Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne kadar ayri kaldimki zaten.3 günmü ne

günaydınnn günaydınnn...

nasılsınız bakalım?? biz iyiyiz çok şükür, akşama doğru toparlandı oğlum.. istifrası bitti, biraz ateşi var gibi ama o kadar ateş sorun değil şimdilik..

kızlar dün de işte değildim, biraz toparlayayım işleri de yazıcam size..
geçmişi de merak ediyorum aslında... var mı önemli birşey??

gördüğüm kadarıyla azeri aramıza dönmüş, çok sevindim...

günaydınnn günaydınnn...

nasılsınız bakalım?? biz iyiyiz çok şükür, akşama doğru toparlandı oğlum.. istifrası bitti, biraz ateşi var gibi ama o kadar ateş sorun değil şimdilik..

gecmis olsun frangicim.sevindim oglunun iyilesmesine.okumustum gecmisten.zayiflamistir kesin yavrucak.sen ne yaptin,isten izin alip evdemi kaldin

günaydınnn günaydınnn...

sanada gunaydin balli kurabiyem .iyiki duzeldi oglun insallah ateside iner bugunn yarina biseyi kalmaz .butun bebekler iyi olsun hastalaninca ben cok uzuluyorum benim oglumda dis cikariyor o yuzden cok huzursuz

bende de çok oluyor o hem çok su içiyorum bitki çayı falan ondan sonra harekette edince oluyor bende korkmuştum doktora gittim bişey yok dedi

olsun ama o dusunce bile kotu senin gelmeme ihtimalini bile dusunemiyoruz canim

oyyyy canlarim tesekkür ediyorum.sevinmeniz benide sevindirdi

yeni bise azerinin donusu baskada yeni sey yok takim yine bir arada ve bomba gibiyiz masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…