dur ben sana yapayim cizelgeni,düzelteyim.benim hedefte 52
bende merak ettim sahi kac kilosun 60 isen isin zor azeri iddalidir onu gecemezsinsoyleyim bastanminaver sen su an kac kilosun canim.cizelgen niye öyle basladigi gibi duruyor?
evet siz acin hazirlayin ortami bizler ziyaret ederizay bu fikir geçekten güzel azeriyle yarışa girelim hangimiz daha çabuk mezun olcak bakalım
ayyyyy uykum geldi yaaaa.gidip yatsammi.
azericim giriyoruz demi yarışa bence çok iyi olcak ikimiz içinde?
Bu arada kızlar bugün pirinç lapası yapıyorum nekadan güzel bişeymiş o lapaıyyy ıyy midem zor kabul ediyor bu lapayı bendemi birgün yapsam acaba bu lapayı
azericim giriyoruz demi yarışa bence çok iyi olcak ikimiz içinde?
çok sevinirim
Azeri hoşgeldin canım özlettin kendini
Oooohh yaaa ne güzel bugün kalabalığız dün çook sıkıldım tek başıma
bende merak ettim sahi kac kilosun 60 isen isin zor azeri iddalidir onu gecemezsinsoyleyim bastan
evet siz acin hazirlayin ortami bizler ziyaret ederiz
yok yok yatma burdayiz biz gel sohbetimizi yapalim dagildigimizda uyursun
durun bir de hakeme ihtiyaciniz var onuda ben ustleneyim hakemsiz olmaz demi ama
giriyoruz giriyoruz.benim cünkü acilen toparlanmam lazim.yeni evime yeni semtime zayif gitmeliyim.
yav minossum senin sifre neydi.ben yeni yapayim dedim,unutmusum yavv.sifren aklindami
bende bugün lapa yapiyorumBu arada kızlar bugün pirinç lapası yapıyorum nekadan güzel bişeymiş o lapaıyyy ıyy midem zor kabul ediyor bu lapayı bendemi birgün yapsam acaba bu lapayı
durun bir de hakeme ihtiyaciniz var onuda ben ustleneyim hakemsiz olmaz demi ama
giriyoruz giriyoruz.benim cünkü acilen toparlanmam lazim.yeni evime yeni semtime zayif gitmeliyim.
yav minossum senin sifre neydi.ben yeni yapayim dedim,unutmusum yavv.sifren aklindami
evet evet yeni ev yeni mahalle bide yeni bebek lazim
gunluk yediklerinizi ve yaptiginiz sporu surekli yazin yazmayana ceza var hakeminiz boyle diyor tammami azerikizi ve minaversüper başladık o zaman bugün tamam canım tamam hakem ganfed ama bizi iyi yönet tamam yoldan vazgeçmeyelim
bende bugün lapa yapiyorum
aynen canim var vallahi
süper başladık o zaman bugün tamam canım tamam hakem ganfed ama bizi iyi yönet tamam yoldan vazgeçmeyelim
gunluk yediklerinizi ve yaptiginiz sporu surekli yazin yazmayana ceza var hakeminiz boyle diyor tammami azerikizi ve minaver
owwww yok yok yok,yeni bebek almiyim.o kalsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?