler ama diyette etkiler.
placenta diye bi şampuan var tavsiye ederim.demir ilacını kullanıyormusun o kızın için aldıgın şurupta çinkoda var saça çok faydalı.
Bu iyi bir haber çünkü benimde aynı sebeplerden borcum çokoruc borcum cok gebelikler emzirme dönemleri lakin hep tırsıyordum,kafeinsizlikten gergin halsiz felan olur çalışma hayatımı etkiler diye.çok şükür korktugum kadar olmadı.
Kahvaltısız olmaz kaptan benim en sevdiğim öğün :)yaaaa mumla aradık beğenmediğimiz kiloları ...
gerçi ben genelde şişkoydum :)) o yüzden pek o tarz sorunum olmadı .
yok yahu olmaz ..benimkine baksana çarşamba pazarı gibi
Allahın delileri sizi
ya ben keyif alıyorum resmen ...sende seviyorsan zorlanmazsın .
Yulaf ezmen varsa at içini iki kaşık ..tok tutar .
ama sabah normal sağlıklı klasik kahvaltını yap tabii . ben kahvaltıya çok önem veriyorum .
Yarın ben deniycem canım :)Eflalim bu tarif denenmiş onaylanmış mı
Sarımsaklı şampuan öneririm ben hunca kullanıyorum almak için üye oldum, maskesi sabunu ile beraber. Çok iyi geldi bana, başka markalarından var heraldekızlar bu aralar saçı çoook dökülen var mııı benim 10 gündür feci dökülüyor saçımmm acaba havadan mı bahardan mı ? şampuanımı değiiştirecem önerisi olan var mı ? ben elseve kullanıyorum ama çook dökülmeye başladııı(
he ozaman bana bi fikir ver sence hangsiayyy benim tabak gibi yüzüm var kısa saç hiç yakışmazzz yüzüm ortaya çıkar başı kapalı olsam belki olurdu ayyyy bi kapansam ne esarplar alacam hahahah)) bazen gezerim siteeeeeeleeri ayy kapalı olsam şunu alırdım şunu giyerdim diyeee nasıl gözüm açsa artık kapalı olmadığım halde kapalı kıyafetlerede bakıyorummm hahahaha
Gunaydinnn herkeseee)) bugun niyetliyim çenem düşer artik gelirimmmm
Bugün şu yoğurtlu meyveleri yapasım var elma aldım dün kaptanımAra verdim beğenmelere devam ediyore
Şu Murat Boz Aslı'yı aldatmamış sanırım içim bir rahatladı kiMagazin haberlerine bakıyorum da Survivor Tuğçe elenmiş ohh survivor sadece performans değil
O zaman bende elma portakal ekleyip tarçın serpeyim güzel olur gibi sanki çilek zamanı değil gibi ananasta evde yok şimdi çok mu karışık olur elma portakal
Olayın detaylarını öğrendim ben aldatmış ama adı geçen kız müsveddeleri ile değil :/
oruc borcum cok gebelikler emzirme dönemleri lakin hep tırsıyordum,kafeinsizlikten gergin halsiz felan olur çalışma hayatımı etkiler diye.çok şükür korktugum kadar olmadı.
Bastırılmış olsamda ruhum özgür benim :))))özgürlüüüüüüüüüüük diyorsun yani :)
kafein bağımlısıyız resmen daktırım ya ... sen ben banu hülya da çok dikkatimi çekiyor özellikle .
günaydınnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?