Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

minaver sen su an kac kilosun canim.cizelgen niye öyle basladigi gibi duruyor?
bende merak ettim sahi kac kilosun 60 isen isin zor azeri iddalidir onu gecemezsinsoyleyim bastan
ay bu fikir geçekten güzel azeriyle yarışa girelim hangimiz daha çabuk mezun olcak bakalım
evet siz acin hazirlayin ortami bizler ziyaret ederiz
ayyyyy uykum geldi yaaaa.gidip yatsammi.

yok yok yatma burdayiz biz gel sohbetimizi yapalim dagildigimizda uyursun

Bu arada kızlar bugün pirinç lapası yapıyorum nekadan güzel bişeymiş o lapa ıyyy ıyy midem zor kabul ediyor bu lapayı bendemi birgün yapsam acaba bu lapayı

Oooohh yaaa ne güzel bugün kalabalığız dün çook sıkıldım tek başıma

evet canim bugun kalabaligiz . ben dun sadece sabahtan girebildim ogleden sonra kizimi ders calistirdim o yuzden gelemedim hic aksam gireyim dedim aksamda oglum izin vermedi .bugunde ogleden sonra gelemeyecem

bende merak ettim sahi kac kilosun 60 isen isin zor azeri iddalidir onu gecemezsinsoyleyim bastan

evet siz acin hazirlayin ortami bizler ziyaret ederiz

yok yok yatma burdayiz biz gel sohbetimizi yapalim dagildigimizda uyursun

ben iddialiyimdirda,bu aralar fena dagildim gülüm biliyorsun.ama yoooooookk toparlnicam.bugün lapa yapiyorum.cünkü yarin dogumgününe gidicem.orada yiycem mecbur.

tamam burdayim.zaten alisverisede gitmem lazim

durun bir de hakeme ihtiyaciniz var onuda ben ustleneyim hakemsiz olmaz demi ama

giriyoruz giriyoruz.benim cünkü acilen toparlanmam lazim.yeni evime yeni semtime zayif gitmeliyim.

yav minossum senin sifre neydi.ben yeni yapayim dedim,unutmusum yavv.sifren aklindami

süper başladık o zaman bugün tamam canım tamam hakem ganfed ama bizi iyi yönet tamam yoldan vazgeçmeyelim

Bu arada kızlar bugün pirinç lapası yapıyorum nekadan güzel bişeymiş o lapa ıyyy ıyy midem zor kabul ediyor bu lapayı bendemi birgün yapsam acaba bu lapayı
bende bugün lapa yapiyorum
durun bir de hakeme ihtiyaciniz var onuda ben ustleneyim hakemsiz olmaz demi ama

aynen canim var vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…