juliacım kupadan vaz gectim zaten ben gidiomm gezcemm
tmm yazıcığımmmmmbak heyecan yaptım ben gece de çok gevezelik yapcam bugün kupa bizim :92::92:
juliacım kupadan vaz gectim zaten ben gidiomm gezcemm
kiz oyle deme orda yemedim ama evde kudurdum acayip yedim hic sorma gerisini
evet ya durmak bilmiyor insan
kiz gel onun kupasini almak icin bizde cok yazalim
hadi gozun aydin olsunsevindim adinahasret bitti deseneperşembeden sora bende yokum ki askerim gelio sanırsan izin isticem
valla bende yiyemem yagsiz tuzzus bisey ozelliklede tuzsuz. iyi gezmeler sana canim gez toz ama sakin cok yeme vede kalorisiz seyler yebu arada cıkmadan bu günkü planım
5 g 5 i bıraktım yani sadece lapa yapms oldum
sabah taze fasul ye yedim
ara olarak leblebi ve 1 tane mercimek köftesi yedim
öğlen taze fasulyeme yağ ve salca yapcam tadı gelsin cok fena böyle yenmiyor.. bide yediklerimin tadını alamadığımdan iice cekilmez oluyor..
ara olarak ne yerim bilmiyorum..
aksam tonlu salata yicem ..
korktun demi korktun demi bizden alacagiz kupayi senden baska yolu yok
amaniiiii,niye yediki kiz okadar.neden neden neden
kizlar ben biraz ev bakicam netten ve bulduklarimi ariycam.demin bir tane aradim,harikaydi ama hemen gitmis dururmu.offfff ben nasil bulcam yaaaaa.
neyse ben ciktim,dua edin benim icin
korktu hattaaa tırstı :86:
valla bende yiyemem yagsiz tuzzus bisey ozelliklede tuzsuz. iyi gezmeler sana canim gez toz ama sakin cok yeme vede kalorisiz seyler ye
bende adet oluyorum.bir haftadirsis oldugumu hissediyorum.ama bu lapa sisligi cok güzel aliyor.
Valla salatayla yiyorum,yogurtla yiyorum.yiyorum ya.zor olmuor bana
ay canim bu ozel gunlerde benim istahim acaip aciliyor hic bisey doyurmuyor beni sendede oyle mi oluyor ceycem :26:
öğlen arası eve gitmedim bu gün 40 dk yürüdük arkadaşla arkamızdan kovalayan var gibiaccık yoruldum sıcakladım ceketle falan baya sıcakmış dışarısı yürüdük ya güya gelirken meyva alıp gelecektik diğer arkadaş beni sürükleyerek çiğköfteciye götürdü aldık geldik yedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?