Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

azeri nasıl yiyorsun canım sen bu lapayı kaç gün yapacaksın? Ben birde bugün adet olacağım herhalde ağrılarım başladı

bende adet oluyorum.bir haftadirsis oldugumu hissediyorum.ama bu lapa sisligi cok güzel aliyor.
valla salatayla yiyorum,yogurtla yiyorum.yiyorum ya.zor olmuor bana

senin yerine ben yapayim olurmu acaba. gerci iki hafftadir dogru duzgun yapamadimvalla bende sogudumm bu spordan toparlanmam lazim benim acilen yoksa bu hafta artida cikabilirim

yok yaaaa,artida filan cikmazsin.gördük yani kermeste bir lahmacundan baska bisey yemedin.ama ben,ama ben götürdüm tatlilari pastalari

sen çok yazıosun bana kupa kalmıo

a.s julia hg . kiz selamdan baska seylerde yaz bir selam verip cikiyorsun askerin geldimi mesela nisan nezaman mesela heyecan varmi mesela demi ama hemen kacma

hiç de bile selam verip kaçmıom askerim perşembe günü gelio mutluluktan uçtuğumuz haberlere teskere topiği açmışlar bana uğrayın beni yanlız bırakmayın oralardaaa kutlamaya gelin bakayım gelmeyene böle yapcam zaten heyecanlıyım gerginim depresifim bu aralar nişan sanırım sonbahar gibi cnm ramazandan soraaaaa :87:

yok yaaaa,artida filan cikmazsin.gördük yani kermeste bir lahmacundan baska bisey yemedin.ama ben,ama ben götürdüm tatlilari pastalari
kiz oyle deme orda yemedim ama evde kudurdum acayip yedim hic sorma gerisini
benimde tatli istegim had safhalarda oluyor böyle günlerde
evet ya durmak bilmiyor insan
kiz gel onun kupasini almak icin bizde cok yazalim

kiz oyle deme orda yemedim ama evde kudurdum acayip yedim hic sorma gerisini
benimde tatli istegim had safhalarda oluyor böyle günlerde
evet ya durmak bilmiyor insan
kiz gel onun kupasini almak icin bizde cok yazalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…