uyudu canim . ama birazdan kalkar cunku disinden dolayi uzun yatamiyor gozunun acisini alinca uyaniyor .buldugu her sert seyi isirmaya calisiyor gecen oyuncagini oyle sert isirmiski damagini yaralamis kanatmis once dustu sandim ama degil sukur sadece azcik yaralamis bocuk kendini . bu arada hg azerim sevindim tekrar aramizda olmanatakim yeniden tek vucut oldu cok sevincliyim coooook
Seni gaddar seniiiiiiii.hic aciman yok demek abi ye.
bende valla canim bisey cektimi alirim yaaa,bosver.öleyimmi yaniiiiii
ne kadar ayri kaldimki zaten.3 günmü ne
günaydınnn günaydınnn...
nasılsınız bakalım?? biz iyiyiz çok şükür, akşama doğru toparlandı oğlum.. istifrası bitti, biraz ateşi var gibi ama o kadar ateş sorun değil şimdilik..
günaydınnn günaydınnn...
nasılsınız bakalım?? biz iyiyiz çok şükür, akşama doğru toparlandı oğlum.. istifrası bitti, biraz ateşi var gibi ama o kadar ateş sorun değil şimdilik..
bende de çok oluyor o hem çok su içiyorum bitki çayı falan ondan sonra harekette edince oluyor bende korkmuştum doktora gittim bişey yok dediHanımlar biraz kaygılandım,sizlerle de paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz ben 4 ay önce diyete başladım.Diyetten önce de regl düzensizliğim vardı,doktor kilodan demişti hap kullanmamıştım daha da kilo aldırmasın diye.Diyete başladığım günlerde,idrarımdan 1-2 kere kan gelmişti çok afedersiniz.Tam panikleyecektim,geçti.Ben de üşüttüğümü düşünerek üzerinde durmadım.3 ay geçti üzerinden.Özellikle bu hafta afedersiniz,yine kahverengi ya da pıhtı şeklinde akıntı geldi.Ayy çok özür dilerim açık açık yazıyorum ama,fikir almaya çok ihtiyacım var.Acaba regl olmaya mı çalışıyor vücut da sökülemiyor amiyane tabirle,yoksa bitki çayı filan derken böbreklere mi çok yüklendim,yoksa spordan sonra üşütüyor muyum ki :26: Cuma günü hazır tatilken okullar,doktora gidicem.Ama birden çok panikledim bugün ya böbrekse diye
olsun ama o dusunce bile kotu senin gelmeme ihtimalini bile dusunemiyoruz canim
kızlar dün de işte değildim, biraz toparlayayım işleri de yazıcam size..
geçmişi de merak ediyorum aslında... var mı önemli birşey??
gördüğüm kadarıyla azeri aramıza dönmüş, çok sevindim...
yeni bise azerinin donusu baskada yeni sey yok takim yine bir arada ve bomba gibiyiz masallahkızlar dün de işte değildim, biraz toparlayayım işleri de yazıcam size..
geçmişi de merak ediyorum aslında... var mı önemli birşey??
gördüğüm kadarıyla azeri aramıza dönmüş, çok sevindim...
niye yapamiyasiniz cnm...yeterki mezun olun...acin bizim dunyamizi...bakalim ilk iki kisi kim olacak
minaver sen su an kac kilosun canim.cizelgen niye öyle basladigi gibi duruyor?
ay bu fikir geçekten güzel azeriyle yarışa girelim hangimiz daha çabuk mezun olcak bakalım
ayyyyy uykum geldi yaaaa.gidip yatsammi.
ya onunla uğraştım düzeltemedim ben 60.7 kiloyum uğraşamadım yani onunla senin hedef kaç canım?
gunaydin canim hg sen nasilsin gel gel sohbet kalabalik bugunGünaydın kızlar ben geldim
francim çook geçmiş olsun canım egeciğin keyfi nasıl?
ay bu fikir geçekten güzel azeriyle yarışa girelim hangimiz daha çabuk mezun olcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?