gunluk yediklerinizi ve yaptiginiz sporu surekli yazin yazmayana ceza var hakeminiz boyle diyor tammami azerikizi ve minaver
ne korkuyon kiz ben yusufa arkadas istiyom yalnizmi kalsin yusufcuk
bende bugün lapa yapiyorum
aynen canim var vallahi
yapmazsan minaver kazanir kalk bakayim bir lesli kostur uykunda acilir hem .minaver bak azeri lesli yapiyor ondan geri kalma sakin oklava elimde bekliyorum hatamam
ama ben spordan cok sogudum ya.artik hic yapmiyorum.üzülüyorum yapmadigima
me ne me ne deme tez dog birdene usag. elimi astirma mebenene benene yapmiram iste yapmiram.
azeri nasıl yiyorsun canım sen bu lapayıkaç gün yapacaksın? Ben birde bugün adet olacağım herhalde ağrılarım başladı
ay canim bu ozel gunlerde benim istahim acaip aciliyor hic bisey doyurmuyor beni sendede oyle mi oluyor ceycem :26:azeri nasıl yiyorsun canım sen bu lapayıkaç gün yapacaksın? Ben birde bugün adet olacağım herhalde ağrılarım başladı
yapmazsan minaver kazanir kalk bakayim bir lesli kostur uykunda acilir hem .minaver bak azeri lesli yapiyor ondan geri kalma sakin oklava elimde bekliyorum ha
bu uykusuzlukla Leslie yi birak,arabayla alisverise gidebilecekmiyim,onu bile bilmiyorum
me ne me ne deme tez dog birdene usag. elimi astirma me
senin yerine ben yapayim olurmu acaba. gerci iki hafftadir dogru duzgun yapamadimvalla bende sogudumm bu spordan toparlanmam lazim benim acilen yoksa bu hafta artida cikabilirim
ay canim bu ozel gunlerde benim istahim acaip aciliyor hic bisey doyurmuyor beni sendede oyle mi oluyor ceycem :26:
gülüm bide ben yarın aksam annemlere gidiyorum yaa canım kilomu ordan sana bildiririm ama takımdan olmaz face den yazarım sekercim menülerimide sana face den mesaj atarım olurmu canım...
pazartesi döncem canım o zamana kadar bu sekilde idare edebilirmiyiz...
juliacım ben yokken kupa senin olsun kızz ama döndüğümde bırakmam kimselere ona göree
slm kızlar
a.s julia hg . kiz selamdan baska seylerde yaz bir selam verip cikiyorsun askerin geldimi mesela nisan nezaman mesela heyecan varmi mesela demi ama hemen kacma
kiz oyle deme orda yemedim ama evde kudurdum acayip yedim hic sorma gerisiniyok yaaaa,artida filan cikmazsin.gördük yani kermeste bir lahmacundan baska bisey yemedin.ama ben,ama ben götürdüm tatlilari pastalari
evet ya durmak bilmiyor insanbenimde tatli istegim had safhalarda oluyor böyle günlerde
kiz gel onun kupasini almak icin bizde cok yazalimsen çok yazıosun bana kupa kalmıo
kiz oyle deme orda yemedim ama evde kudurdum acayip yedim hic sorma gerisiniyok yaaaa,artida filan cikmazsin.gördük yani kermeste bir lahmacundan baska bisey yemedin.ama ben,ama ben götürdüm tatlilari pastalari
evet ya durmak bilmiyor insanbenimde tatli istegim had safhalarda oluyor böyle günlerde
kiz gel onun kupasini almak icin bizde cok yazalimsen çok yazıosun bana kupa kalmıo
kiz gel onun kupasini almak icin bizde cok yazalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?