Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu arada cıkmadan bu günkü planım

5 g 5 i bıraktım yani sadece lapa yapms oldum

sabah taze fasul ye yedim
ara olarak leblebi ve 1 tane mercimek köftesi yedim
öğlen taze fasulyeme yağ ve salca yapcam tadı gelsin cok fena böyle yenmiyor.. bide yediklerimin tadını alamadığımdan iice cekilmez oluyor..
ara olarak ne yerim bilmiyorum..
aksam tonlu salata yicem ..

perşembeden sora bende yokum ki askerim gelio sanırsan izin isticem
hadi gozun aydin olsunsevindim adinahasret bitti desene
valla bende yiyemem yagsiz tuzzus bisey ozelliklede tuzsuz. iyi gezmeler sana canim gez toz ama sakin cok yeme vede kalorisiz seyler ye

kizlar ben biraz ev bakicam netten ve bulduklarimi ariycam.demin bir tane aradim,harikaydi ama hemen gitmis dururmu.offfff ben nasil bulcam yaaaaa.

neyse ben ciktim,dua edin benim icin

kizlar ben biraz ev bakicam netten ve bulduklarimi ariycam.demin bir tane aradim,harikaydi ama hemen gitmis dururmu.offfff ben nasil bulcam yaaaaa.

neyse ben ciktim,dua edin benim icin

insallah istedigin gibi bir ev bulursun canim zaten bende cikiyorum yusufcuk uyandi hadi sonra gorusuruz kizlar:79::79:

valla bende yiyemem yagsiz tuzzus bisey ozelliklede tuzsuz. iyi gezmeler sana canim gez toz ama sakin cok yeme vede kalorisiz seyler ye

canım menülerimi gülüme face den yazarım nete giremem ama telf dan iletirim ..
fazla yemicem kararlıyım ama annemin yaptıklarından yerim mutlaka zaten su günlerde canım sıkkın burdan uzaklasmak bana ii gelicek die düşünüyorum..

bende adet oluyorum.bir haftadirsis oldugumu hissediyorum.ama bu lapa sisligi cok güzel aliyor.
Valla salatayla yiyorum,yogurtla yiyorum.yiyorum ya.zor olmuor bana

ay canim bu ozel gunlerde benim istahim acaip aciliyor hic bisey doyurmuyor beni sendede oyle mi oluyor ceycem :26:

bende öğlen lapamı yedim geldim yoğurtlu yedim azericim sabahkini sade yemeye çalıştım yiyemedim bile akşamada salatayla yerim yarın yine buşekilde yerim perşembe günüde nevin elmalı çayını yaparım adetliyken ödemimi atayım

ganfed iştah açılması değil patlaması yaşıyorum resmen zor tutuyorum kendimi tatlı krizine girerimbirde ben bakim bu ay nasıl idare edeceğim.

öğlen arası eve gitmedim bu gün 40 dk yürüdük arkadaşla arkamızdan kovalayan var gibi accık yoruldum sıcakladım ceketle falan baya sıcakmış dışarısı yürüdük ya güya gelirken meyva alıp gelecektik diğer arkadaş beni sürükleyerek çiğköfteciye götürdü aldık geldik yedik

bende spor yapsam bugün,harika olacak.totomu yerden kaldirirsam yapicam ama,cok agir kaldiramiyorum yyyyaaaa:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…